nah végre! mi van?! elromlott a skype beszélő
Te mondtad hogy Budafoki uton cseréltek le a gumid? pásztóynál?
tura után én is lecseréltettem, csak kérdés csak a hátsot vagy elsőt is?!
nekem jol jött a fazer turán, hogy kicsit melegitette az üllést, de amugy én sose szoktam észre venni, hogy annyira melegedne, hidegbe meg esőben meg jol jön
gondolom ez amúgy 2 dolog miatt lehet... az egyik az, hogy maga a palást kevésbé hőszigetelő mint egy sportdob esetében, másik meg, hogy akár átalakítva is még mindig többet lassulnak a gázok a dobban mint egy sportdob esetén....
hát de pont ez az... sportdobbal egyáltalán nem melegszik az idom amúgy tetszik nekem is a gyári dob, de ez az egy idegesít benne (már hogy melegszik a segge)
mondjuk csak egy micron dob a viszonyítási alapom, de azon majdnem hűvös volt a farokidom az enyém meg elég meleg.
Sziasztok
semmivel sem melegszik jobban mint azelőtt Kb 7000 kilcsit lenyomtam vele
nem olvadt meg ha erre gondoltatok, bár az én palástom már kicsit sérült volt
a vásárláskor de most is ugyan olyan mint előtte volt.A gázok könnyedebb kiáramlása folytán
keletkezett légörvény miatt a vége picit megsárgul.természetesen mindez motor mosáskor könnyen eltávolítható.
oké... akkor elnézést kérek, hogy megemlítettem, hogy van olyan is ami relatív olcsó és sportdob...
ami érdekelne ha Buborék erre jár, hogy mennyire melegszik a farokidom ezzel a módosított dobbal...
ez ami van Bubinak, szerintem alázza az ilyen martin meg ehhez hasonlokat,
jah és ahol átalakitják, ott még a kb hangot is megmondhatod és ugy lövik be
vegyél egy gyárit bontobol és azt átlehet alkitani, és 50ezer az egész,
Buborékot meg kérdezd a részletekből, de ha visszaolvasol, volt rola szó! nem is olyan régen,,,
Sziasztok!
Nem tud valaki, vagy nincs valakinek FZ6-ra jóállapotú sportdobot eladót?
Ha valakinek van és természetesen nem százezrekért :D, várom jelentkezését!
Köszi előre is!
(ha valaki csak ajénlani is tud hogy milyet érdemes, milyet nem azt is szivesen fogadom)
Hali! Ha vki venni akar egy pöpec Fz6-ot akkor csak ajánlani tudom az enyém volt: http://www.kepesmotor.hu/yamah... .És most látta, h a srác árulja. üdv.
Vagy ez csak infó mi is lehetett a kép tárgya...
Szerintem a régi "szétvágott" dobodban sem volt E betű
Jól megszivattál, mert most berágtam és vehetek egy LeoVince Carbon dobot!
George
Szerintetek az alu és carbon dob közt mi különbség van?
Súlym teljesitmény? Kinézet ?
Köszi!
George
Te mondtad hogy Budafoki uton cseréltek le a gumid? pásztóynál?
tura után én is lecseréltettem, csak kérdés csak a hátsot vagy elsőt is?!
mondjuk csak egy micron dob a viszonyítási alapom, de azon majdnem hűvös volt a farokidom az enyém meg elég meleg.
semmivel sem melegszik jobban mint azelőtt Kb 7000 kilcsit lenyomtam vele
nem olvadt meg ha erre gondoltatok, bár az én palástom már kicsit sérült volt
a vásárláskor de most is ugyan olyan mint előtte volt.A gázok könnyedebb kiáramlása folytán
keletkezett légörvény miatt a vége picit megsárgul.természetesen mindez motor mosáskor könnyen eltávolítható.
csak ugy mondom, hogy amiket én láttam sportdobokat, pl: mastek attol ez igényesebb munka ,meghát a gyári kialakitás marad,
ami érdekelne ha Buborék erre jár, hogy mennyire melegszik a farokidom ezzel a módosított dobbal...
jah és ahol átalakitják, ott még a kb hangot is megmondhatod és ugy lövik be
Buborékot meg kérdezd a részletekből, de ha visszaolvasol, volt rola szó! nem is olyan régen,,,
Nem tud valaki, vagy nincs valakinek FZ6-ra jóállapotú sportdobot eladót?
Ha valakinek van és természetesen nem százezrekért :D, várom jelentkezését!
Köszi előre is!
(ha valaki csak ajénlani is tud hogy milyet érdemes, milyet nem azt is szivesen fogadom)