Amúgy simán meg tudod csinálni otthon is: Kell hozzá egy imbuszkulcskészlet. A lényeg: leveszed a villáról az egész féknyerget, a tetején van egy kis vaslemez, azt két imbuszos csavar fogja. Kicsavarod, leveszed a vaslemezt, és meglátsz egy fémrudat, azt kell kitolnod, és már kint is vannak a fékbetétek. Helyükre kerülhetnek az újak, és visszafelé megy a beszerelés. Amúgy ha már szétszeded, érdemes brigeciolos, vagy valami hasonlóval átitatott fogkefével áttisztogatni a dugattyúkat is. Aztán ha visszaraktad az egészet ne ijedj meg ha nincs fékerő, fel kell előbb pumpálni, de pár húzás után úgyis érezni fogod a javulást.
Üdv. : Pali
Mész innen!Ez Fazeres fórum. Most csináltattam meg öket csak kicsit sokallom mert 30 ezer volt kb. Csak kiváncsi vok hogy ez otthon mennyibe kerül. Tod kinn vok Sájcban 2 honapja.Hallod itt milyen szerpentinek vannak.de mindenhol. 100 km-böl 90 km csak kanyar kb. Na majd ha hazamegyek Szolnokra csak néztek.:-) Jol vagy amugy? Mi a helyzet a géppel? Peti eladta már a Raptort? Nyomjátok még?
Mennyibe szokottkerülni kb egy elsőfékbetét csere munkadijall együtt? Ha csere után tologatás közben kicsit fog ( nem satuzik csak kicsit surlodik és nyikorog) az bekopik gondolom?!
köszi szépen az észrevételt megtaláltam őket! láttad a tesó motort? egy átalakított fz1 es, szintén sárga. bukott a srác régebben és úgy rakták össze, hogy az egész eleje aprilia. nagyon tuti kis gép. szoktunk dumálni mindig mond vmi okosságot
sorry, tudom, hogy ez nem egy hirdetési oldal, mégis mivel Fazerről van szó, bátorkodok bedobni ide egy hirdetést :(
Családi ok miatt megválnánk FZ1-S típusú mocinktól.
2006.6.hó, óceánkék, 8.900 km, 1. tulajdonos
Irányár: 2.200.000,- (hitelátvállalás lehetséges)
A motor nagyon szép állapotban van, keveset használtuk, csak épp nem fér el rajt a gyerekülés :D
Amennyiben tovább tudjátok ajánlani, azt megköszönném. (info: fbogika@freemail.hu)
30460ft+2500 a szerelés
Nemtom, nekem a sportmaxra is azt mondták sokan, hogy max 8.5 9ezer km...
Erre mióta megvan mentem vele 7400e-t....
És látszott hogy használt a drága......
Nemtom, majd kiderül....
Bridgestone-t ill pilot powert nézegettem nagyon, csak a keret.....
Üdv. : Pali
Jó volt a pikhercsed!
Megvagy!
sorry, tudom, hogy ez nem egy hirdetési oldal, mégis mivel Fazerről van szó, bátorkodok bedobni ide egy hirdetést :(
Családi ok miatt megválnánk FZ1-S típusú mocinktól.
2006.6.hó, óceánkék, 8.900 km, 1. tulajdonos
Irányár: 2.200.000,- (hitelátvállalás lehetséges)
A motor nagyon szép állapotban van, keveset használtuk, csak épp nem fér el rajt a gyerekülés :D
Amennyiben tovább tudjátok ajánlani, azt megköszönném. (info: fbogika@freemail.hu)
Kellemes nyarat mindenkinek!
Bogi
Nemtom, nekem a sportmaxra is azt mondták sokan, hogy max 8.5 9ezer km...
Erre mióta megvan mentem vele 7400e-t....
És látszott hogy használt a drága......
Nemtom, majd kiderül....
Bridgestone-t ill pilot powert nézegettem nagyon, csak a keret.....
(ha elenged az asszony...)
(mármint engem)