Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kozmax! Megtudnád nekem nézni, hogy mennyibe kerül fz6-hoz a magasított szélvédő (mármint az idomodhoz).
Erre gondolok:
Köszönöm!
Nem véletlenül tettem oda a villogó szemű smile-t.
Én is beruháztam régebben egy ilyenre
Háttt,az alábakolos az elég labilisnak tünik Egy telo szimmeringezésnél meg lehet sporolni 7500Ft munkadijat. Ha leborul akkor az egy kicsit többe fog kerülni
Mindkét módszer elég kemyény ,
ajánlottak a Cbr forumba első emelőt ami villahidra támaszkodik.. olyat kell szerezni asszem ....

Azért köszi!
Kitolod a diófa alá és egy spaniferrel felhúzatod.
Vagy az alábakolós megoldást választod....
Nem gunicsere miatt, kellene kivenni

Titkos projekten dolgozom...
engem nem zavar, még egyszer se figyeltem rá fel,,,
vezesd ki oldalra, akkor tuti nem melegszik
akkor majd nézegesd... ez az egyetlen ami miatt hajlanék a sportdobra mostanában... melegszik-lehül-melegszik-lehül... amúgy semmi gond vele
nem röhög... ha sportdob van a gépen akkor meglepő módon nem melegszik a faridom (Micron dobbal legalábbis tutira...)
Igen melegszik, ezen is forró gázok jönnek ki!
ez miért fontos?
max az utas picsája hevül fel, én eddig nem vettem észre hogy anynira melegedne
na ne a duma menjen félre hanem mondjátok az éleset, hogy melegszik e a faridom a "herélt" kipuval vagy sem.... köszi
Hali!
Nekem a sógorok nem jönnek szóba, én a keleti-blokkban lakom, és az Alpok kervéért nem motorozom át az egész országot. Inkább Tátrázok, a Tótokat meg nem zavarja, legalábbis még nem halottam róla.
A csere meg így hogy már egyszer végigcsináltam egy bő 1,5 óra alatt biztos megvan. Műszakira viszacserélem, az a tuti. A legjobb ebben a dobban az, hogy ha jardot látsz akkor csak szépen felpakolod vagy kettővel fentebb és szép búgós hangja lesz. Nekem nagyon tetszik a hangja, egy fillért sem bántam meg rá! A kinézet meg a másik, hogy nekem az eredeti dizájn nagyon tetszik, a nagy nevű dobok meg szerintem nevetségesen ormótlanul állnak a típuson.
Oli, ez a kipuff téma... jó hogy felpakoltad a jútyúbra a videót, nekem nagyon tetszik a hang. Szóval amúgy külföldön Szerinted, Szerintetek nem cseszegethetik az embert érte? Vagy itthon így használod, aztán ha külföldre mész pedig felrakod a gyárit?! Jó, mondjuk a szlovákoknál nem cinkes, de az osztrákoknál... És amúgy otthon, időben mennyi kb. kicserélni a saját gyári kipuffodat a megmahinált "majdnemgyárira"? Vagy a fene se tudja... Mert ha műszaki vizsgán sincs gond, akkor kell a fenének másik gyári kipu átalakíttatni.
vagy olyan gumishoz viszed ahol kitudják venni ,,, igy egyszerű,csak péntben jársz rosszabbul
Ezek közül azthiszem egyik se lesz jó... esetleg még a mentális lebegtetés?
vagy szerválsz egy emelőt,,,
vagy egy közép sztendert veszel,
vagy valahova fellogatod
A kipufogó szervizes srác kerítette, sose beszéltem vele addig. Amúgy van egy srác aki szarrá törte az fz6 ját és alkatrésznek kiárulja. freemailpeter tudja az elérhetőségét tán.
Sajnos én ennyiért nem láttam.. gondolom valami ismerős volt..
Sziasztok!

Kellene egy kis segitség..
Mivel szoktátok a motort alábakolni elsőkerék kiszedésnél, ha nincs középkonzol?

Köszi!

George
Nem azzal a szándékkal írtam, hogy rontsam az üzleted, csak tájékoztatásul, hogy ennyiért is lehet venni.