Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké, lámmer vagyok, leesett nekem is később:D Köszi a kiigazítást:D
Csak akkor szivárog ha felhajtod a tankot! Alapból jóhogy nem...
Én is teletankkal szoktam "elrakni", de szivárgást még sosem tapasztaltam...
H a telitankot felállítod, akkor gyengén elkezd szivárogni a benya, tapasztaltam.
Garázsban fog állni, de nem fűtöttben, és a pára miatt szerintem jobb teletankolni, a könyve is írja, így nem rozsdásodik belülről.
Egyébként ezt az olajat a hengerekbe kihagyom azt hiszem. Nem fog olyan sokat állni,remélem! Télen is ki fogok gördülni szerintem úgyis.
szerintem nem folyik ki, de minek teletankolva tárolni? Kint hagyod télére?
A gépkönyv azt írja, hogy fel lehet hajtani a tankot, a két darab imbuszfejű csavar kicsavarása után. Az akkuhoz is így férni hozzá.
Ha tele van a tank, akkor is fel lehet hajtani? Teletankolva akarom eltenni, és ha ki kell szedni időközben az akkumulátort, fel kell hajtani. Nem folyik ki a nyál?
Nem kell levenni a tankot, ki lehet buktatni a gyertyákat.
mert kb 10cm hosszu a gyertyapipa és nem tudod kihuzni,mivel nincs hely,
vagy a tankfelől támadsz és akkor szét kell bombázni az egész motort,
amugy meg én ezt akkor csinálnám meg ha tudom hogy 1évig tuti nem inditotm be, szoval felesleges,,,
Az miért lenne baj?
Szassz kiderült már mi a baj a vassal?Bocs ha kíváncsi vagyok! De érdekel ha nem gond!
Sziasztok...

Mizujs idefent?
Ha a gépkönyv azt irja akkor csináld
Csak egy baj van a gyertya nyíláson kell beönteni
Bocs az előbb nem sikerült http://motorozz.hu/main.pl?men...
Vezérműlánc feszítő 8780 hozzászólás.http://motorozz.hu/main.pl
szerintem itt egy ember se tölt olajat a hegerbe! ha kint tárolod hideg helyen akkor érdemes kivenni a aksit,,,
ha netán fütött vagy még se olyan hideg az a garázs azt se kell kivenni,de azért havonta 1szer beinditani nem árt és jol bemelegiteni , esetleg az udvarban menni vele egyet
Sziasztok!
A gépkönyv azt írja, hogy ha leteszed télire, a hengerekbe kis motorolajat kell tölteni, és a motort átforgatni.
Közületek ezt megcsinálja valaki?
Valamint az akkumulátort csak olyan töltővel szabad tölteni, amelyik állandó amperrel tölt. Ilyet használtok?
Köszönöm szépen a válaszokat!
ha esetleg valakinek kell van egy eladó első gumim !zsir uj, pirelli diablo 120/70
Természetesen gyárit használunk. Yamalub 10W-40 félszintetikus olaj 3050Ft/l.
Ha hozol, akkor 3litert, és a maradékot elviszed.
Tessék: gyutaiat@citromail.hu
Szia kozmax!
Kötelező szervíznél gyári olajszűrőt tesztek fel? A Yamalub 10W-40 félszintetikus olaj mennyibe kerül Nálatok? Ha hozom az olajat, mennyit kell, hogy hozzak FZ6N-be?
Válaszaid köszi, üdv DecsMan
Hello gyutaiat!

Dobd már át az emilcimed, ha jól tudom te vagy TZR-be kompetens :)

George