Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
valakinek nincs eladó sportdobja fz6ra? ha van, akkor mennyiért?
köszi
hát azért ez tulzás elég felületes a tudásom gumik révén, ez csak felsorolás volt,
érdekelni érdekelne mélyebben is de Mo nem tudok motorkerékpár gumigyárrol, csak Hankooknál van egy haverom, őt szoktam faggatni hogy gyártják a gumikat,,,
Biztos nem lesz baj a michelinnel, bár elég döcögősen indult be ez a 2ct je, gyártás elején voltak olyan gumik amiket visszahivtak, mellékelek egy képet elrettentésnek amugy mintára nagyon tetszenek számomra, mindig is vágytam egy ilyen gumira, de valahogy mindig más lett helyette,
ez a lábtartos dolog ez elég veszélyes,kivülről az utolso előtti kanyarban a ringen láttam, csunyán megtudja dobni az embert és akkor szerencséd is volt hogy nem estél el,

még egy dolog, igazábol szerintem akármilyen jo gumid lehet ha a guminyomás nem megfelelő!erre figyelj,
meg ha azt akarod tartos legyen pályázás után fujd vissza elöl 2,4 hátul 2,8 ez sokat számit élettartamban
köszi szépen, te egy két keréken guruló lexikon vagy... ezek szerint a 2 ct vel nem nyúlok nagyon mellé, azt hiszem az a legszimpatikusabb.
az én gyári gomimra azt mondják ki lehet vele menni a világból, de a pályán kétszer ért le a lábtartóm és mindkétszer megcsúszott csúnyán a hátulja, lehet a technikám a rossz...
egy két oktató azt mondta nyugodtan koptassam csak le a pályán, de pl. az egyik ránézett és megkérdezte, hogy ezzel a gumival fel mersz menni rá? a saját lelkem megnyugtatására inkább úgy döntöttem lecserélem...
ja és mégegyszer köszönöm a tippeket
szeva!

no hogy hogy lecseréled? akkor most valami jo tura gumit ajáljak?
viccet félretéve, gondolom michelinből a 2ct - t re gondoltál, amik még ehhez hasonlok, az corsa3, bt16,metzeler M3, mivel elég sok km ert megteszel hogy pálya közelébe juss, azt is autopályán, ezért mindeképpen, 2 vagy 3komponensűbe gondolkoznék,,, a metzeler kivételével mindegyik 2 vagy 3 komponensű.
corsa3 at akadémiások használják, biztos nem lehet rossz azért mennek vele, 2ct vel is szoktam látni emberekket, 1-2 beszélgetttem, teljesen megvoltak elégedve vele, M3 at is szoktam látni pályán, nah még bt16 ot nem láttam, biztos nem figyeltem elég jol, közuton egyik havernak van ,azt mondta jo,bár most jut eszembe egy 636 on kakucson láttam bt16 ot, nah ő is dicsérte,
most hogy irom ezeket a sorokat nálam mindeki dicsérte a saját gumiját
sajátrészről nem tudok nyilatkozni ezekről a gumirkol, idén rakok fel corsa3at

de még tudok mondani, ami inkább kimondaottan pálya gumi:
-D209Gp racer
-D209RR
-Bt 002 , 003
-Diablo Supercorsa
meg a franc se tudja még hány fajta van, meg ezeknél már több fajta keverék is van, de mivel autopályázol sokat szerintem a fönti pakbol válasz eggyet,
kb enynit tudok tanácsolni ha rámgondoltál:
köszi botomi megnézem
jav.: metzeler
Szia,

A mélcímem: kozo0729@freemail.hu. Ha lehet, egy-két képet is tudnál küldeni?
Várom a mélt, üdv, KoZo
hi Peti, te nagy gumi szakértő vagy! :)
biztosan lecserélem a gumókat tavasszal, mit ajánlasz? michelin előnyben... de vevő vagyok az újra is mármint hallottam, hogy a metzeller is jó meg hasonlók

előre is köszi
csak irányadónak!

PC, légszűrő --- http://www.agomotors.hu/
sportdob --- DanGer Bikes --- info@danger.hu írj nekik és általában azonnal válaszolnak, de tudok számot is ha kell
Of course...
"Akkor egyébként is pihen pár percet az ember ráér közben kiszámolni..."
Ja és persze 'fik..ni' a többiek motorjait amik többet esznek vagy kissebb
tankkal rendelkeznek...
Ezúton szeretnék boldog névnapot kívánni Fazer-es barátomnak, Pintati-nak.
Ja, tavaly volt. 2007-ben nem volt.
sziasztok van valakinek a fazerja full fel tuningolva pc,sport szürö ,kipuff rendszer érdekelne a véleményetek mit érdemes megvenni és hol?
Szia!

Küldj egy email cimet!
tuti volt az év elején mert ott voltam csak nem voltam bebaszva
Az Honda nap. Yamaha talán nem is volt 2008-ban, vagy ha volt is, csak egy.
ezt tudom,,, a bror osat
de szokot lenni 1szer vagy 2szer yamaha nyiltnap is a ringen, arra lennék kiváncsi hogy annak tudni e már az időpontját
és a Hungaroringit ki szervezi? arrol lehet valamit tudni?
Nálunk lesz teszt motorozos nyilt hétvége április első hétvégéjén.
szerencsére tavaly sikerül mind kétszer ott lennem, 2.ra tüszös mandulagyulladással, nem bántam meg akkor, majd talán ha öregebb leszek
ez jo volt
nem az fz6 ra gondoltam nekem is az van
mt03ra gondoltam hogy gyengus
Leesett, hogy ez egy FZ fórum és azt talán ismered...
(Kevesebbet kell dolgoznom, mert hülyülök... )

Szóval at MT3 akkor se kellene ha az árok partján találnám. Pláne nem 2 milláért. Nagyon, nagyon gyenge az az 1 hengeres blokk az FZ6-hoz képest. És kényelmetlen. Széles a kormány és rövid a tank, ergo rajta ülsz az első keréken... Valakinek biztos bejön, nekem nem.