Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnapra még nem mond esőt, szombatra meg vasárnapra már valamit irogatnak, de isten tudja mi lesz belőle,
holnap lehet kiruccanok 1körül
Sziasztok!

Én is ki szeretném vinni a paripát pár órára hétvégén, ha az idő engedi...
Szívesen talizok bp-n, vagy a környéken.(bp,gödöllő,vác).
Én is most cserélek fékolajat, kíváncsi vagyok mennyit javul a fékerő.
amugy a legolcsobb tuning számomra az lenne ha lefogynám ezt a téli tartalékokat jobb lenne nekem is, a paripa meg könyebben szaladna
fémfékcsövet biztos nem teszek, max főfékmunka hengert cserélném le, de azt se fogom jo ez igy ahogy van, ha annyi tudásom lenne mint a motornak én örülnék a legjobban
a fémfékcsövön is gondolkodtam, de rájöttem mindent nem cserélhetek le egyszerre, meg aztán a tudásom is töredéke annak amit a motor jelen állapotában is tud.
jobb is az ,főleg ha gyakrabban pályázol
mondta a szerelő, hogy felesleges, de én ragaszkodtam hozzá, egy streetfighteres azt mondta egyszer nekem, pályára ne sajnáljam a gumit és az olajat... az ő tanácsára a gyári fékfolyadékot is lecseréltettem a jobbikra
húúúha, nem emlékszem a pontos típusára... de az biztos, hogy MOTUL és annak az az olaja amit a versenyzők is használnak
amugy milyen olajat használsz a motorba
mondhatni ugy is hogy "erősebb lesz" , anniy hogy alacsonyabb fordulatnál jobban jön meg az erő illetve fentebb is jobb lesz , hamarabb jön kerékre is, végsebességre nem hinném változik nagyon valamivel biztos, de igy könyebben kitudja pörögni a 6. at, mig a gyárival azért nehezebben ,bár nem mintha engem ez izgatna, még nem is tudom menynit megy az enyém végre,
"hátránya" km/h csalni fog, fogyasztásrol nem tudok nyilatkozni,
de például hegyek között könyebb dolga lesz,
erről az áttételezésről én is hallottam már. erősebb lesz tőle a gép? mondjuk ennél is...? de az igaz, ha már a végsebességet úgysem használja ki az ember, legalább más formában hasznosítsa az energiát.
amugy milyen állapotba van, mert ha elakarod adni valami korrekt áron lehet tudok rá vevőt,,, meg persze ha a gumi is használhato állapotban van
gumikat én is cserélek, mert 1 szezon alatt el is kopott dehát mit lehet ellene tenni, még fogaskereket akarok cserélni,áttétel miatt,,, aztán jo volna minden ingyenes nyiltnapon ott lenni, majd kiakarom probálni kakucsot meg kecskeméti pályát is, és emelett sokat akarok túrázni is hétvégén ha jo idő lesz és felszárad kitolom a paripát, meglevegőztetni
lesz biztosan... kell még egy ruha, meg egy kesztyű. a lábtartó csak ezek után. a gumikat meg tuti lecserélem. de nekem a szezon akkor kezdődik majd, ha jó idő lesz, mert egy kicsit fázós vagyok. te, hogy állsz vele?
biztos készülődik mindeki a tavaszra, meg gyüjtik a lóvét
te hogy állsz? lesz pályázás idén
hahó! mi van veletek srácok, kihalt a fórum? ezelőtt olyan jó témák voltak minden napra volt vmi olvasnivaló, mostmeg... vagy mindenki motorozik? :)
oké köszi! motorod megvan még
KB:4 mm-ert.
Sziasztok!
Remélem vasárnap jóidő lesz, és nem fog esni ez a nyüves eső.
Ha elfogadható az idő, egy körre valaki?
Tee Jay?
Szia!

nem emlékszel véletlen amikor kicserélted a fogaskereket mennyit csuszott hátra a hátsó tengelyed?
Amíg az Adatlapkommandó szemmel tart, addig választ ne várj! Kisbajusz, rákerültél a listára!
Okés, kicsitt csörgött...
De mostmár hangosabb, és tényleg zavar.
A váci szervizben azt mondták, hogy vannak valami rugük, elvleg csak azt kell cserélni.
Meglátjuk mi lesz, inkább megnézetem, meghát át akarom nézetni teljesen.
Sziasztok.

olvastam minap, hogy tavaly valaki keresett fz1 re fehér indexbúrát. Engem is érdekelne egy garnitúra. (2007) Ha valaki tud irja már le.

Köszönöm.
Talán nem hiszed, de a kuplungnak már vadi új korában is volt hangja. Ezek ilyenek.....Az FZR-em is ilyen volt. Nézesd meg, Te tudod. Ameddig a kuplung jól adagolható, én nem nyúlnék hozzá.
Bocs Tomi! Ha tudnál ajánlani egy jó műanyagost azt megköszönném.