Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehetséges nem nagyon néztem.
Ennél a végh-Tech-nél vállalnak teljesítmény mérést vagy teljesítmény hangolást?
Végh-Tech
Neten azt írják, hogy ugyanaz a mérő állomásuk van mint az Ago Motors-nak.
Dyno Jet
Most nézem a tartódat a mocin, nagyon aggya , pöpec, hol lehet hozzájutni?! lassan szert kell tegek tartóra is ... hogy tuggyak pakolni ha jövök suliba a jóidő beáltával...
Hát nem lejjeb az uj spár utcájában, a mocit meg 2 hónapja vettem meg, mert rég akartam már 1 fasza gépet, meg elegem van , hogy Debrecenböl 4 óraát zötyögök mig ideérek, mert nincs közvetlen járat Db-ből, de így mostmár fasza lesz feljárni + pont itt van a mátra :D, de majd csak óvatosan, mert még annyira nem érzem a vasat.
Kint laksz a város szélén a koliban? Ott szoktam megfordulni Mátárzáskor.
Tized, de nekem bevált. Megveheted nyugodtan.
Az szép hely!
Na akkor nem vagy messze, én a Mátra másik oldalán lakom, Sirokon.
Okké majd rakok képet, amúgy én meg gyöngyösön vok, mert itt vok fősulin, most jön még az ucsó 2 kib...szt vizsgám :( aztán remélem lassan jön a legalább +10 fok brrbrbrrrbbrrrr! :)
Na, ha összejön akkor tegyél fel képet! Gyöngyös itt van egy köpésre nekem
Olasz termék egyébként, ha már dragbikeokban is használják, főleg amcsiba, akkor valószínűsítem, hogy eléggé pontos, na meg amikor döntöttem, úgy voltam vele, hogy mindenkinek GPT van, vagy grippro és ha már fokozatkijelzőt akarok, legyen váltófény is és lás csodát, rokonnak volt 1, csak neki nem volt kompatibilis a gépével, mert 2003 előtti gyártású ezért olcsón átadta
amúgy most néztem , gyöngyösön a végh-tech nél lehet kapni! házhoz szállítva 24 rugó, kicsit borsos az ára!
neked tényleg ilyen van? milyen pontossággal dolgozik? tized ,század (BAR ban) ?
Igen ez volt a dobozában is , csak néhány szín nem egyezzik!
De amúgy a szerelő akinél van nagyon spéci ép most hívott, hogy megoldotta!
Nézd meg ezt:
Engear
Dehogy is nem van , csak a poén hogy más színeket ír benne, pl olyankat , amik nincsenek is:)
A bekötési pontok biztos ugyanazok.Mindeggyik ugyanazon az elven működik.Nincs róla leirásod?
majd a nagy Zéről úgyis megismerlek... bár lehet a tescoban a sorok között nem azzal jársz
Nem gpt hez kell, hanem Starlane-hez
http://www.starlane.com/en_eng... , de azért köszönöm!
Ha GPT-hez kell ?13240,13276,13341 hozzászólás,s2-re ugyanez.
ÜDV mindenki!
Valaki nem tudja hol találok, vagy esetleg valakinek nincs bekötési rajza Fazer 6 S hez?!
PLS HEALP!
Ami az elkerülő mellett van, elég sűrűn megfordulok ott. Előbb-utóbb biztos összefutunk valahol...
Ilyen van nekem is, pontos. Ajánlom. Talán 1500-ért vettem az ósanba.
aha... Te jársz a Fehérvári Tescóba? melyikbe? na nem mintha tudnék róla ha találkoztunk volna, de azért mégis a tudat...
külsőre biztos ilyen volt, még a kék gomb is, de a felirat nekem se rémlett, meg a CE jelzés se, lehet kiprobálom, legfeljebb tanulópénz lesz,,,