Háttt,az alábakolos az elég labilisnak tünik Egy telo szimmeringezésnél meg lehet sporolni 7500Ft munkadijat. Ha leborul akkor az egy kicsit többe fog kerülni
Hali!
Nekem a sógorok nem jönnek szóba, én a keleti-blokkban lakom, és az Alpok kervéért nem motorozom át az egész országot. Inkább Tátrázok, a Tótokat meg nem zavarja, legalábbis még nem halottam róla.
A csere meg így hogy már egyszer végigcsináltam egy bő 1,5 óra alatt biztos megvan. Műszakira viszacserélem, az a tuti. A legjobb ebben a dobban az, hogy ha jardot látsz akkor csak szépen felpakolod vagy kettővel fentebb és szép búgós hangja lesz. Nekem nagyon tetszik a hangja, egy fillért sem bántam meg rá! A kinézet meg a másik, hogy nekem az eredeti dizájn nagyon tetszik, a nagy nevű dobok meg szerintem nevetségesen ormótlanul állnak a típuson.
Oli, ez a kipuff téma... jó hogy felpakoltad a jútyúbra a videót, nekem nagyon tetszik a hang. Szóval amúgy külföldön Szerinted, Szerintetek nem cseszegethetik az embert érte? Vagy itthon így használod, aztán ha külföldre mész pedig felrakod a gyárit?! Jó, mondjuk a szlovákoknál nem cinkes, de az osztrákoknál... És amúgy otthon, időben mennyi kb. kicserélni a saját gyári kipuffodat a megmahinált "majdnemgyárira"? Vagy a fene se tudja... Mert ha műszaki vizsgán sincs gond, akkor kell a fenének másik gyári kipu átalakíttatni.
A kipufogó szervizes srác kerítette, sose beszéltem vele addig. Amúgy van egy srác aki szarrá törte az fz6 ját és alkatrésznek kiárulja. freemailpeter tudja az elérhetőségét tán.
Erre gondolok:
Köszönöm!