Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd meg Karu gépét... megcsinálta a bukócsövet a hasidom mellé... amúgy az, hogy szebb... hát nem tudom... engem az érdekel elsősorban, hogy a motorom a lehető legkevésbé sérüljön...
Köszi szépen! Talán a bukógomba "szebb" megoldás sztem az lesz
SW-motech bukócső... valahol árulnak még GIVI-t is... nekem előbbi van, sok más ember viszont GIVI-t vett... árban ugyanannyi kb. az olcsó bukógombáknál drágábbak (25k)
kedves George!
porcellana@freemail.hu
itt kérdezhetsz bármit
itt van egy bukócső

amugy meg ki mit rak fel,,, csak legyen valami
nemrégen írtunk két fajtát is... valami tom-tech van meg bukogomba.uw.hu ezek olcsóak... haverom FZ6-S-én az utóbbi gomba van...
Na nézem is, bár a linked nem jó
Remélem felém lesz az a 45 km
KAKUCSON! BP.TŐL 45KM kb,de ha beirod ide: telpüléskerő akkor megmutatja hol van, szerintem ha van időd, nyugodtan menj el, sokat fog számitani,
de mondjuk nyugodtan beszélhetsz szerintem a szervezővel is, tuti segit
Ajja.. nekem még gombám sincsen..
Van ebbe valami furmány hogy milyet érdemes, vagy akár esztergáltathatok is, valami jóféle müanyagból?
Köszi, megnéztem olvasom is..
Holnap az még nekem korai , egyenlőre csak tolva indul ez a ......
Viccet félretéve holnap nem tudok rá szánni egy egész napot /vidékről/, de valamikor megejtem!
Thx
sokat ér... ha csak felborul a motorod már akkor is... meg hát nem kell aggódj, hogy a gomba töri e a vázat vagy sem, de ez mindenkinek az egyéni megítélésén múlik... bukócső vagy bukógomba márpedig kell
NA igen erre gondoltam, régebben olvastam a Yamahásat, de ez a Kaucsuk ring hol is van?
Ja az tudom hogy a fejodomosok hurkák

Rutinpálya már megyeget, inkább az erőt nem tudom uralni, de valszeg körözgetek majd párat valami parkolóba...
Bukócső? Hmm... csak nem kell!
a yamaha szervezésében most volt euroringen 10ezer ft volt, fél napos, de ha jol tudom most a pénteken lesz kakucs ringen 6000ft ért , őket nem ismerem, motorozz.hu -n megtudod nézni pontosabban mikor lesz ,nem vagyok benne biztos
enyémnek még szerencsére gyári a fényezése, bár enyémen is van egy kis perzur
üdv az FZ6-N klubban... egyet jegyezz meg mindjárt az elején... a fejidomosok hurkák... :]
amúgy ha meg akarsz tanulni vezetni akkor szerintem menj el a legközelebbi márkakereskedőhöz és regisztráltasd magadra a motorod majd kérdezd meg, hogy a Yamaha vezetéstechnikai tanfolyamra hogyan is tudnál elmenni...

aztán sztem: rakj fel egy bukócsövet a gépre és nyomás a rutinpályára kicsit gyakorolni
A Te mocidnak gyári a tankfényezése?
Inkább a csávó tört össze.. Nem mert utána már nagyon ráülni..
Kicsit mondjuk tartok én is tőle, ezért is kérdeztem nincs e valami normálisabb okitó tanfolyam ...
jah értem, törött volt vagy miért állt ilyen sokat
Állt másfél évet, és csak porosodott..
Gondolom nem tett jót az akksinak..
hány éves hogy rossz az aksija? amugy ha kiveszed biztos van valami ráirva, meg ha egy szaküzletbe mész tuti megmondják ők is milyen kell bele
Hello Porci!

Küldenél egy mailt hogy tudjak kérdezni valamit privibe?
yz125@freemai.hu

Köszi!

George
ITT /kettőtével )
It vagyok köztetek

Tegnap megvettem az FZ6N -emet 2800km-el
Valaki már meg is taníthatna vele motorozni, de komolyan!

Az akksija rossz, hol van jó árban?
Mi a pontos tipusa? Zselés, nem zselés?

George