Bármelyik rendezvényen részt vehetsz, de az nem azt jelenti, hogy a pályát is használhatod. Szerintem Karszalag.vagy matrica nélkül, hogy fognak felengedni? A pályán egyszerre fent lévő motorok darabszáma korlátozva van, de ezt Neked úgyis jobban kellene tudnod.
Csakhogy ez a "Service Manual" nem az "Owner's", amit minden géphez adnak. A "Service" csak a hivatalos márkaszervizeknek van meg, gondolom...
Meg annak, aki letölti az Internetről...
Ja, kell hozzá készítened egy "célszerszámot", hogy odaférj 2 csavarhoz. Egy kis 10-es dugókulcsot üss rá egy megfelelő méretű L alakú imbuszkulcs hosszabb végére. Így pikk-pakk belövöd. Én kimentem sötétben a rutinpályára és így állítottam be a jobb-bal irányt és a magasságát is. Jól lehetett látni a fénycsóva határait.
Nekem a Renault-om mikor alig van benne gázolaj, kiírja, hogy "service" és villog egy benzinkút jel. De még egyszer sem vittem a rönyó szervízbe, hogy teletankolják.
Egy kis segítség kellene, főleg aki esetleg a Yamahánál dolgozik.
A problémám, hogy nem találom a szervizkönyvemet, tudom pótoltatni szerintetek, ráadásul bele volt pecsételve +1 év gar is.
hali
fényszoró beállításáhót mindenképpen el kell vinnem a vasat a yamahásokhoz, hogy vén is betudom ? ki csínált már ilyet ?
a szerszámaim vanak.. a kérdés csak az, hogy mennyire bonyolúlt a dolog.
a használati csak anyit ír, hogy fényszoróbeálítást a yamahásokkal kell csínáltatni.
Ez igaz : ) Én néztem be...14,6 litert tankoltam, most nézem a számlát. Excelbe is jól írtam be, csak már ide fórumba cseréltem meg.
Szóval a helyes: 14,6 liter 240 km-en. Bocs az elírásért : )
azt szeretném kérdezni, hogy a fazeremen (Fz6S-2007) hogyan lehet beállítani a tompított fényszóró szórási magasságát ?
Szembejövő autók esténként sokszor villogtatnak.. feltételezem, hogy a lámpám a zavaró. (a hátsó rugó előfeszítése 3-as fokozaton van, a gyári beállításon szóval még az se lehet, hogy az lenne puha és azért ver nagyon fel a lámpa)
hol vagy sabato tán főzöcskézel
Meg annak, aki letölti az Internetről...
köszi az infót
na meg ingyen pályázhatok...
Egy kis segítség kellene, főleg aki esetleg a Yamahánál dolgozik.
A problémám, hogy nem találom a szervizkönyvemet, tudom pótoltatni szerintetek, ráadásul bele volt pecsételve +1 év gar is.
Köszönöm előre is....
fényszoró beállításáhót mindenképpen el kell vinnem a vasat a yamahásokhoz, hogy vén is betudom ? ki csínált már ilyet ?
a szerszámaim vanak.. a kérdés csak az, hogy mennyire bonyolúlt a dolog.
a használati csak anyit ír, hogy fényszoróbeálítást a yamahásokkal kell csínáltatni.
Szóval a helyes: 14,6 liter 240 km-en. Bocs az elírásért : )
azt szeretném kérdezni, hogy a fazeremen (Fz6S-2007) hogyan lehet beállítani a tompított fényszóró szórási magasságát ?
Szembejövő autók esténként sokszor villogtatnak.. feltételezem, hogy a lámpám a zavaró. (a hátsó rugó előfeszítése 3-as fokozaton van, a gyári beállításon szóval még az se lehet, hogy az lenne puha és azért ver nagyon fel a lámpa)