Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már meg van csinálva te.Most irtam. Mi van veletek arra irj vmit!
Amúgy simán meg tudod csinálni otthon is: Kell hozzá egy imbuszkulcskészlet. A lényeg: leveszed a villáról az egész féknyerget, a tetején van egy kis vaslemez, azt két imbuszos csavar fogja. Kicsavarod, leveszed a vaslemezt, és meglátsz egy fémrudat, azt kell kitolnod, és már kint is vannak a fékbetétek. Helyükre kerülhetnek az újak, és visszafelé megy a beszerelés. Amúgy ha már szétszeded, érdemes brigeciolos, vagy valami hasonlóval átitatott fogkefével áttisztogatni a dugattyúkat is. Aztán ha visszaraktad az egészet ne ijedj meg ha nincs fékerő, fel kell előbb pumpálni, de pár húzás után úgyis érezni fogod a javulást.
Üdv. : Pali
Mész innen!Ez Fazeres fórum. Most csináltattam meg öket csak kicsit sokallom mert 30 ezer volt kb. Csak kiváncsi vok hogy ez otthon mennyibe kerül. Tod kinn vok Sájcban 2 honapja.Hallod itt milyen szerpentinek vannak.de mindenhol. 100 km-böl 90 km csak kanyar kb. Na majd ha hazamegyek Szolnokra csak néztek.:-) Jol vagy amugy? Mi a helyzet a géppel? Peti eladta már a Raptort? Nyomjátok még?
Ha megveszed a fékbetéteket, egy sörért megcsinálom
Kicsit elirkáltam bocsesz.
Mennyibe szokottkerülni kb egy elsőfékbetét csere munkadijall együtt? Ha csere után tologatás közben kicsit fog ( nem satuzik csak kicsit surlodik és nyikorog) az bekopik gondolom?!
köszi szépen az észrevételt megtaláltam őket! láttad a tesó motort? egy átalakított fz1 es, szintén sárga. bukott a srác régebben és úgy rakták össze, hogy az egész eleje aprilia. nagyon tuti kis gép. szoktunk dumálni mindig mond vmi okosságot
Ugye csak félreértettem,és ez a "mosás után" nem szó szerint értendő..?
Xema!Egy ilyen hajlott korú embernek már a megerőltető motorozás után ágyban lenne a helye!
Jó volt a pikhercsed!
Na megint endúrózás a Fazerekkel
Pedig fentvolt egy ideig, de ma már énsem találtam meg.
csak a 2 képedet találtam meg... a térképen nem lelem sirokot
Ó igen, lebuktam ....
ozsy01
Megvagy!
Sziasztok,

sorry, tudom, hogy ez nem egy hirdetési oldal, mégis mivel Fazerről van szó, bátorkodok bedobni ide egy hirdetést :(
Családi ok miatt megválnánk FZ1-S típusú mocinktól.
2006.6.hó, óceánkék, 8.900 km, 1. tulajdonos
Irányár: 2.200.000,- (hitelátvállalás lehetséges)
A motor nagyon szép állapotban van, keveset használtuk, csak épp nem fér el rajt a gyerekülés :D

Amennyiben tovább tudjátok ajánlani, azt megköszönném. (info: fbogika@freemail.hu)

Kellemes nyarat mindenkinek!
Bogi
nézz csak be a PÁLYAMOTOROZÁS topicba! van rolad kép!
30460ft+2500 a szerelés
Nemtom, nekem a sportmaxra is azt mondták sokan, hogy max 8.5 9ezer km...
Erre mióta megvan mentem vele 7400e-t....
És látszott hogy használt a drága......
Nemtom, majd kiderül....
Bridgestone-t ill pilot powert nézegettem nagyon, csak a keret.....
Este egy karika?
(ha elenged az asszony...)
(mármint engem)
Rajtad tartom a szemem mint exfazeres!
szinte...
Min. 20 ezer km....az olyan jó gumi!
Az mit jelent? Zárt osztály?