nézd meg Karu gépét... megcsinálta a bukócsövet a hasidom mellé... amúgy az, hogy szebb... hát nem tudom... engem az érdekel elsősorban, hogy a motorom a lehető legkevésbé sérüljön...
SW-motech bukócső... valahol árulnak még GIVI-t is... nekem előbbi van, sok más ember viszont GIVI-t vett... árban ugyanannyi kb. az olcsó bukógombáknál drágábbak (25k)
KAKUCSON! BP.TŐL 45KM kb,de ha beirod ide: telpüléskerő akkor megmutatja hol van, szerintem ha van időd, nyugodtan menj el, sokat fog számitani,
de mondjuk nyugodtan beszélhetsz szerintem a szervezővel is, tuti segit
Köszi, megnéztem olvasom is..
Holnap az még nekem korai , egyenlőre csak tolva indul ez a ......
Viccet félretéve holnap nem tudok rá szánni egy egész napot /vidékről/, de valamikor megejtem!
Thx
sokat ér... ha csak felborul a motorod már akkor is... meg hát nem kell aggódj, hogy a gomba töri e a vázat vagy sem, de ez mindenkinek az egyéni megítélésén múlik... bukócső vagy bukógomba márpedig kell
a yamaha szervezésében most volt euroringen 10ezer ft volt, fél napos, de ha jol tudom most a pénteken lesz kakucs ringen 6000ft ért , őket nem ismerem, motorozz.hu -n megtudod nézni pontosabban mikor lesz ,nem vagyok benne biztos
enyémnek még szerencsére gyári a fényezése, bár enyémen is van egy kis perzur
üdv az FZ6-N klubban... egyet jegyezz meg mindjárt az elején... a fejidomosok hurkák... :]
amúgy ha meg akarsz tanulni vezetni akkor szerintem menj el a legközelebbi márkakereskedőhöz és regisztráltasd magadra a motorod majd kérdezd meg, hogy a Yamaha vezetéstechnikai tanfolyamra hogyan is tudnál elmenni...
aztán sztem: rakj fel egy bukócsövet a gépre és nyomás a rutinpályára kicsit gyakorolni
Inkább a csávó tört össze.. Nem mert utána már nagyon ráülni..
Kicsit mondjuk tartok én is tőle, ezért is kérdeztem nincs e valami normálisabb okitó tanfolyam ...
porcellana@freemail.hu
itt kérdezhetsz bármit
amugy meg ki mit rak fel,,, csak legyen valami
Remélem felém lesz az a 45 km
de mondjuk nyugodtan beszélhetsz szerintem a szervezővel is, tuti segit
Van ebbe valami furmány hogy milyet érdemes, vagy akár esztergáltathatok is, valami jóféle müanyagból?
Holnap az még nekem korai , egyenlőre csak tolva indul ez a ......
Viccet félretéve holnap nem tudok rá szánni egy egész napot /vidékről/, de valamikor megejtem!
Thx
Rutinpálya már megyeget, inkább az erőt nem tudom uralni, de valszeg körözgetek majd párat valami parkolóba...
Bukócső? Hmm... csak nem kell!
enyémnek még szerencsére gyári a fényezése, bár enyémen is van egy kis perzur
amúgy ha meg akarsz tanulni vezetni akkor szerintem menj el a legközelebbi márkakereskedőhöz és regisztráltasd magadra a motorod majd kérdezd meg, hogy a Yamaha vezetéstechnikai tanfolyamra hogyan is tudnál elmenni...
aztán sztem: rakj fel egy bukócsövet a gépre és nyomás a rutinpályára kicsit gyakorolni
Kicsit mondjuk tartok én is tőle, ezért is kérdeztem nincs e valami normálisabb okitó tanfolyam ...
Gondolom nem tett jót az akksinak..
Küldenél egy mailt hogy tudjak kérdezni valamit privibe?
yz125@freemai.hu
Köszi!
George
Tegnap megvettem az FZ6N -emet 2800km-el
Valaki már meg is taníthatna vele motorozni, de komolyan!
Az akksija rossz, hol van jó árban?
Mi a pontos tipusa? Zselés, nem zselés?
George