aztán olvass vissza pár oldalt és találsz pár linket... sőt valaki innen árul Givi-t olcsóért...
ha az nem tetszik akkor mondjuk SW-motech meg a nagyvas.hu-ról...
Most MOTUL 7100-MA2-10-40 van benne . Előtte 300V 10-40 volt.
Az MA2 valami plussz adalék a sebváltónak, és úgy érzem,hogy halkabb és könnyebb is a váltás !
jó, nagyon tetszik! kicsit fura, hogy elég nagyokat csattan kettesbe váltásnál
elméletileg ez is 14ezernél tilt, persze mivel még nincs bejáratva, még nem próbáltam. A neten olvastam, hogy a tesztelő szerint 10ezer után már nem nagyon akart, vagy nem olyan intenzíven pörög.
Kedves Laci!
Hadd köszönjem meg még egyszer a doboztartót, és írd meg légyszi, hogy pontosan milyen olajat vettél bele legutoljára, azt amit mutattál.
Köszönettel , DecsMan
silkolene comp4 15W50
API SG/SH/SJ
JASO MA
JASO MA2
nem is értem hogy lehet az közuton normálisan használni,
Tetszik az ár.. adhatnál MSN címet, vagy ott az adatlapomon az én msn-em és akkor megbeszlhetnénk a részleteket.
Nálam tudsz Givi-t!
Ár: 19.000 Ft
A www.motul.hu oldalon részletes leírás minden olajról
aztán olvass vissza pár oldalt és találsz pár linket... sőt valaki innen árul Givi-t olcsóért...
ha az nem tetszik akkor mondjuk SW-motech meg a nagyvas.hu-ról...
Az MA2 valami plussz adalék a sebváltónak, és úgy érzem,hogy halkabb és könnyebb is a váltás !
Valaki tudna dobni egy linket, hogy neten hol tudok fz6-ra bukókeretet rendelni ?
elméletileg ez is 14ezernél tilt, persze mivel még nincs bejáratva, még nem próbáltam. A neten olvastam, hogy a tesztelő szerint 10ezer után már nem nagyon akart, vagy nem olyan intenzíven pörög.
ugyan annyit pörög mint a 98 lovas
Hadd köszönjem meg még egyszer a doboztartót, és írd meg légyszi, hogy pontosan milyen olajat vettél bele legutoljára, azt amit mutattál.
Köszönettel , DecsMan