Voltam plexit nézni a motorra, ami jól néz ki mind s2-re való, az enyémre való givi meg olyan csúnya volt hogy az hihetetlen! :S Akinek van az fz6n-en plexi irja már meg hogy milyen, és ha tud megköszönném ha képet is küldene!
Előre is köszöntem!
Attila teljesen igazad van az olajleeresztö csavar egy kicsit necces bár én kiköszörültem majd ha cserélek megmondom a frankot.
A gomba Projekt még áll kevés a jelentkező
Raido, Karu blokkja feka, a Tiéd szürke. Ha szürkén hagyod a bunkócsövet, szinte nem is látszana... Persze így feketén vagányabb . Lehet előbb-utóbb Karu is átfesti szürkére a csövet
Karu.
Ma voltam 12000 szervizen .
A bukócső bal alsó csavarja pont útba volt az olajleeresztő csavarnak .
Megkellett bontani a bal oldalt , hogy lecseréljék az olajat.
Különben nagyon frankó.
A tengelygombákra már hányan vagyunk?
Előreláthatólag mikor készül el?
vélyeményem szerint, kis esésnél egyaránt jol véd minkettő, nagyobb esésnél gomba az letörik, a bcső az tuti nem törik le ,szoval vagy elhajlik a cső vagy ha olyan jo anyagbol van és kemény akkor a váz fog elhajlani,
amugy meg ha valaki tul nagyot esik már ott akkor szerintem olya mindegy , imátkozni kell és kész
azt hogy melyik a jobb nem tudhatod, egyéb iránt mindkettő ugyanúgy a leömlő és a hengerek között megy el... a szépségről meg annyit, hogy az enyém is fekete már és nagyon egyéni megítélés kérdése , hogy milyen
Na ja ott nem is látszik szinte
Na azért ne hogy már neszámitson hogy néz ki!
Láttam valahol valami nagyon ionda bukócsövet ami oldalra is védte a blokkot.. hát.. ja, a gépednek nem lesz semmi baja, de egy ketrecel szaladgálni.....
nekem Puig van képet a profilomnál találsz
Előre is köszöntem!
4000-es fordulatnál egy kicsit elkezt vibrálni a vasam .
Nektek van-e ilyen tapasztalatok?
Vagy gyárilag ilyen bizsergetős?
most lőttem fel Grossglockneres videót... (ez volt a reklám helye)
ez azért bosszantó
A gomba Projekt még áll kevés a jelentkező
Ma voltam 12000 szervizen .
A bukócső bal alsó csavarja pont útba volt az olajleeresztő csavarnak .
Megkellett bontani a bal oldalt , hogy lecseréljék az olajat.
Különben nagyon frankó.
A tengelygombákra már hányan vagyunk?
Előreláthatólag mikor készül el?
amugy meg ha valaki tul nagyot esik már ott akkor szerintem olya mindegy , imátkozni kell és kész
te voltál ilyenen?
Peace
Nekem meg semmim nincs
Na azért ne hogy már neszámitson hogy néz ki!
Láttam valahol valami nagyon ionda bukócsövet ami oldalra is védte a blokkot.. hát.. ja, a gépednek nem lesz semmi baja, de egy ketrecel szaladgálni.....