Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

veszprémben csak van egy normális szerelő, nem muszály ezért Pestre jönni,
a másik meg hogy szerintem nem kell ragaszkodni a hivatalos márka szervizhez,,,
de ezt mindeki tapasztalat alapján dönti el,,,
kis fazerrel könyebb szerintem megtanulni motorozni, vagy is jobb kezdőknek
azért az fz1 az brutálul mehet , ugyhogy csak ovatosan,
sőt akkor a legovatosabban ,ha azt hiszed hogy tudod vezetni,
általában akkor esnek az emberek valami zűrbe, vagy szó szerint elesnek,,,
mert azt hiszik tudnak, és húú de király, betudnak venni minden kanyart, 200rol tudnak vészvékezni meg stb,,,
Yamaha World, BP, Soroksári út.
http://www.yamahaworld.hu/
Hi!

Tényleg nem tud ajánlani senki egy jó Yamaha szakszervizt?
Üdvözlök mindenkit!
Azért írok, hogy nem e tud nekem valaki FZ6n-re plexit eladót, akár használtat is!
Valamint kipufogódobot is keresek, az sem baj ha használt, csak lehetőleg hibátlan legyen, és jó áron :)
Előre is köszöntem a "válaszokat"!
Üdv: Ádám
Elküldtem!
Köszi szépen! Igazából csak igazolást keresek, hogy miért is kellene a nagyobbat vennem . Azt mondják, nehezebb a motor és kevésbé élvezetes menni vele egy kezdőnek, de a kisördög azért csak nem alszik ...
Remélem hamarosan lehetnek képek is!
Na én felvetnék egy másik témát: Volt-e már valakinek dolga ILYEN cuccal? Megéri-e a 25eFt-ot, működik-e, egyáltalán ér-e valamit?
Szia S.Laci

A fokozatkijelzőt nekem a PROP-TECH nél fejlesztették ki, enyém lett a prototipus.
A súlyozást nem tudom, én nem vettem észre semmi rendelenest.
Nagyon frankó.
Akinek a szelepsapkája oldalra áll annak nem jó, mert azt elviszi.
de aztán kérünk a motorrol képeket!
épp ésszel mindegyik motort meglehet ülni,,, csak ÉSZ kell hozzá
volt aki kezdőnek fz1et vett és még él ha jol tom
nyugodtan vedd meg
Teljesen laikus vagyok a témában, csak azt próbáltam visszaadni amit hallottam.
Heló Pintati !
A guminyomásmérővel kapcsolatban kérdezem,hogy az a 10g súly a kerékkiegyensúlyozásnál nem fog bezavarni.
Nekem csak guminyomás jelző szelepsakka volt feltéve, és a gumis jelezte hogy ennek más a súlya, vagy vegyem le ,vagy egyensúlyoztassan újra.
Tegnap tettél fel képet a fokozatkijelződről, ez már más tipus , mint amit Tőled vettem, gondolom jól is működik ?
Ezt ki szerelte be ?

A Richie megjegyzése a fokozatkijelzőről igencsak meglepő !
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Régóta húzúdó kérdés dőlt el, kell egy motor (és most már a lehetőségem is adott ). Első körben 600-asra gondoltam -ez is bőven többet tud mint én-, de kereskedésekben barangolva kiderült, hogy az FZ1 alig drágább a mint szezon kezdetén az Fz6-os. Gyakorlatilag kezdő motorosnak számítok, mivel eddig mz/etz-voltak tapasztalatok. A versenyzős és állatkodós korszakomból már kinőttem, azt hiszem , és az FZ1 mégis csak nyomatékosabb...
Abban szeretném a véleményeteket kérni, hogy valóban lényegesen nehezebb problémásabb megülni az FZ1-est? Mi a véleményetek?

Köszi:

Péter
Szevasztok, egy ismerősöm árulja 2004-es Fazer 1000-esét. Túrára használta, 30ezer km van benne. 1,6M körül szeretné eladni. Ha további részletek érdekesek, akkor engem keressetek pls és megdom az elérhetőségét. A motort Szadán lehet megnézni.

Üdv,
Bagoly
Kedves Fokozatkijelzők!
Látom már egy ideje téma ez a dolog. Év elején a motorkiállításon beszélgettem az AGO motorral (illetve képviselőjével) és érdeklődtem én is egy ilyen kütyü iránt és valami olyasmit mondott hogy vicces de a Fazer azon ritka motorok egyike amin még 2008-ban sincs előkészítve a fokozatkijelző fogadása. Vélhetően lehet valamit berhelni vele de hivatalosan más motorokban gondolom erre van kiképzett rész. Ennek ellenére szerintem tud segíteni az ember, nagyon korrekt, készségesnek tűnt és nem az volt a lényeg hogy rábeszéljen valami -ra! http://agomotors.hu/" target="_blank">Itt próbálkoznék a helyetekben, de egy telefont lehet hogy megér a dolog ha nem is mentek el oda. Ennyit tudok az esetről. Esküszöm bíró úr
Az ára egy kicsit húzós 27 lepedő.
én múlthéten vettem egyet nagyon frakó.
Látod, hogy-hogy melegszik a gumi ,és hogy nő a nyomás. És mindezt út közben.
Krisztián! Ajánlok neked a fokozatkijelző helyett egy másik KÜTYÜT .
Az biztos tetszeni fog.http://doverkft.hu/index.php?p...
Na,jól van, nem csalódtam benned!
na jó, mégsem kell nekem olyan, hisz nem vagyok : http://hu.wikipedia.org/wiki/L...
Ezt a 11743 hozzászólásból idézted ,én is pont erről beszélek!
neked fokozatkijelző

csak idézek egyet:
"Ti tényleg nem érzitek, hogy hányadikban van a sebességváltó? Vegyetek inkább egy nagy robogót?"
Megjelent az (öreg) és máris mindenki elhalgatott!
Pedig látom.