Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok az, innen elég sokan ismernek. Miért nehéz azt mondani, hogy nem tartottam be a szabályt. Annak vannak következményei amit vállalni kell. Ennyi!
szerinted miért nem jo a versenygumi utcára?
Ja-ja, én is csalódtam már egyben. Egy csúnya buzikék fazerja van.
szia!

köszi szépen ! rá is nézek!
Szia!

Ha jól emlékszem te kerestél Swalbe alkatrészeket, én megígértem, hogy az ebayen nézek neked. Nos, láttam, de azok használtak voltak...
De most a simson.hu-n van Swalbe lábtartó platni teljesen új...
Ha érdekel, akkor nézd meg.

Robi
nem az itt a lényeg! hanem az hogy az már kurva veszélyes, mert abban a gumiban nincs tul sok tapadás!és mint irtam könyeben kapsz vele defektet, aztán eltaknyolsz,,,, roszabb esetben, mondjuk az a 1,1 az még Istenes,de amikor a szövet kilátszik és ugy rohangálnak

aki meg nem utcai gumit hasz nál utcára az meg vessen magára
az összes rendör köcsög...........! persze vannak kivételek!
Rendör vagy kozmax? miért véded öket?
15 coll feleti átmérönél az előírt mélység 1.6mm. Miért köcsög, hogy betartja a szabályokat? Ez a munkája.
Akár megvehető. Az árát már írtam lentebb. Persze nézni is lehet. Ha magyar oldalon nem tudod megnézni akkor probáld a németet.
bontoban probáld meg! esetleg vatera ,ebay, ilyen helyeken
Sziasztok Yamahások nekem egy suzuki sv1000 van tavaly egy balszerencsés egykerék után kicsit leamortizáltam idén nakedbikot akarok belöle épiteni szerintem a Yamaha Fz1 első lámpája nagyon szép lenne rajta valaki esetleg tud ebbe segiteni ilyen lámpát szerezni?
Nem volt nullás.1,1mm volt és szerencsére nem az enyém.A másik motoron mivel kettö forgalmi ugrot,racing gumi van aminek a szélén nincs minta csak a közepén kevés.Köcsög volt a rendör(mint általában)szerintem.
köszönöm a segitséget!
pohi megmondja
azt nem tudom milyen büntire számithatsz,
de ez jo tanuság neked és akik nullás gumikkal járnak, elég veszélyes, és mind emelett saját és mások életét is veszélyezteted!
akkor olyan vékony a gumi hogy bármi könyedén kivághatja, ill durdefekted is lehet,,,,
Akkor kiállítási darab? Meg lehet nézni az üzletben?
Mert gondolom rendelni még nem lehet, ha nincs kinn a WEB-en...
Sziasztok Yamahások nekem egy suzuki sv1000 van tavaly egy balszerencsés egykerék után kicsit leamortizáltam idén nakedbikot akarok belöle épiteni szerintem a Yamaha Fz1 első lámpája nagyon szép lenne rajta valaki esetleg tud ebbe segiteni ilyen lámpát szerezni?
Kb egy 20-as plusz egy szigorított vizsga, + egy gumi.
Mennyivel egyszerűbb lett volna, megvenni, mikor elkopott.
Írd fel ide. Pohi biztos válaszol...
Jött a jó idő, én meg erre a nagy örömre még jobban szétszedtem a mocit . Felni festőhöz, meg fixálni a xenon adapterét, hogy még kevesebbet mozogjon. Viszont jó volt hallgatni a városban a sok motort. Márciusban már én is előveszem normálisan .
Sziasztok!

Tegnap sikerült egy jót gurulnom nekem is, csak sajnos későn indultam neki, és jól megáztam a végén, de így is élveztem!
Sok mocissal találkoztam, sokukkal gödöllőn!
Remélem mindenkinek hasonlóan jól telt a részben napsütéses hétvége!
Mondjuk a 3 órás géptakarítás annyira már nem tetszik!:D
Sziasztok!Tudja valaki milyen büntetésre lehet számitani forgalmi elvételkor? Mindez azért mert kopott volt a gumi a motoron.Feljelentés megtörtént.
Nem forgalmazzuk csak jól mutat és minden nap lehet portalanitani
1748000 regadóval együtt az ára.
Nekem tetszik, de ez szubjektív vélemény. Szalonban álló motorok pedig nincsenek üzembe helyezve, így toltam. Meg különben sem megyünk más jármüvével
Már forgalmazzátok? A weblapon egy szó nincs semmiről.

És mentél is vele?
Mik a benyomásaid, mondjuk az FZ6-hoz viszonyítva? Ha nem mentél, akkor is.