thx Raido! idő az nem sok van, de a szándékkal nincs baj. tényleg rengeteg hasznos info van, nincs is semmi kérdésem! mire meglesz a vas, teljesen felkészült leszek!
Te csinálod jól... riszpekt... tök gáz mikor mindenki aki jön ugyanazokat kérdezgeti annyi hasznos infó összejött már a fórumban, hogy tuti érdemes végigolvasni ha van ideje az embernek.
Sziasztok!
Pár napja elkezdtem olvasni a fórumot, mert vettem egy Fazert. Most nézem csak, hogy közel 11000 hozzászólás van, én még csak 3000-nél tartok! Jó lesz ha belehúzok, mert a végén még előbb meglesz a moci (jövő kedden v szerdán hozom el), mint ahogy végzek a fórum teljes kivégzésével...
Addig is jobb időt mindenkinek! :)
Üdv!
email cimemre vagy akár ide is egy program tervet tudsz feltenni a találkozorol?
azon a hétvégén megyünk balcsira ugy hogy akár összetudunk futni még ha ott nem is tudunk maradni!
Én nagyon nem bántam meg a kisebb első fogaskereket, szebben megy, senki nem hiszi, de kevesebbet eszik, 6.ban tovább kiforog. (bár ezt nem soxor lehet kihasználni.) Tudósok azt mondták, jelentősen csalni fog az óra, de még GPS szerint is csak pár százalék. (100--97, 150--146, 200--193)
kiveszed a pár csavat ami fogja és aztán óvatosan balra-le-kifele... kijön és vissza is vissza lehet rakni gond nélkül a lánckerékvédő műanyagot, ha ara gondoltál... a váltóka tolórúdja meg elfér szépen.
én 15öset hasznélok az enyébe,,,
idősebb motorokba vagy ha kicsit hangos a motorod, netán csörög vagy eszi az olajat jobb a 15ös
halkabb lesz tőle, mondjuk nekem egyik se áll fent és 15öset használok, és semmi gond vele, félszintetikus,,,
Lehet, pár adat sem ártana...?
Fz-1N
2006 augusztus
22000 km
Melóba járni meg túrázni használtam (nem volt gyilkolva, sem pályán)
Szép állapotú
Gyári gomba, plexi, ledes index, rendszámtartó...
Pár napja elkezdtem olvasni a fórumot, mert vettem egy Fazert. Most nézem csak, hogy közel 11000 hozzászólás van, én még csak 3000-nél tartok! Jó lesz ha belehúzok, mert a végén még előbb meglesz a moci (jövő kedden v szerdán hozom el), mint ahogy végzek a fórum teljes kivégzésével...
Addig is jobb időt mindenkinek! :)
Üdv!
Az elkövetkező 2-3 hétben tervezünk egy éjszakai gurulást a balcsira!
Érdekelne esetleg valakit?
email cimemre vagy akár ide is egy program tervet tudsz feltenni a találkozorol?
azon a hétvégén megyünk balcsira ugy hogy akár összetudunk futni még ha ott nem is tudunk maradni!
Freemailpéter !
16-os a gyári ha láncot nem akarsz cserélni akkor 15-ös elöre sokat segit. 4500ft körül van az ára.
gyáritol egyel kisebbet akarok, és az hány fogú lehet?
idősebb motorokba vagy ha kicsit hangos a motorod, netán csörög vagy eszi az olajat jobb a 15ös
halkabb lesz tőle, mondjuk nekem egyik se áll fent és 15öset használok, és semmi gond vele, félszintetikus,,,
Olajcsere előtt állok, és a Motul 5100 10-w40-et rendeltem bele.
Más mondta, hogy tegyek 15-40-est!
Szerintetek?
Fz-1N
2006 augusztus
22000 km
Melóba járni meg túrázni használtam (nem volt gyilkolva, sem pályán)
Szép állapotú
Gyári gomba, plexi, ledes index, rendszámtartó...
De miért nem ment át a kép...?