Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az már egy hihető érték városban.
Az szuper, most vettem elvileg újként
Én megnézném a hátsókerék egyenesen fut-e? Vagy, ha egyenesen áll az első kerék, és a kormány akkor is ferde akkor valami hajlott...
Az én ugyanilyen S2-esem , oldalidom nélkül ,utassal ,3 dobozzal , teljes terheléssel ( 80+50+3x10= 160 kg ), szerpentinen,
130-140 -s autópálya tempóban sem evett 5,5 l- nál többet. 17 e. km van benne.
Szerintem nyomdahiba, és 5,2 akart írni.
Sziasztok!

Ismét lenne egy láma kérdésem.
Szóval az a helyzet, hogy feltünt a gépen, ha egyenes úton haladok akkor a kormány kicsit jobbra áll.
Tehát nem egyenesen van, kérdés mi lehet az oka, nagy e baj?
Nem mértem le pontosan de kb. a kormányvégnél 1-2 cm lehet, ha középen nézem ott is látszik pár mm.
Tudom miért ezt nézem, nincs jobb dolgom, aza helyzet, hogy véletlenül észrevettem azóta zavar.

Köszönöm
Biztos 12.000-en ment mindenhol...
6.2L/100km MIVAN?
Egy viszonylag új teszt a Fazer S2-ről: itt
Avagy: Porci hívja Dzsannieet, Dzsanniee jelentkezz!
Én csak belinkeltem, Őt kérdezd!
Helló Teejay!
Néztem a fejidomos képet amit feltettél!
Ez mien idom/plexi?
gyári? vagy honnan lehet ilyet beszerezni?
A szó jelentése idegesítő, zavarba ejtő. Az eredete a Yamaha termékpalettája, a motor pozicionálása - a régi FZR sorozat eltúrásított utódja (igazából ez már FZ).
Sziasztok arra lennék kíváncsi ,hogy a FAZER szó jelent valamit vagy csak 1 fantázia név?
enynire előre még nem tudom, de ha jo, akkor ott leszek!
szép is! nekem tetszik, de tavaly kérdeztem akkor még valami iirális árra volt valami 70ezer körül
Na ezt jol elcsesztem.http://motorozz.hu/sys/main.pl...
Akit esetleg érdekel.http://motorozz.hu/sys/main.pl
Most inkább nem válaszolk
haj de szép lett a paripa ! tetszik
mindenkinek bőrben kéne rohangálni és csak viccből gyártanak műanyag kabátokat
o.k. én hiszek neked! és meg is értelek! de én meg láttam már olyan bukógombát "félig" lekopni ami nem tört le, de ez nem azt jelenti, hogy az a jobb! sztem mindenki azt szerel fel amit jónak lát... én el nem tudnám viselni a gépemen azt a bukócsövet, inkább eladom a motort... csúnya és kész! de ha mát itt tartunk, az a gyári yamaha kabát ami neked van... tudtad, hogy hatvan felett, ha elesel egyszerűen rádég?
ennyi erővel mindenkinek tiszta bőrben kellene rohangálnia!? és ha így van, miért gyártanak ilyen vacak műanyag kabátokat?
Hali!
Az első képen megismertem TeeJay gépét...
Majdnem megvettem!
Sziasztok!
Nekem sajna elég friss az "élmény", a bukógomba működés közbeni kipróbálása. Nekem nagyon sokat megfogott, igazából egy fejidom polír és egy index gumi beszerzése után újra szép lesz. Pedig sokkal nagyobb gebaszra számítottam, miközben hallgattam a fák-bokrok ágainak kopogását a sisakomon.. Az is igaz, hogy a szerencsén múlt, hogy a deklit nem b@szta szét semmi. Szal, akinek nincs, az vegyen még ma (vagy csövet)!
Miáltalában mellékutakon mászkálunk amik 5össel kezdődnek ma az 511-517-516 Tjnek nagyon tetszett-512-és az 525 közötti abszolut mellékutat ez volt a legszebb.
Ezenkivül bejártam már az 524-526-527-591-595-529 utakat is