Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fz6 nakadhez első lámpát keresek! Esetleg valakinek?
Gondolom a többi gyártó is követi...
20% átlagosan. Ami annyit jelent, hogy valami többel,valami kevesebbel.
nem azt mondtam, hogy most enyni az áruk!
amiket idén fognak hozni, a 2009 es gépek lesznek drágák,,,
amik most is jelen vannak szalonba azt még a régi áron kapják meg, persze ez kereskedőtöl függ
Új motorra értette !
Ma voltam a Yamaha szalonban és 10%-os áremelésről beszélt az értékesítő .
A Yamaha központilag (nem csak Magyarországra) már megemelte az alkatrész árait 2009 január 1 vel,egységesen 30-40 % al!
Csak akkor, amikor felugrik az € 500 forintra. Egyébként baromi erős a yen, szóval ez így hülyeség. Senki nem venne ilyen áron mocit.
Recesszió van... Németországban 2 mercit kapsz 1 áráért... eh eh eh
aki uj mocit akar venni az jobban jár ha minnél hamarabb megveszi!
tegnap voltam egy yamahába meg egy kawasakiba is, mindekettő azt mondta hogy a 600as sportmotorok 2,8milla körül, 1000es sportm. ok meg közel 4misi lesz!
Gyári újat tudunk a bolti árnál 20-405 al olcsóbban.
www.motordiszkont.hu
a mostani garázsban csak keresztben fér el a moci és nem marad hely arra, hogy felhúzzam rá. a síma sztenderten jobban közelebb megy a falhoz, így befér a kocsi is. sajna nem használom. mire megjött, átköltöztem az új gariba... ez van. szóval hibátlan, új állapotú a tartó.
nem birja el a motorod vagy miért adod el
uj/ használt
occó motortartó állvány valakinek? csak kilenceze'... moto detail cucc
van egy paripánk, pontosabban apámnak,
nekem meg egy P10esem meg egy schwalbem meg trabim ezek mind felujásra várnak,
Tényleg szép a paripa, meg a gépsárkány is!
Én biztosan nem cserélném le pucsítós motorra :))
Mi van itt emberek?
Különösebben nem érdekel...... csak zavar hogy a világ végéről kellett előkotornom a fórumot!
lovad is van?szép az fz!
néma csend uralkodik e tájon
lassan le lehet cserélni a téli gumikat! és jöhet a szezon!
GiviShop
Ez lemaradt...
Bukócsövet érdeklődd meg itt, a srác olcsóbban szerzi, mint ha a Shox-tól rendelnéd.
Üdv mindenkinek! Fz6n-re keresek bukógombát vagy bukócsövet, ill közép stendert.Nem feltétlenül ujjat ha esetleg vki tudna használtat normális áron érdekelne.Gondolkodom még egy lucas superbike kormányban ha esetleg vkinek van róla tapasztalata szívesen venném.Rob.
Hacsak nincs téli gumid.