Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Addig sem és azóta sem jelentkezett, de tuti hogy olaj volt. A könyv ráér, ha valami infó kellene, legfeljebb zargatlak. Egyébként Isten állatkertje hatalmas és fejlődik!
Úgy legyen! Az elszomorító viszont az, hogy a hétvége elég vigasztalannak tűnik és a jövő hétre is sok esőt jósolnak. Hol van a szép hosszú napsütéses enyhe ősz?
multkori olajfolyásrol kiderült valami? vagy azóta prima a gép
legalább neked jó időd volt !
én kicsit fagyoskodtam, de kibirhato volt, igy is olyan régen motoroztam hogy azt kell hogy mondjam a hideg ellenére is jó volt, de természetesn találkoztam pár balfékkel, elég sok vak van a közúton sajnos
egy marha kamion kifordult elém, nem igaz hogy nem birta volna ki,hogy elmenjek, aztán integettem neki!
meg egy állat beleállt előttem a fékbe még pesten, ugyhogy visszakellet szoknom, hogy elégé "préda" vagyok a közúton
legkésőbb az évadzáró fazer turán vissza adom a kiskönyet, ha megfelel ?!
Akkor a jóidő holnap délutánra ideér észak-kelet Mo.-ra, ha bejön ki is használom
Látod Péter rossz irányba indultál! A nyugati részen ma még a nap is kisütött. A mai kanyar:- Stornya-Zalaegerszeg-Csabrendek-Veszprém- Budapest vala. És tényleg jó volt az idő!
Bp.ről mentem haza Szarvasra , először jó ötletnek tünt , 3fele indultam még a nap is kisütött!
amire kiértem pestről erőteljesen hülni kezdetta levegő
kéne vennem valami téli kesztyűt vagy mifenét, meg valamit a csizmámra ha esik az eső,,,
Merre jártál ebben a hőségben?
hazaértem , 180 km er ebben a szutyok hideg időben
nem volt valami jo
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne innen: http://www.ricambiweiss.de/
olcsón német alkatrész a motorjához akkor szóljon.Ugyanis közúti szállítás DHL-el KB 20 000HuF- Ezért lenne jó minnél többen, hogy megérje!
Pikk-pakknak nem nevezném. a szelepfedelet is le kell venni, persze elötte a hütöt is, stb, így Kb 4óra meló.
Szervízben ez mennyi idő? megvan pikk-pakk?
Mivel a vezérlés a blokk jobb oldalán található, így mindentovábbi nélkül. Plussz egy tömités. Legjobbana kiszerelt vezérműlánc feszitőről lehet megmondani, hogy mennyi van hátra. Jól látható kiszerelt állapotban, hogy hol dolgozot. Lehet, hogy csak a feszitő makrancoskodik. A Te futás teljesitményednél, persze nem kizárt a csere sem.
Hát ez az?!
Mi köze van a benzinnek a vezérműlánchoz?
3700-3800 nekem is. Viszont osztrák benzint használva nem jelentkezett a dolog.
zizeg mostanság menet közben, nem hangosan, de hallom 3 ezres fordulatnál.
Vezérműlánc mennyit bír? Mik a tünetek ha menne tönkre? Cserénél be lehet tenni a végtelenített láncot vagy nem?
Éppen ezért nincs semmi baja
Helló Fazeresek! Visszatértem a nagy nyári motorszervizes őrületből a szép csendes egyetemi életbe, úgyhogy mostantól a kötekedő-okoskodó de segítőkész Xtremist újra rendszeresen feldúlja a fórumot. Egyébként az FZ-1 emre tettem egy Arrow titán dobot, és a motorba 29000 km-t a nyáron. És mivel egész évben azzal járok, így lehet az idén még 35000 is. Letesztelem nektek az FZ-1 et tartósságra.
Ez a viffer még csak bejáratós!
Ez meg az enyém
Csak ne kapjatok sokkot
Ja, negyedik évad eleje. Az fél éve ment.
Nézik a House-t!
én jelen vagyok
de semmi hülye téma nem jut eszembe

mocsok egy idő van meg hideg