Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haver alatt van az FZ6, így többet látom mint előtte!
már akkor árulta a motort amikor én nézelődtem... az övét is megnéztem anno, aztán meg motoroztunk is 1x
Oh bakker, belőled meg gixeres lett?
Visszaértem. Holnap Pesten vagyok, de este tűz Stornyára. ( Remélem!)
Köszi a jótanácsot! Ezt úgy próbáltam én első nekifutásból megoldani, hogy tettem a táskák alá egy kendőt.
És akkor most kikérem Krisztián véleményét?
A Givi tuti drága...
Hát vagy hegeszt vagy vásárol aGivi árul ilyet.
Ennyi benzinnel akár a fél világot körbe lehetne motorozni...
sikerült is megjárni gyulát?
holnap esetleg nem jársz pesten?
Táskák! Drága pénzért! Lám az Indonézek megoldják.
Akkor szalad és heggeszt egy távtartót, de izibe...
le kell ragasztani fóliával... átlátszó fólia a dekor boltokból... aszem 400 Ft métere és valami méter széles van talán
az autobahnon próbálta...
Hát az az oldaltáska igy felszerelve nem az igazi a fényezésed meg fogja sinyleni
Szerintem jobban jársz ha kéred Krisztián véleményét.
Ő othon van ebben a témában.
Érdekel a dolog, tudsz képet mutatni? mert nem akarok olyan nagyon nagyot
ha 200ig birta, akkor nagy gond nem lehet vele azt hiszem azért már 300ezres csekk jár?!
Ma kipróbáltam, 200km/h ig mentem max, de nem rosszalkodott egyáltalán. Kanyarokban sem mozdul meg, pedig döntögettem rendesen. Engem nem zavart. Mondjuk ez rövidtávú próba volt, a java szombaton.
sajnos nincs holnap is szivesen mennék kakucsra,végre mehetnék fazeresekkel együtt pályázni, de sajnos nincs lóvé, ami meg van azt most kültöm szervizre hamarosan, meg gumit kell vennem ,ez mind 1honapon beülül lesz, szóval ciraka 100ezer,
látom vettél givi oldal táskát, én is gondolkozok benne, majd ird már meg mennyire stabil vagy menynire lobogtatja a szél, kiváncsi vagyok rá, vagy cask szenvedés vele menni
Még mindig nincs "kedved" jönni?
Ma az új táskákkal szórakoztam:
jah akkor benéztem picit
Szombaton megyünk!
nah milyen volt a tura?
Hali porci!van 1 eladó gyári túraplexim 15ért,ha érdekel írj!csákó!
És ilyet honnan lehet szerezni?
szó csend van, akarom mondani szél csend van