Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na és mi járatban voltál erre? Na nem mintha érdekelne...
Hát igen ne is mond, meglapogatja most e téma a világot! n azért favorizálom, ha tehetem az 1 havi törlesztős konstrukciót!
Okosban? Ilyen CHF árfolyam mellett?
Novemberben felvettem, mert "ennél följebb már nem mehet"!
(140-ről akkor ment fel 185-re)
Gondoltam! Azért tettem oda a smájlit!
Dezsavüm van, a mostanit is igy vettem! A bank vagy én! Nyugi kifizessük okosban,csak und máááááár meg! Van rá egy nyarad!
Nem a képre gondoltam hogy állat, a gépre,el tudom képzelni élesben is!
Az a gáz, hogy még lesz rajta hitel 2010-ben is, így ha megszorulok, akkor nem a tied lesz, hanem a banké...
De ha ráunok, akkor majd megfontolom az ajánlatodat.
"bibe gépe nagyon állat!"

Na majd ha szerzek egy normális fényképpezőgépet, akkor lesz csak állat!
Ezek a képek telefonnal készültek. Olyanok is...
bibe unjál rá az idén, szorulj meg anyagilag, és számolj be 2010-ben egy fz6-ot, tőlem!
Nincs mese, béna vagyok és csak ipari hulladékokat fogok ki...

Az 6 literes fogyasztás, ha csont üres a tank az MT01-en...
Mire kivakartad volna magad a koszbol-mocsokbol én már újra a világvárosban voltam! Megdöbbentő hogy az FZ1 nagyobb élményt ad! Hm...hm...ki gondolta volna....hm...! Ördögi! A bibe gépe nagyon állat!
250 km az MT hatótávolsága
Karu... "tuningolt" "tankkal" könnyű... ha én is felfúrok a vázra egy 120 literes hordót akkor nekem is lesz olyan hatótávom mint neked
Hééé Sabato! Jól láttam, hogy tegnap bemerészkedtél a citybe?! És a (volt) barátaidat fel sem hívod, hogy kerüljünk egy kört?
Én biztos ott leszek mindhárom nap!
Itt a program.
Én az FZ6-al nagyon ritkán mentem 5 fölé...Általában 4,5-öt evett, városba is 4,8 körül volt. Tartós autopálya tempo (140-160)-nál számoltam egyszer 5,2-őt.
Az FZ6 tankja 19.4 liter papíron. Ha nem állt meg alattatok a vas, akkor mondjuk volt még benne 1 liter, vagyis 18.4 l benya 350 km-re, az 5.26-os fogyasztás. Persze, hogy én vagyok a béna ezt tudom, de nekem sose volt 6 alatt az FZ6... Az is akkor mikor egy chopperes haverral túráztunk és sose mentünk 110 fölött...

Akkor az MT01 milyen lehet? 1670 ccm és 15 literes tank...
Én meg Elkértem a fiúktól az FZ6-os tesztmotort egy félórára, hát.........Nem vagyok egy Rossi, de ha ütnének sem ülnék vissza 600-asra. De kinek a papné, kinek a paplan........
Bizony : ) Nekem elég volt ~ 2x15 perc egy kisvárosban & pár nap múlva már kértem is az árajánlatokat a kereskedésektől : ))
Ha járhatnál egy FZ1-el egy-két hétig, aztán visszaülnél az FZ6-ra, tutira elsirnád magad! Még az öngyilkosság gondolata is megfordulna a fejedben.......
1. 200 km-enként ritkán szoktunk megállni
2. ezzel a hatótávval érhetnek ám meglepetések, jaszkarizni jó a motorod, de nagyobb túrákra már alkalmatlan
Én is keveselltem amikor mondták, hogy 200 km körül megy el az FZ1 egy tankkal. Viszont 200 km-en nagyobb élményt nyújt az 1-es mint 350 km-en a 6-os, igaz sűrűbben kell kiállni, de ennyi út után egyébként sem árt 5 perc pihenő, ha egyhuzamba tolunk több 100 km-t. Kutak meg vannak olyan sűrűn, hogy lehessen tervezni hol, mikor kell megállni.
Akos001től kérdeztem, Szlovákiában mennyi? Azért kösz az infót
Annyi mint nálatok
Mennyi a benya nálatok most?