Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másik kérdésem, hogy batlax bt 020-as gumim van. Ez ugye a kétkomponensű. Mennyire viselne el egy pályanapot?
De pl 7000rpm-nél van csak nem tudom mennyire fogadja a váltó.
Na a két nagyszájú egymásra talált, milesz ebből!
sabato, mennyi km-t mentél már eddig a falu főutcáján oda-vissza a fazerrel? Milyen gumicsizmát hordasz a motoron?
Te egyszer már nem elindultál aludni? Illedelmesen el is köszöntél.
Jaaa, leesett, hogy ez sunyi átverős beírás volt...
veri, itt ez nem szokás! Adatlapkommandó figyel!
persze hogy nincs értelme, mert 10 000-nel adja le a legnagyobb nyomatékot.
igen délután leszünk. de pont az a jó! este már alig van forgalom és jobban ráérünk!
Bocsi veri,majd holnap kiengeszteljük viszünk neki szupersopkártyát! ja,holnap nem megyek be mert du. dolgoztok ha jol tudom?!
nekem nem fz6-om van de ha megengeded, akkor azt ajánlom, hogy 10-fölött ne válts vissza!
Krisztianfz6 értem én a fanyar-átverős humorod! Én a "kötözködéseimnél" mint már írtam nem használok konkrét jelzőket és ez azért különbség!
a lányokat, mi? de tudod, hogy a munkatársam is milyen, miért kellett elárulni? ő nagyon titokba akarja tartani. megbeszéltük, hogy ez a hármónk titka marad.
Nem is arról van szó hogy nem érzem, erzem én hogy mikor kell váltani csak így is hangos a váltó, nem tudom mennyire tenne neki jót ha pl.: 80 visszateszem kettesbe.
sabato, az a baj veled, hogy nem ismered ezt a társaságot, Ajánlom, olvass a sorok között és nevess, ne dühöngj. Hi-hi-hi.....
Veri akart velem járni,de én a fiu.....khm....a lányokat szeretem!meg hát a munkatásába szerelmes......
Müvészi vénámat használta csak ki a barátnője amikor matricáztam a kocsiját! Kellemes volt,nem volt nála pénz.......
Athlonator azt érezned kell! Próbálgasd! Erre nincs fordultszám! +gumifüggő is! Ez olyan mint amikor kérdezi a tanuló vezető hogy mikor váltson.
hát mit is mondjak, ismersz! tudod, hogy b.nőm is csak álca.
De ez a keblemre barátom dumaegy kicsit furcsa!
Azért valld be, hogy te is fűtesz egy kicsit... Olyan szép autót rajzoltál neki: Love FreePeti!
Keblemre barátom, nem mertem felajánlani! Röstellem is a dolgot!
Tudod mit, nevezz egyszerűen Olivérnek, minek az a sok betű...
Nem! Én arra gondoltam, hogy milyen fordulatról lehet leváltani például egy kanyar előtt, pályan ami még nem károsítja a váltót.
Nem karom megtapasztalni a határait.
Na jóéccakát! Oliver600 holnap új célpontot választunk! Freepeti átment! Szerintem legyen ez a veri gyerek! Bár ismerem személyesen,jó kölyök kár,hogy meleg !
pissssz.....Oliver600, halkan hátha benéz! .....és akkor TÁMADUUUUUNK!