Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém is onnan való
23100 ft www.motorline.hu .GPT váltófokozat kijelző váltóvillámmal.
Megvettem( Átvettem egy kollégától)
Felszereltem- a szervízben nem tudták bekötni-leszereltem-eltettem( de úgy,hogy hónapok óta nem találom),már feladtam
Sziasztok! Hol sikerült és mennyiért tudtál váltófokozat kijelzőt venni? ez a dolog engem is érdekelne.
Szia Karu . Váltófokozat kijelző bekötéséhez tudnál néhány instrukciot adni? A típus GPT
De hogy a motorod így darabokban van fényképes illusztrácionak is örülnék.
Apropó a tankod hogy áll?
Ja, így van. link
3M ,extra finom,sárga kupakos. Profi anyag
tud nekem valaki mondani valami jo polirozó pasztát amivel a tankot kisubickolhatom
lehet baromságot mondok ugy hogy ne hallgass rám
lehet csak anyni a különbség hogy az egyik egypolusú a másik meg kettő, de ha bemész egy szakboltba akkor megmondják neked!
fz6 okba EK megy gyárilag
Én bementem boltba és ott megnézték nekem, hogy a gyár mit ajánl hozzá és mi van benne eredetileg és olyat rendeltem bele. Igy tuti nem lesz baj...
Sziasztok!

03-as Fzs600 hoz kéne nekem gyertya.
weben néztem, a ngk cr9ek-t írja hozzá.
Az ek és a sima e miben különbözik?
Illetvem ki mit ajánlana?
Hol veszel akkut és mennyiért?
Ez nem kilométer függő. Talán egy kicsit gondosabb odafigyeléssel meg lehetett volna nyujtani az élet tartamát. Találkoztam már 6éves gyári aksikkal is.
Sziasztok!
Csak egy rövid kérdéssel fordulok hozzátok. Kinek meddig bírta az akksija?
Nekem 54300km, és 3,5 év után feladta a harcot és elköltözött a végtelen ampermezőkre. Itt a jóidő és nem tudok motrozni, míg meg nem jön az új.
Köszönöm a válaszokat.
Tulajdonképpen három nyomatékkulcs ké ne 5 -20 ig 20- 100ig 60-300ig.
Ezek akulcsok nélkülözhetetlenek.
Nekem Beta kulcsaim vannak darabonként kb 45000.
Sziasztok , tudnátok feltenni képeket ,ki hova helezte el a váltó fokozat kijelzőt a műszerfalon. köszi.
Általában az ilyen széles tartományban állitható kulcsok nem túl pontosan, így csak ovatosa n
pedig itt két nyomaték kulcsra van szükség és elég borsos az áruk
Köszi Karu a segítséget.. amúgy neked milyen nyomatékkulcsod van? milyet érdemes venni a mocihoz? mert én néztem kétfélét 10-110Nm-eset és 42-210Nm-eset.. a kettőt kicsit sokallom..
aj, hogy mindenki azt hiszi, hogy az a "nagyyamaha,, csak éppen ők ugyan olyan dilerek, mint bármelyik más márkakereskedés. Ők oda költöztek a régi kisker helyére azt annyi.
Probléma csak az hogy ez nem mindig éppen jó a márka hírének.
Ez milyen tájszólásban van, és mit próbáltál vele kifejezni?!
Hőőőőőőőőő!
Kozmax, TeeJay! Netene!
Nem azt mondtam, hogy megvettem az egész szervízt, csak, hogy egyszer bementem és megkérdeztem valamit!
Klassz a bukócsöved, veted vagy csináltattad, menyibe kóstált, én is akarok 1 ilyen hasonlót.

Kössz a választ.

Hali.
Akit érdekel a világitás? www.fazer.tvn.hu