Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell messzire menned!
Na, van közös hobbink? Autó, hajó vagy repülő? Robbanós vagy elektromos?
Sziasztok.
Lassú az adatkommandó Krisztián.

Még mindig keresem azt aki tud szerezni fehér indexbúrákat fz1 re?

Köszönöm.
Szerintem is ez a legjobb megoldás. Így gyakorlatilag úgy tudod lecserélni, hogy nem levegősödik le. Mi így csináljuk a munkahelyemen, saját autómon is így szoktam három évenként.
Itt van sok más "érdekességgel" együtt:
http://fz6.uw.hu
Ja és ha kézzel nem megy a helyére a fejidom, arra is van ötletem
Hello!
1-2 hónapja téma volt itt a bukógomba, sőt néhányótok készített ez alapján gyártmánytervet róla.
Ha ezt betudnátok újra linkelni azt megköszönném.
( Keresni sajna nemtok mer szünetel, visszaolvasása meg brutál lenne a fórumnak. )

Köszi...
Milyen is? JÓÓÓÓÓÓ
Nekem nagyon bejött, ha nem igy lenne, már túladtam volna rajta. De eszem ágában sincs lecserélni!
A fogyasztása nagyon függ a terheléstől. Hringen 10 fölött simán. Országúton finomkodva 6-6,5 esetleg 6,8. Ha megeszi a hetet, akkor abban már van egy kis ökörködés is, vagy hosszabb tempós haladás. Legkisebb fogyasztás 5,2 volt, de ez majdnem ideális körülmények között. (70-80-al hatodikban).
A régi gépemen (ami most a tiéd) mértem 4,1-et is! Persze nagy sebességnél messze nem olyan dinamikus, mint az ezres.
Köszike.
Következő a tárcsakopás lett volna, mert valaki azt mondta, a platinum jobban eszi.
De mondjuk úgyse olyan tempóval járok, hogy nagyokat fékezzek.
Viszont jön a tavasz, és tuti rágyúrok a vészfékezésre valahogy, majd gyakorolok valami kietlen utcában....
Tavaly lehet segített volna, bár 5m-en kanyarban nem tudom, hogy más hogy oldotta volna meg.
Még szerencse, hogy nem mentünk gyorsan, mert lehet hogy most nem fórumoznák.....
Az xj-mbe vettem 1x ferodo platinumot, jobban fogott mint a gyári és nem ette a tárcsát, én ajánlom.
mondjuk én még az mz men ugy csinltam hogy a tartájbol kiszivtam tüvel amennyit csak tudtam, és feltöltöttem uj fékolajjal,és végig pumpáltam,hogy kijöjjön a régi, de tapasztaltabbak tuti tudnak mást vagy jobb megoldást
a www.mami.hu -n elég sok érdekes és használhato cikk van
megtaláljátok a kutatások ill a szakcikkek fül alatt,
az első link nem jön be, de ha a google be beirod hogy Ferrodo platinum az elsőre menj rá egy PDF fájl
egy pár fékbetét teszt ,ha érdekel
teszt
teszt1
még egy teszt www.mami.hu és ott rámész hogy kutatások
én 5.1 es fék olajat tennék bele
Még egy kérdés, hamár ilyen rutinosan szereltek.
Fékolajat szeretnék cserélni, és hátul betétet is.
Ferrodo platinum-ot néztem, az megfelel?
És a fékolajcsere hogy jobb, leengedni teljesen, és feltölteni+légtelenítés.
Vagy azt is mondták, elkezdeni leengedni, és közbe tölteni fel!?
van benne 150 ló! valamivel etetni kell
Köszönöm szépen.

Megpróbálom akkor, kézzel elég meghúzni?
Én is erre gondoltam, csak nem mertem neikiállni, nem tudtam kibírja-e a konzol.
Remélem sikerrel fogok járni.
Redfazer, milyen az fz1?
Nekem is nagyon tetszik.
Csak azt mondják, sokat kajál.
Az vas, megfogod és visszahajtod, vízmértékkel és mérőszalaggal beállítod.
Itt hiába probálkozol senki nem fog egy forintot sem költeni ilyesmire.
Most meg az exemről van szó, örülök, ha tudok segiteni.
Viszonylag könnyen lehet orvosolni, már 2-őt is megcsináltam, tökéletesek lettek. (szerencsére nem a sajátomról van szó).
Le sem kell bontani. 5-10 perc az egész.
Amikor elütöttek nekem is elhajlott egy kicsit a konzol. Nem cserélték, viszonylag könnyen visszahúzták. A Harmati Yamaha szervizelte.
Sziasztok!

Nem tud valaki egy jó lakatost, vagy karosszériást?
Sajnos a tavalyi firkálásom eredménye, hogy kicsit félreáll a fejidom.
A középső konzolba alig volt, már meg lett csinálva, de a nyaknál felpattant a festék, és attól félek hogy ott is van 1-2 mm benne, és hátha emiatt van.
A tükröket nem lehet beállítani emiatt, és zavar, meghát a fejidom is, ha ránézek.
De a nyakkal nem akarok bűvészkedni......
Ötlet esetleg?
persze ha te vagy Ghost Ride -er akkor biztos jobban jársz vele
szerintem azért, mert tököm tudja milyen szabály azt mondja hogy azt nem használhatod!utcára utcai gumi

másrészt azért mert a slick gumival nem ugy közlekedsz közuton mint a pályán, tehát nem is ugy fog viselkedni, felmelegeni, utcán nem kapja meg azt a terhelés amitől a gumi "100%" ot tudna nyujtani,
és akkor jöhet még, elkapnak a rendőrök megszivod, belesetet szenvedsz biztosito megtudja slick van rajta nem fizet, mi kell még?
mindeki eldönti akarja e használni, utcán szerintem hátránya van több mint elönye,,,