és uj , már az ilyenen nem tudok meglepődni, mint most valószinű te
először találtam egy helyett, ahol 60-65ért a legjobb meg legujabb fejlesztésű gumikat megkapod, pl bt 016 os 3komponensűt 65ért, már ez is sokkolt engem, hiszen viszonylag nagyon uj gumi, és hát a hivatalos árát le se birom irni olyan sok ,
aztán találtam ezt a helyet, ahol van most a michelin,meg bt 015 55ért , de a bt 015öket talán 0km eres motorokrol szedik le, de a michelinre azt mondta vatta ujak, aztán van még egy ahol 35ért corsa3at ezen már lassan sirtam , mondjuk ez pályázott, de ugy hogy az elősguminál a kopás tizedben mérhető, hátsoban meg 1mm er alatt van.
azért én 2005ös gumit tuti nem tennék fel előre, nekem a mostani 2007es eleje vagy 2006végi, és a mintázat között kis repedések vannak, mondjuk függ a tárolástol is,de lassan 4éves gumit tuti nem tennék fel ,még hátra sem
nem titkos... néztem árlistát (régit)... 21 bruttó volt az első és 29 bruttó a hátsó... abba kell "beledumálni" hogy rakják fel... nade... nem tudom már a cég nevét... :S
1hete egy helyen ajánlottak 55ért michelin pilot power 2ct t, mondjuk két különböző gumi, de én valahogy jobban biztonságban érzem magam ha puhább gumi van a seggem alatt
Nem t'om. Talán a Strada, de ez a Conti élettartamától is függ. Azért a Strada tartósságát nehéz überelni. A Conti meg olcsóbb.
Mindegy majd meglátom jövőre. Ha lesz Strada elfogadható árban az kerül fel, ha nem akkor megint egy Roadattack.
remélem tényleg minden oké veled... következő gumicserénél próbálj ki valami más gumit... szerintem sokkal jobb érzés pl. a conti road attackkal menni, bár nyálkás úton az sem fog segíteni
Szia Karu!
BT 020 a gumim nem volt vele soha semmi probléma néha még pályázni is jártam vele.
Itt nem ez volt a problém ,hanem az út.
Tényleg csak enyhén döntöttem, és kiment alólam az út.
Érzésem szerint mind a kettő egyszere. mert ha kigyorsítás közben , akkor a hátulja csúszik és enyhén megpördül szerintem.
Ez teljesen egyszere ment ki mintha kirugták volna a két kereket alólam.
Annyira nyálas volt az út ,hogy bőrbe voltam és még kopás sincs rajta pedik 18m az nem kevés
Mexi kérdésére csak annyit, semmilyen tábla nem figyelmeztetett. Sajnos ezt tudnom kellett volna ,hogy ilyen árnyékos helyen nem szárad fel a pára.
először találtam egy helyett, ahol 60-65ért a legjobb meg legujabb fejlesztésű gumikat megkapod, pl bt 016 os 3komponensűt 65ért, már ez is sokkolt engem, hiszen viszonylag nagyon uj gumi, és hát a hivatalos árát le se birom irni olyan sok ,
aztán találtam ezt a helyet, ahol van most a michelin,meg bt 015 55ért , de a bt 015öket talán 0km eres motorokrol szedik le, de a michelinre azt mondta vatta ujak, aztán van még egy ahol 35ért corsa3at ezen már lassan sirtam , mondjuk ez pályázott, de ugy hogy az elősguminál a kopás tizedben mérhető, hátsoban meg 1mm er alatt van.