Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos kevés volt az eladás gondolták hagy kopjon.
Az fzs-re nekem a '98-as manualban még 6 ezret írnak, aztán a 2002-esben meg 10 ezret, a motor meg ugyanaz...
Persze hogy elhiszem
Ha 8000nél cserélted akkor 7000ret mentél vele mert az 1000szerviznél rakták bele.
Elhiszed nekem, hogy az olajüzletben sok pénz van?
Ezért tiltakoznak a szinti ellen is hogy az nem használ a motornak
A Yamaháéknál ugy vannak vele ha kevesebszer cserélsz hamarabb elkopik a motor.
Azt akkor veszel egy ujjat nekik megéri neked nem.
Kösz a bókot! De énis 8e Km-t írtam...
Olajcsere 10 ezer km-ként, olajszűrő 20 ezrenként. Tök jó, hogy itt okosabb emberek vannak, mint yamaháéknál a főmérnökök.
Olajat elég szerintem 8 ezrenként.
Ok, köszönöm!
Nem közlöd a szervizzel hogy ne buzerálják mert te kicserélted es a következő cseréig még van x kilométered.
én is 6000renként cserélem, de nem azért mert azt hiszem h szar
yamha gyári olaja is motul
De azértr mer a Motul szar olyan 6000km ként lecserélem nehogy tönkre tegye a motoromat
Karu, akkor mi a helyzet, ha 8e Km körül lecserélem az olajat meg az olajszűrőt. A 10e km es szervíznél megy a kukába? Vagy szólok Yamaháéknál, hogy azt ne abajgassák?
Most is azt használok. 300V
de te eddig motult használtál nem
Én a Castrolt ajánlom tők jó Kristián is azt használja.
ha 10w 40et akarsz akkor motul vagy akár EZ , olajshopban meg más helyeken 4-5000ft,szoval szar nem lehet
Ja meg neked is kösz.
fzs-en azért még egyszerű. Csak kicsavarod oszt jólvan (ha veszel egy extra size 16-os dugókulcsot...)
Áhh, kösz hogy ilyen gyorsan, pontosan meg izé... olajshop-ot én is néztem. Úgy érzem a Motul-t preferáljátok, azt szerzek bele.
Szerintem istök egyszerű leszereled a tankot a légszürő házat kiszereled az aksit az aksi tartót a gyujtó trafókat a gyertya kábeleket a gumi tálcát és máris hozzá férsz a gyertyákhoz
Mire ezeket vissza szereled le szopkodod magad
Nem reklám, de gyertyát én innét vettem: http://www.kepesmotor.hu/motor...
CR9EK 2400.- /db
Te ugy érzem tudod miről van szó
Végül is tök egyszerű. Csak kicsavarod és berakod az újat