Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Nekem S2-őm van! ÉS ELADÓ!

Szerintem a ráz az túlzás, talán enyhe vibráció érződik a lábtartón, de az is csak az egyiken és csak egy nagyon rövid ideig! Szerintem egyáltalán nem zavaró, sőt észre sem veszed!
Sziasztok!
Először is köszönöm a reakciókat! Próbálok megválaszolni mindent amit kérdeztek.
Nos a bank felé kicsengettem a lovét. ott tiszta vagyok, ezért kaptam meg az okmányokat. A kötelezőmet még tavaly felmondtam november végén, voltam az önkormányzatnál is hogy kivonassam fél évre ideiglenesen a forgalomból, mondván hogy amíg bármi kiderül nem fizetek rá feleslegesen. Eközben ( amit tegnap csekkoltam épp ) a műszakim áprilisban lejárt, ettől függetlenül az önkormányzat valamikor kora ősszel kiküldött egy súlyadóról szóló csekket ( fél éves ) amire köteleztek hogy fizessem be. Azóta semmiféle tájékoztatást nem kapok senkitől, az elkövető sajna MÁV-nál volt biztosítva és ugye ez a része erősen úszik, hogy mi is lesz majd. Van egy kurvajó vádiratom, ami kimondja az elkövető bűnösségét és elmarasztalását, ezt a MÁV el is fogadta, de aszmondták, hogy nem tudnak infót adni hogy mikor lesz ebből a szarból valami. tehát a motor nálam, papírok nálam, lehet hogy lenne kontaktom aki megjavítaná a vázbalhét ( nem nagy ügy, a segédváz bekötés tört ki a fővázból csak sajna az alvázszámozott oldalon..próbálok fotót csatolni..) , de így nem tudom van-e értelme?
Köszönöm mégegyszer a segítségetek!
olyan nagy rázásra meg vibrálásra ne gonodolj, szinte menet közben észre se veszed,
nem ilyenekkel vagy elfoglalva!
szerintem jobban jársz ha biztositotol felkapod a pénzt, bár hiteles moci esetén nem tudom,,,,
a motort meg eladod alkatészenként vagy egyben valkinek,
mert ha kicsengec 100 e ft ot hogy csak visszaállisd forgalomba, igy is ugy is rajtamarad a pecsét hogy totálkáros volt, és ugy meg nehéz eladni,,, sőt, inkább ugy mondanám épp elméjű ember nem veszi meg

amugy hol sérült a váz?
Ha müszaki totálkáros akkor úgy tudom, hogy nem helyezhető üzembe. Gondolom a vázon kivül ,még elég sok minden megsérült.
Müszaki totálkár esetén ,a biztositó köteles jelenteni azonnal az önkormányzat felé ezt. Az intézkedik a jármű forgalomból való kivonásáról. Ezt újra csak szigoritott vizsgával lehet aminek a díja közel 100 ezer forint, autoknál még több.
Ebben az esetben viszont nem nagyon értem, hogy mit keresnek Nálad a papirok.
Semelyik gyártó nem engedélyez semmilyen javitást a vázon.
Gazdasági totálkár esetén pedig, csak a biztositonak nem éri meg javitani a jáművet. A kárkori érték 50% vagy 80%-ig. Attól függ, hogy felelőségi, vagy cascos kárról beszélünk. Így ezen dolgok ismeretének hiányában elég nehéz megmondani hogy mit kellene tenni.
Köszi
Üdv mindenki. 2007-es FZ6 S2 Fazert szeretnék venni. Úgy hallottam 5 és 7 ezer között ráz, vibrál a gép. Tényleg így van? Válaszoljatok légyszives, minél bővebben leírva a problémát. Köszi Norgee
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok a fórum szakavatott olvasóihoz akik jártasak hasonló kérdésekben:
motoromon enyhe váztörés van amit próbálok orvosolni, azonban a fő problémám az, hogy a kárszakértő műszaki totálkárra értékelte a motorom. A bnkhitelt rendeztem, nálam a törzskönyv, a forgalmi. Kérdezem én:
Ha sikerül megcsináltatnom a verdát, akkor vissza mehet-e forgalomba, kaphat-e műszakit?
Mi ilyenkor a helyzet? ki tud róla, s milyen módon hogy a motor műszaki totálkár, s ki az a hatóság aki ezért felelős és mik a lehetőségek?
Válaszotok, hozzászólásotok előre is köszönöm!

kraker
Hol, az állatkertben?
Erre az alkatrészre, volt visszahíváa. Elöször is azt kellene tisztázni, hogy beleesik-e? Ezt alvázszámból meg kell tudni mondani egy márkakereskedőnek, sőt még azt is hogy megcsinálták már, vagy nem.
Személyesen itt tudok segiteni.
Amíg az adatlapkommandó figyel Téged, addig itt segítségre ne számíts! Bocsi!
Sziasztok!Fazerem/fz6/meleg motornál gyakran leállást produkál.TPS-szenzor hibája is lehet ami 50EFt.Ha tud valaki olcsóbb megoldást ,vagy korrekt hozzáértő szerelőt az értesítsen.
Köszi Nektek ! juzoli
juzoli@freemail.hu
20-597-6602
szép és "tágas"
Remélem faszán meg tudják csinálni, és szép lesz, mint újkorában!
Már egy lakatosnál van a darab.
Köszi szépen!
Egyébként mi a helyzet a tankod ügyében, tudtál valamit intézni?
lehet hogy Ír még sajna nem jártam arrafelé
Ír! NEm? De mindegy.
egy kis téli csemege Krisztián skót túrájáról http://a.muglets.com/1U7ZY-A
Nem lehet felcseréli mert forditva nem tudod rádugni.
Helló!
A tank levételnél a két csatlakozót, ami az üzemanyag pumpán van fel lehet cserélni?
köszi teeJay
Nézd meg az előző oldalakat is.