Ne rontsd az üzletemet! A képesmotor-on van fönt pár 20-25ért... 20ért egy elrohadt szar van (műanyag nélkül), 25ért van 2 is, egy herélt meg egy másik de az enyém annál jobb állapotú. Szóval árában van.
13581-es hozzá szólásban leírtam a probléma gyökereit. A szinkódhoz tartozó recepturát nem tudják megmondani. Így ezt a Te fényeződ sem tudja, csak kikeveri.
nem semmi, én az egész alföldet átbaktattam egy rohadt szinért de semmi nem volt,,, elvitték kecskemétre a tankomat is hogy egy géppel bemérjék a szinösszetételt, de az se tudott érdemre valot mondani,,, csak hogy 1000meg 1 lakréteg meg anyámtyukja van rajta, de maga a szinnel nem boldogult
Megadom nagyon szívesen, de a színt azt én kevertettem egy üzletben! Vittem magammal ezt a számot meg egy mintát és a Yamaha színkatalógusában megvolt ez a szín!
De ha haza megyek, akkor megkeresem a számot, leírom, hogy nekem hová van beírva és még le is fényképezem ! De ezt majd csak csütörtökön lesz!
hát havernak van R6ja aztán az is necces vizsgán a Finsterrel, neki van gyári vége, szerintem az jó rá, de ő például tudott valami helyet ahol spordobostul átment a motor. Majd oda viszem én is. Nem akarok hülyeséget mondani hogy mennyivel volt több, de nem nagyon sokkal.
Nekem tuti, hogy fel van írva valahová és amikor kevertettük a festéket, akkor a srác elővette a Yamaha színkatalógusát és megkerestük az én kódomhoz tartozó színt, meg persze a mintát összehasonlítottuk a motorral és stimmelt! De majd ha haza megyek, akkor megkeresem!
Így van jól tudod, mint P: DBNM. Csak ezt egyetlen dologra lehet használni, hogy mikor gyári új alkatrészt rendelsz a megfelelő szinű jöjjön meg.
Sajnos egyetlen színkártyán sem fellelhetők ezen szineknek a pontos mixturája.(pontossan miylyen szinekből és mennyiből.) Attól független egy pár fényező meglepően jól tudja kikeverni a szineket.
Viszel magaddal egy mintát és akkor szerintem ki lehet választani a megfelelő színt! Azt viszont nem értem, hogy mért nem mondták meg a Yamahánál a színkódot? De szerintem ha megkérdezed Kozmaxot biztos megmondja, ha tudja!
Van színkód! Nekem bent volt a papírjai között valamelyik kis füzetben a vége felé, vagy egy kis kártyán! De ha kevertetsz valahol színt ott úgyis van Yamaha színkatalógus, amiből nem lesz nehéz kiválasztani azt ami neked kell! De ha megvan a kód az az igazi!
köszi
köszi
narancsot nem láttál abba a katalógusba
De ha haza megyek, akkor megkeresem a számot, leírom, hogy nekem hová van beírva és még le is fényképezem ! De ezt majd csak csütörtökön lesz!
gondolomettel kipuffal nem engedik át
Sajnos egyetlen színkártyán sem fellelhetők ezen szineknek a pontos mixturája.(pontossan miylyen szinekből és mennyiből.) Attól független egy pár fényező meglepően jól tudja kikeverni a szineket.
valaki nem tudja hogy fz6-hoz van festék szinkód, nekem azt mondták a yamaha-ba, hogy nincs..elég érdekes..