Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy látszik mindenki elment! Csak én maradtam!
Nemhiszem, hogy az előzőek miatt felvágná az ereit, ő békés, megtért ember. Elméjül az elméjében, és úgy elemzi ezeket a sorokat, miket neki címzünk.
Olyan jó lenne ha még Freemailpeter "véletlenül" benézne! Bocsánatot tudnánk kérni tőle! Igaz Oliver600?
már átraktam hátra, úgy könnyebben emeli az elejét
Bízok én is a sok-sok nehéz izomban! Neked meg az a cementes zsák nem véletlenül van a tankon. Nyüzüge.
bizony van. tudod én már járóképes vagyok. ő meg még nem
hallod. a kerekezésnél van súlkorlátozás, szal nem kell félned
Tőled is fiatalabb? Van olyan?
Athlonátor nem értem(jük) a kérdést! Kerekezés? Bár én 10e ford. fölött már félek! Nagyon nagyon veszélyes kerekezni!
Hát igen. látom önmagadat adod itt is, mint mindíg.
Képzeld! egy motorossal bűvült a társaság. tőllem is fiatalabb srác.
de mondják, hogy száguldozik a városba. majd látni fogod biztos. elmegy előttetek majd egy párszor.
Csákó!mizu?látom szívják a véred,de rendesen
Na, most már vágjunk bele a komoly dolgokba.
Szereztem ma új barátokat,bár előtte teszteltem a jellemüket, türőképességüket!
Nem mertem elindulni. azért meg hogy csapjak egy kört nem öltözök be. visszaolvasva viszont látom, h nagyon jól elvoltatok ma! alig bírtam nevetés nélkül.
Ááááá nagyon jól szórakoztam ma itt a net előtt is! Olvass vissza! Csaptam ma egykört de mindig lógott az eső lába! Ti mentetek valamerre?
mi a helyzet töki? betett az eső ma!
jaja, pontosan
Azt is megmérted, hogy mennyit csal az óra?
Veri, szétrug...om, öö.......öööö....ja téged ismerlek........ Pöpec,leállog a badyporokkal!
Van olyan ember mint te,egy ötletemre,módszeremre azt írja ,hogy tegyem ha nekem jó. Erre jön 1-2 nagyokos és kötekszik......
CSő szabato! Új név. Szép. A külső is új? Jut eszembe, jó már rád a kabát?
Sabato ne durvulj Kriszt nem bánom ha leugatod legalább nem nekem kell
A többieket ne kostolgasd mert sárga lap lessz.
Ez csak természetes!
Ok rendben, de a feketét küld el nekem!
Menekül már,menekül! Na megyek én is kiszigszallagozok valamit hátha jó valamire!