Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nice
Ne rontsd az üzletemet! A képesmotor-on van fönt pár 20-25ért... 20ért egy elrohadt szar van (műanyag nélkül), 25ért van 2 is, egy herélt meg egy másik de az enyém annál jobb állapotú. Szóval árában van.
Én 15e ért szereztem, a műanyag meg fölösleges, mert az van a tiéden is.
gbucsi@freemail.hu
szia Jos, szerintem érdekelne a dolog, légyszi írd meg az email címed és ott megbeszéljük! képet rakhatsz fel addig is
köszi
25 ezer Ft. Szinte újnak néz ki, nem sokat lehetett a motoron. Az árban benne van a műanyag is a végén. Ha gondolod holnap küldök róla képet.
szia Jos88, mennyiért adod a kipufogódat?
köszi
13581-es hozzá szólásban leírtam a probléma gyökereit. A szinkódhoz tartozó recepturát nem tudják megmondani. Így ezt a Te fényeződ sem tudja, csak kikeveri.
nem semmi, én az egész alföldet átbaktattam egy rohadt szinért de semmi nem volt,,, elvitték kecskemétre a tankomat is hogy egy géppel bemérjék a szinösszetételt, de az se tudott érdemre valot mondani,,, csak hogy 1000meg 1 lakréteg meg anyámtyukja van rajta, de maga a szinnel nem boldogult

narancsot nem láttál abba a katalógusba
Megadom nagyon szívesen, de a színt azt én kevertettem egy üzletben! Vittem magammal ezt a számot meg egy mintát és a Yamaha színkatalógusában megvolt ez a szín!

De ha haza megyek, akkor megkeresem a számot, leírom, hogy nekem hová van beírva és még le is fényképezem ! De ezt majd csak csütörtökön lesz!
Az durva lenne. Asszem megnéznének vele.
ugy megoldhato, az lett volna érdekes ha gyárit felrakod oldalra beszartam volna
hát havernak van R6ja aztán az is necces vizsgán a Finsterrel, neki van gyári vége, szerintem az jó rá, de ő például tudott valami helyet ahol spordobostul átment a motor. Majd oda viszem én is. Nem akarok hülyeséget mondani hogy mennyivel volt több, de nem nagyon sokkal.
te mit találtál ki arra ha vizsgázni kell vinni a szekeret?
gondolomettel kipuffal nem engedik át
Nekem van eladó gyári kipufogóm hibátlan állapotban, ha nem akarod a sajátodat átalakíttatni. Ha gondolod...
Ad már meg nekem ennek a fényezőnak az elérhetőségét, ha lehet?
Nekem tuti, hogy fel van írva valahová és amikor kevertettük a festéket, akkor a srác elővette a Yamaha színkatalógusát és megkerestük az én kódomhoz tartozó színt, meg persze a mintát összehasonlítottuk a motorral és stimmelt! De majd ha haza megyek, akkor megkeresem!
szerintem neked is kikeverték, nem lehetséges?
Így van jól tudod, mint P: DBNM. Csak ezt egyetlen dologra lehet használni, hogy mikor gyári új alkatrészt rendelsz a megfelelő szinű jöjjön meg.
Sajnos egyetlen színkártyán sem fellelhetők ezen szineknek a pontos mixturája.(pontossan miylyen szinekből és mennyiből.) Attól független egy pár fényező meglepően jól tudja kikeverni a szineket.
enyémnek is van szinkodja ha jol tudom! de semmit nem értem vele, mert szin nincs hozzá
Viszel magaddal egy mintát és akkor szerintem ki lehet választani a megfelelő színt! Azt viszont nem értem, hogy mért nem mondták meg a Yamahánál a színkódot? De szerintem ha megkérdezed Kozmaxot biztos megmondja, ha tudja!
köszi a segítséget, én nem találtam, de akkor biztosan tudják ahol a festéket keverik, köszi
Van színkód! Nekem bent volt a papírjai között valamelyik kis füzetben a vége felé, vagy egy kis kártyán! De ha kevertetsz valahol színt ott úgyis van Yamaha színkatalógus, amiből nem lesz nehéz kiválasztani azt ami neked kell! De ha megvan a kód az az igazi!
sziasztok
valaki nem tudja hogy fz6-hoz van festék szinkód, nekem azt mondták a yamaha-ba, hogy nincs..elég érdekes..