Krisztián jol van megbüntette egy Norvég rendőr gondolom gyorshajtásért
Sms en tartjuk a kapcsolatot.
Mindenkit üdvözöl
Drukkoljatok neki hogy épségben hazaérjen.
Vidékiesen számolva (245-ös Euroval) 33.500 Ft-ért bármelyik sokkal inkább megéri, és még utazni sem kell érte!
Linket azért sem küldök! Tessék megdolgozni érte..... úgy édesebb a munka gyümölcse!
Szevasztok!
A Motorparts is árul ilyen hátsó lámpát, náluk 24 ezer............ de a Shox is beújított valami hasonlót (abban, a hátsó lámpában benne van az irányjelző is 12.400 Ft) az nem "E" szabvány ! Szerintem érdemes körűlnézni mielőtt rávetjük magunkat a témára!
Egyébként nekem is kéne, ha olcsóbb volna!
igazábol ezt csak akkor hallom amikor nagyon unatkozok mert akkor a legkisebb hangok is furcsák rajta, és ekkor szurtam ki, aztán elkezdett engem is piszkálni hogy mi lehet ez, mondtam ahvernak cseréljünk már gépet és neki is ugyan ez volt,
szóval ha odafigyelek rá hallom ha nem figyelekrá nem hallom
Mondjuk Krisztián erre tudna biztos mondani valami, mert ha jol emlékszem neki oylan 70ezer körül van benne , ami szép teljesitmény cask most messzi tájon kirándul
ilyen ciripelő hang nekem is van most van benne 15 ezer km er ugyan ilyen hang van haveroméba is 35ezer km errel szóval szerintem ez sok fazernél van igy, és ezért felesleges kidobni 50ezreket az abalkon mert lehet ugyan ilyen lesz,
de az a legjobb ha tényleg megnézetted egy szakival,
Sms en tartjuk a kapcsolatot.
Mindenkit üdvözöl
Drukkoljatok neki hogy épségben hazaérjen.
voltatok ma turázni
Linket azért sem küldök! Tessék megdolgozni érte..... úgy édesebb a munka gyümölcse!
A Motorparts is árul ilyen hátsó lámpát, náluk 24 ezer............ de a Shox is beújított valami hasonlót (abban, a hátsó lámpában benne van az irányjelző is 12.400 Ft) az nem "E" szabvány ! Szerintem érdemes körűlnézni mielőtt rávetjük magunkat a témára!
Egyébként nekem is kéne, ha olcsóbb volna!
jah és majd ir meg nekem mit mondott a szaki, kiváncsi vagyok rá
Egyébként meg semmi probléma,tökéletesen működik,csak zavar,hogy mi lehet ez .
szóval ha odafigyelek rá hallom ha nem figyelekrá nem hallom
Mondjuk Krisztián erre tudna biztos mondani valami, mert ha jol emlékszem neki oylan 70ezer körül van benne , ami szép teljesitmény cask most messzi tájon kirándul
25.000 van benne.
de az a legjobb ha tényleg megnézetted egy szakival,
Furcsa ciripelő hangok jönnek a blokk láncfeszítője felől.
Nem 100%,hogy csere lesz,mert még megnézetem,hogy mi a guga lehet ott.
Akkor várom a hétfői válaszod.
Előre is köszönöm.