Ennél a végh-Tech-nél vállalnak teljesítmény mérést vagy teljesítmény hangolást? Végh-Tech
Neten azt írják, hogy ugyanaz a mérő állomásuk van mint az Ago Motors-nak. Dyno Jet
Most nézem a tartódat a mocin, nagyon aggya , pöpec, hol lehet hozzájutni?! lassan szert kell tegek tartóra is ... hogy tuggyak pakolni ha jövök suliba a jóidő beáltával...
Hát nem lejjeb az uj spár utcájában, a mocit meg 2 hónapja vettem meg, mert rég akartam már 1 fasza gépet, meg elegem van , hogy Debrecenböl 4 óraát zötyögök mig ideérek, mert nincs közvetlen járat Db-ből, de így mostmár fasza lesz feljárni + pont itt van a mátra :D, de majd csak óvatosan, mert még annyira nem érzem a vasat.
Okké majd rakok képet, amúgy én meg gyöngyösön vok, mert itt vok fősulin, most jön még az ucsó 2 kib...szt vizsgám :( aztán remélem lassan jön a legalább +10 fok brrbrbrrrbbrrrr! :)
Olasz termék egyébként, ha már dragbikeokban is használják, főleg amcsiba, akkor valószínűsítem, hogy eléggé pontos, na meg amikor döntöttem, úgy voltam vele, hogy mindenkinek GPT van, vagy grippro és ha már fokozatkijelzőt akarok, legyen váltófény is és lás csodát, rokonnak volt 1, csak neki nem volt kompatibilis a gépével, mert 2003 előtti gyártású ezért olcsón átadta
amúgy most néztem , gyöngyösön a végh-tech nél lehet kapni! házhoz szállítva 24 rugó, kicsit borsos az ára!
Végh-Tech
Neten azt írják, hogy ugyanaz a mérő állomásuk van mint az Ago Motors-nak.
Dyno Jet
amúgy most néztem , gyöngyösön a végh-tech nél lehet kapni! házhoz szállítva 24 rugó, kicsit borsos az ára!
Engear
http://www.starlane.com/en_eng... , de azért köszönöm!
Valaki nem tudja hol találok, vagy esetleg valakinek nincs bekötési rajza Fazer 6 S hez?!
PLS HEALP!