Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Yuasa is a yamaha beszállítója, ilyen volt az xj-m ben. 6 évesen még semmi baja sem volt az akkunak.
Simán!
megint leskelődik a haver...
Fz6-os dryvit-et neki!
lovak? én más állatot mondanék inkább rájuk!
Koszi. En ott vettem a motoromat
Elég régi a házunk és kéne rá szigetelés kívülről, mert megeszi a gatyám a gázszámla... Kicsit elszaladtak a lovak a gázár emeléssel...
Győrben a Real Motor-nál a motoros shopban vettem. Ha jól emlékezem A3 méretben volt valami 2000 körüli összegért. Korábban már megírtam itt a fórumon... Tényleg nem tudom pontosan... Lapozz vissza kicsit... :)
Szia Xema!

Nagyon szep a motor, sajnalom, hogy meg kell valnod tole.
En csak azt szeretnem megkerdezni, hogy a csizamvedo vasra a karbon-matricat hol vetted?

Koszi, s minden jot!

Udv.!
ehhh, most látom csak.... megér ennyit az a felújítás?
Köszi xema! Úgy nézem eddig ez a legmegfelelőbb, már rendelem is! Gyorsan múló telet neked!
Lakásfelújítás miatt a következő hirdetést kell feladnom (fájó szívvel ), akit érdekel jelentkezzen:
- Kifogástalan állapotban lévő, megkímélt 98 LE-s, 2004 évjáratú, Yamaha FZ6N kevés kilométerrel (8500), Givi doboztartó konzollal, teljesen új Yamaha 48 literes (2 felnőtt sisak belefér) túradobozzal, GPS tartó konzollal, felnicsíkokkal, bukógombákkal, tankvédő karbon fóliákkal, tankpaddal, ledes hátsó lámpával tulajdonostól törzskönyvvel eladó. 1.070.000.-HUF
szaboo-zoltan@t-online.hu
Én az RP Outdoor-nál vettem Győrben termó alsóruházatot. Nem kell alá pólót sem venni, mert közvetlenül a bőrfelülettel érintkezve tartja meg a test melegét, meg jól szellőzik. Van belőle ezüst szálas, meg sima is. Én a simát vettem (az egy kicsivel vastagabb is), az olcsóbb volt... :) Egyébként a többi nagy márkához képest elfogadható áron volt (most olyan 16E körül van a felső és a naci együtt, de mikor vettem, akkor minden második termékük 50%-os akciós volt) és nekem nagyon bejött... Még a melóhelyen is ezt használom télen. Csak ajánlani tudom.
A címük: http://www.alpin.hu/
Szia Krisztián!
Én alapvetően egy lusta és türelmetlen pali vagyok, így a helyi Yamahában tettem szóvá, hogy ampergond van. A gyári akksi jóformán csak Bill Gatesnek, Donald Trumpnak és Onassisnak megengedhető luxus, így én az egy polccal lejjeb találhatók közül rendeltem egyet izibe. Így lett egy Yuasa akkum 17pénzért. Aztán persze találtam a neten olcsóbban, de ezzel meg úgy vagyok, hogy ha két év alatt veszek 3-t, nem biztos, hogy olcsóbb. A szalonban meg jó cimbik vannak, hozzájuk odavágom a Yuasa-t, ha gané lesz.
jól elvettétek a kedvemet a nyomatékkulcsvásárlástól....amit én néztem, az KING TONY volt, darabja 13ezer körül volt, 10-110Nm, il l42-22Nm-esek voltak, elég jó márka, félprofi, amúgy a szerszámkészletem is ilyen, eddig minden oké volt vele, lehet hogy megjátszom őket.. autóhoz sem rossz
egyébként van a Lidl-be 5ezerért
Ja, nekem egy ilyen szettem van!
Nem hazudozom, ilyeneket vettem. Nekem nem holmi gagyi Beta szerszámaim vannak! Olyat mindenki vásárolhat magának még a kínai piacon is a bolti ár tizedéért!
Ne hazudozz senj.
Nekem 4 féle nyomatékkulcsom van. A legkisebb 5-22 Nm. A másik 15-60 Nm. A harmadik 50-150 Nm, és a legnagyobb kulcsom 120-240Nm-is mér. Természetesen mindegyik gyárilag kalibrált, műbizonylattal. Darabja kb 60 ezer ft volt, de megérte, mert profi szerszámok. És digitálisan írja ki az éppen húzott nyomatékot. De úgy is be lehet állítani, hogy a beállított nyomatéknál sípol.
Hol vagy Krisztián?

"ti nem tudok váltani ?"
Akitől átvettem ABS-s motorja van, az enyém nem az, tudtommal nem volt felszerelve
Az "ek,, a kétpolusu test elektrodát jelőli
Át vetted ? A korábbi tulaj nem próbálta bekötni? Mert a rossz bekötéstől meghibásodhat . A leírás össze vissza keveri a szineket és a csatlakozo számát , ezért próbálok infot szerezni Karutól, ha megtisztel vele,mert úgy látom neki ijjen van fent,csak régebbi kivitel.
Nem ABS-es a motorod ?Mert arra sebesség jeladóval ellátott műszer szükséges a leírás szerint.