Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bnődek van motorja nem
átdobod a kipufogót és minden ok
bazdkiiiiiiiiiiiiiiiii . . .
ezt nem hiszem el
Jim! te mindig kilogsz a sorbol !
Petiiiiiii! Hétfőn viszem a dobomat a PRC-hez! Ha kedden akartok menni akkor veletek tartok, de dob nélkül elég feltűnő jelenség leszek
De most komolyan, miért pont a hét elején?

Üdv:Jim-X
amilyen dumákkal hirdetik itt a gumikat beszarok
-alig használt, (közbe kalap szar),
-90%os( közbe a fele minta nicns rajta)
használt párban
párba sikerült? uj használt ?
a következő projekt lehet a corsa 3 lessz
nem. találtam z6- ot azt próbálom ki,olcsó vót nagyon
oké! még keddig ugy is egyeztetünk és össze hozzuk hogy mindenkinek jo legyen!
végén megvetted azt a gumit
ezt
kedd du nekem lehet jó
most felmerült hogy egész napra, 2ezer ft al több
én többséggel tartok
ugyan úgy mint múltkor
hétfő legyen inkább kedd
no senki
olyan nagy különbségeket nem vettem észre a gumik árai között, contit se lehet olyan huu de kurva olcsobban megvenni,
esetleg akccios gumit lehet kifogni olcson, amit valószinű az életkora miatt akcioznak.
de van olyan pofátlan aki a 8 éves gumit akarta csillagászati áron eladni, mondtam neki : ember! nórmális vagyyyyyyyyyyyyyyyyy?!
Sziasztok nemtom ki hogy van vele de aha megered az eső nemigen tudod elállítani. A vágott pálya gumi meg nemtúl jól viselkedik olyankor közel olyan érzés mintha jégre érnél . Én contin motorozok most már kb 4 éve nekem bevált. Letudok döntögetni egy sima szerpentinen peremig az utca végén már finom meleg(nemolyan hosszú az az utca) és esőben is igen tutti. Motoroztam előtte mindenfélén de árban minőségben ez lett a megfelelő. Ám mindenkinek más a jó
mostanában felénk javítják pár helyen az utakat...persze a javítást csak átvitt értelemben véve...feltöltik a kátyúkat apró kavicsokkal és rákerül egy kis szurok...persze bele se ragad és a kocsik is szét hordják...tegnap engem úgy ahogy voltam odébb raktak ezek a töltések...valami hihetetlenül csúszik,komolyan,míg terepeztem 2évig akkor sem csúsztam így meg sem porban sem sárban ....figyeljetek oda rá,főleg nálunk...
hahó emberek!

hétfőn kakucs
Gyorsabb, nem is kevéssel.
pannonia ringen voltál már milyen az a pálya a hringhez képest
ára az jó, de hát elvileg nem szabadna közuton használni, én azért a km erek nagy részét ott teszem bele, és ha történne valami gixer és ezért nem fizetne a biztositó hát az gáz lenne ....
meg azért elég gyorsan kopnak közúton , nem
Szeva Miért nem vesztek vágott pályagumit már 17000/ pár ért kaptok.
vagy diablo corsa3 at vagy metzeler m3 at, esetleg contit, attol függ melyiket találok jo árban
minek? mert elkopik vazze talán azért mert szeretek pályára járni,
Freepeti, te milyen gumit veszel, és minek?

Van valakinek kedve délután legurulni Vácra Budaörsről?
megyek táskátvenni