Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem akarok én annyira magasra menni. (Főleg így)
miylen gumi ez Dunlop Qualifier
most néztem...azt mondta az időjós csinibaba hogy 0 és 1 fok a hegyekben...én halasztanám azt a hétvégét
hát a helyzet az hogy múlthéten havazott ott...és idő is elég fagyos volt szóval megmaradt a hó...persze utak el vannak takarítva...csak néhány helyen sózva volt aztán tiszta kavics
Az enyém biza kályhacső filing!
Kép lemaradt
jegesmedvék zongoráznak
Amúgy nemtudod milyen a helyzet a Tátrában? Hétvégén ki akarok menni kicsit messzebbre...
egyetértek...de csak csöndben...nem hogy leszólnak szervezkedés miatt
Engem is a kinézet miatt vonzott ez a megoldás, így a szép ahogy a fereszeműek kitalálták, nem holmi kájhacsövekkel...
Ilyen a luka a kicsikének, már nem szűz...
Ezzel vettem a cimbitől, szép munka, a márkája talán "kókánymura"! mindenki dicséri a hangját(szerényen),szerintem kicsit sok! Majd megpróbálom levidizni!
valami képet dobj már fel a gépsárkányodról! hagy lássuk
neked milyen van
Thx...lehet hogy spéci kupuff helyett nekem is valami hasonló módosítás lesz...meg ugye ez áll rajta a legjobban
Nagyon jól visszaadja a vidi a hangot! Az enyém marconább-hangosabb! (sajnos,néha már tolakodó)!
Esélytelenek vagytok, élő szövet a fémvázon!
30e Ft.
Itt megtudod hallgatni, élőben úgysem érsz utól, mert a kis áttétellel nemtudsz olyan gyorsan menni mint én....
Oliver én nagyon májszter vagyok,kerékben,csak olyan fura 4 cm-nél mindig befo..k!
Ui....Oliver...elárulnád hogy mennyi volt a kipuff módosítása?
Karu , vérzik a szívem, átsiklottál a 14 708-as info mazsolán?!
Jim-X, te tudsz kerózni? Itt a 2 kerómájszter megtanít mindenkit!