Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy uj fazeres kollega nikneve MORE
Épp krisztián motorját stiröli.
More ezt kell csinálnije
Bénáztál és kész keveset mentél még idén,
De azért a vége felé mar jobban érezted a dolgot figyeltelek én is volt hogy két méterre mentem mőgőtted.
Tavaly amikor voltam fenn GG-n egy tag ugyanazt csinálta, amit neked írtak (hirtelen ad hoc megállás a leglehetetlenebb helyzetben). Én korrekt voltam, a 2. után mondtam neki, hogy ezt mégegyszer ne, mert legközelebb inkább kiütöm alóla.
de mennyi az a tura sebesség?
Ja, és érdekes módon, a túrasebességgel még soha nem volt gond, pedig mindig ennyi volt.
Kabbe! Legalább már lesz kire felnézned.
Bár senki kedvéért nem fogok belerongyolni egy ismeretlen szlovák kanyarba a régi macadam 90-es gumimmal. Azzal a tudattal, hogy a szlovákok nem sóznak télen, hanem szórnak kaviccsal. Én elcsúsznék, a csapat többi tagja meg felsegítene. - 200 ezer. Szóval, ha ezt valaki nem érti meg azzal én többet egy métert se gurulok! ja, és a BMW-sek kb 2 méter követési távot tartottak. A nagy rutinosok. Ha egy erősebbet fékezek lazán átgázoltak volna rajtam.
Bár az egyik csávó azt írta, hogy a Kawasakit a Transformers ihlette...
Ja ide menekült át amit meg irtak majd bekeretezem azt kiakasztom a garázsba
Az nincs igazából. Leírják a véleményüket, ez a vége. Túl nagy eltérések vannak a motorok között ár ill. teljesítmény szinten. Nekem a japó véleménye jött be nagyon: szerinte ebben a katzegóriában inkább a stílus miatt veszik az emberek az adott motort semmint a teljesítményért.
Az változó. A kiútnál autópályán 140 körül, a hegyekben meg ahogy tetszik. megyünk, nézelődünk, fotózgatunk. Kb 300 km-t egy nap alatt.
egy ilyen korzikai utnál miylen átlag tempoval mentek?
le is forditod nekem de elég a végeredmény is,,,,
Sajnos nem bírják a fazeresek tempóját.
Ide menekültél a béjemvés cimboráid elől?!
Az FZ1-et nem szeretik az újságírók: anno a bemutatón meghalt egy csávó aki keró közben elvette a gázt, na mind1...
Itt egy naked összehasonlítás.
Ja-ja, ledöngettünk Korzikára.
Azt irtam hétvégén de veled már egyszer mentem ha jol emlékszem 1150km 13óra alatt.
De most 3 nap alatt.
Csak a derekad...........mondtam már neked, hogy ebben a korban nem kell ezt erőltetni.
Gratula, sok boldog balesetmentest nektek. Az a legjobb Fazer változat.
Menetteljesítményben tényleg jobb, főleg, hogy az a 150 ccm inkább löketben több.
De ez csak egy dolog, nem sok helyen tudod kihasználni, pláne ilyen bírságok mellett, vagy Ausztria, balkáni országok etc....
No meg persze az utas, csomagok és hasonló gondok. FZ6-ra nem egy rendszer készült (ne feljtsük el, ebből a motorból Európában 20-22e-t értékesítenek évente).
Én a hétvégén 1360at előtte hétvégén 1030at semmi baja a csuklomnak