Szia!
Érdekelne,hogy mennyi volt a dobod,mennyi idő alatt készült el és változott-e a motor karakterisztikája?
Esetleg fogyasztása?Van másfajta palásttal is?
Köszi!Üdv.
Köszi az info-t, közben kommunikáltam yamaháékkal , nekem is azt javasolta a csuri h hagyjam kiszáradni, oszt ha még mindíg nem jó akkor reportra jelentkezzünk. Meg hozzátette, hogy ne nagyon akarjak relécserét mert van ugyan ami 2000 de van ami 30. Szal inkább száradunk
Szi!
Nekem rendszeresen minden mosás után ezt csinálja, de hamar kiszárad és megszűnik. Kérdeztem a helyi dzsamahánál, azt mondták, nem legyek motorhipochonder. Ennyit tudok elmondani bírónő kérem.
Hali!
Ma szokás szerint eső után letakarítottam (lemostam) a mocim, kb azóta csinálhatja, mert azonnal nem vettem észre, hogy behúzom a kuplungot kigyullad az üresjelző, egy 2005-ös FZ6ról van szó. Érdeklődnék, hogy volt e valakinek hasonló baja a vassal, szervíz mit és mekkorát mondott rá, stb.
Előre is kösz
raven
haverom mulkor 70ezerért adta el a sajátját,,,
de pl raptorbol olcsobban kijösz és uj, már nem emlékszem mennyit mondott a csóka de nem volt vészes ára 80körül max 100 de amugy alatta volt,,,
Ha a Yamahára gondoltál, akkor azt még a Pardinál (már nem árulnak se Kawát, se Hondát, csak Suzukit) a Váci úton. De ott már lehúzták a rolót. Gixert nem náluk vettem mert 200-zal többet kértek volna érte!
Érdekelne,hogy mennyi volt a dobod,mennyi idő alatt készült el és változott-e a motor karakterisztikája?
Esetleg fogyasztása?Van másfajta palásttal is?
Köszi!Üdv.
Nekem rendszeresen minden mosás után ezt csinálja, de hamar kiszárad és megszűnik. Kérdeztem a helyi dzsamahánál, azt mondták, nem legyek motorhipochonder. Ennyit tudok elmondani bírónő kérem.
Sárkány ellen sárkányfű alapon eső ellen esőruha.
Az osztrákoknál van külön motoros autópálya matrica? Időtartamra milyenek vannak? (10 napra megyünk)
Eső ellen véd?
Zoli
Ma szokás szerint eső után letakarítottam (lemostam) a mocim, kb azóta csinálhatja, mert azonnal nem vettem észre, hogy behúzom a kuplungot kigyullad az üresjelző, egy 2005-ös FZ6ról van szó. Érdeklődnék, hogy volt e valakinek hasonló baja a vassal, szervíz mit és mekkorát mondott rá, stb.
Előre is kösz
raven
http://motorozz.hu/main.pl?men...
de pl raptorbol olcsobban kijösz és uj, már nem emlékszem mennyit mondott a csóka de nem volt vészes ára 80körül max 100 de amugy alatta volt,,,
Google
Megkérdeztem haverom, 110-ért eladná használtan!
(mert neki adtam el a motort)
Ezek szerint tetszik neki.