Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ööö... rathattál volna akkor már sport attackot... nekem azt mondták anno mikor rakattam a pacskert, hogy road 10k km, sport 6k km.... amúgy mennyiért szerválod a pacskert?
Sziasztok!

Na megrendeltem az új road attack-omat!
Szerdán megyek, és fel is szerelik.
Remélem jó gumma lesz, és sokat kibír....
Bár, a mostanira is azt mondták, hogy jó gumi, jól tapad, de max 8ezret megy el, és mégis nálam ment 7400km-t.
És már eléggé használt volt.
Remélem nem lesz gond, hogy elöl marad a puha keverékő sportmax, hátul meg a félkemény attack...
Majd kiderül...
Szombat estére, 16.-ára tervezünk egy éjszakai gurulást siófokra, 6 körül indulnánk Gödöllőröl, akinek van kedve csatlakozni, szóljon, és megbeszéljük a részleteket privibe...
2 fazeres már tuti van, a többieket meg szívesen látjuk!

basszus....
pedig állat!
sajna...
az már az új fajta műszerfalas... a tiedre sem fog felmenni az a plexi...
III/3-as a haver
Tetszetős mi... !
Hali!
A melletted álló piros-fekete bőrjakós srácnak milyen márkájú plexi van a gépén?
Tetszetős a cucc...
Nekem is kéne hasonló
tán gyorsultatok vagy mi történt?
tuti vizes lett a csizmátok
Azt, hogy jól tudok fényképezni.
hát hogy akinek nincs pénze mosóba vinni a motort az így csinálhat
Ehez mit szoltok
mondjuk azt, hogy jó a gumi... sok viszonyítási alapom nincs tényleg, de a BT020-nál fajább és ahogy Te is mondtad valsz nem fog annyit elmenni mint az...
Szia!

Nekem is RoadAttack van fent. Nincs még benne sok km, talán 1500, de szerintem ragadósabb, mint a gyári, nyilván nem is fogok vele 19e km-t menni, de jobb vele kanyarogni, szerintem (vagy én lettem bátrabb ). Ár-érték arányban is jó, 30ezer volt szerelve. Első gumi még gyári, de lassan az is cserés. A gumihaz.com-on egy első ContiRA 22-ért, akcióban van. Mindemellett olvastam olyat is, hogy "nem hallottam még senkitől, hogy dícsérte volna a Continentalt". Majd meglátjuk. Sok sikert a megfelelő gumma kiválasztásához:)
vazze... ennek már régen eljött az ideje, hogy konkrétak legyünk
nekem road attack van fent ööö, láma vagyok a gumikhoz, de bt020-tól tuti jobb, esőben óvatosan (mint minden gumival), azt hiszem eddig 3000 km-t mentem vele, osztrák túra előtt került fel a gépre, ott nagyon szuper volt, itthon meg úgysincs sok értelme állatkodni vele mert hamar elszáll akármivel is az ember.
Ja és Dunlop qualifier van rajtam. Nekem bejött. De ma nem lett rojtos
Sajnos nem jött össze. Odamentünk 5-en, haverok + barátnők fényképezőgéppel felvértezve, + 1 jobban fényképező barát autóval, és tegnap egész nap kamera tartó konzollal foglalatoskodtam a motorra hogy meglegyen a nyíltnapra.... és 10 emberrel elöttünk bejelentették hogy elfogyott a jegy. Tömegnyomor. Hazafelé lefényképeztek azért a kocsiból de az nem ugyanaz. Jövőhét vasárnap már 2 csoport lesz és szombat este odaköltözök a pályamellé sátorral
nah milyen volt a ringezés? képek nincsennek?
milyen gumival nyomod?
Ma este jön valaki vasárnap esti motorozásra a ringre? 1 csoport lesz, 2 órás, utasmotoroztatás.
a hungaroring motorsport iskola is szokott michelineket eladni 35-ért párban, úgytudom
hringen árulnah uj bt016ot párban 55 és kevesett használt,pályán, diablo corsa 3 at 35ért
ezek 120/70 és 180/55 ösek de nagyon jol tapadnak,,, ha érdekel akkor eldobom a tel számot is
Gumifüstös szépjónapot! Jó rég jártam itt, de örömmel lárom hogy csak szaporodunk, sokasodunk......
Nem tudom volt e szó mostanában hasidomról, de belefogtam a koppintásba. Nem kis procedúra, de körvonalazódik. Profin kivitelezett, gyári Yamaha designos és színkód alapján fényezett darabot sikerült létrehozni, hozzávaló kovácsolt, kicsit sem egyszerű konzolokkal. Ennélfogva eladó is, apróban megtalálható. 39000 fényezve, ha vállalja valaki a rizikót vagy van olcsóbb festője akkor 29000. Érdekes lehet valakinek?
Tudom, van olcsóbb a neten de mire minden olyan lesz mintha gyári lenne, befonod vele a hajad.
Hello! De csak óvatosan nyomkodj, ha elállítasz valamit akkor kárt is tehetsz a motorban. Csak saját felelőségre csináld!