hali, enyém 23,74 litert evett meg olyan 420 km-n 150-180-as tempóval... ilyent még amúgy nem csináltam vele, de jónak tűnik a fogyasztás a tempóhoz viszonyítva
aszem záros határidőn belül gumit kell cserélnem... 14.400 km van benne most
ja amúgy... felkerült a plexi a motorra kép lentebb
Hát igazából ezt nem tudom, mert egy jóbarátom fényezte és ő nem kért érte pénzt, de annyira nem drága szerintem! Most fényeztettem le a dobozom tetejét és a hasidomot, ami üvegszálas volt és jó sok munka volt vele és a 2 együtt 10 ropi volt! Anyaggal együtt természetesen! Ráadásul ez a kék szín olyan, hogy fehérrel alá kell menni és csak utána mehet rá a kék réteg aztán a lakk! De ha jól emlékszem neked mást is kellene fényezni! Ha több mindent csináltatsz úgy jobban jössz ki, mert a kis munkákért többet kérnek általában, mint egy nagyobbért! Legalábbis nekem ez a tapasztalatom!
Szeretném megkérdezni, hogy alakul a fogyasztása az FZ6N S2-nek? A gyári adat 5,5l / 100 km. Lazább motorozással (90-100 km/h) mennyit eszik, illetve tempósabb haladásnál. Eddig úgy néz ki, hogy FZ6N S2-es tulaj leszek, érdekelne minden vélemény a motorral kapcsolatban. (Főleg ha valaki esetleg próbált a konkurenciától is modelleket. :-))
Köszi előre is!
1300 km van az enyémben, most vettem, és érdeklődnék, normális e a blokk kicsit csörgős hangja? a yamahánál azt mondták ez tipikus r1 es hang... "csörög, sattog" hát az igazat megvallva kicsit aggaszt.
Nézz körül az ebay-en. Az itthoni bontók felejtősek, horror áron adják a cuccokat. Ahhoz túl nagy a horpadás (legalábbis kép alapján, hogy gittelni lehessen). Sok balesetmentes km-t hozzá.
Sziasztok fzs600....
Most értem haza, elmentem megviszlatni, és be is fizettem rá.
Jövőhét pénteken étvehetem....
Remélem nem nyúltam mellé!
Dobok egy képet a sérülésröl.
Ja és az enyém nagyobb...
mennyibe került a plexi? gyári?
aszem záros határidőn belül gumit kell cserélnem... 14.400 km van benne most
ja amúgy... felkerült a plexi a motorra kép lentebb
Szeretném megkérdezni, hogy alakul a fogyasztása az FZ6N S2-nek? A gyári adat 5,5l / 100 km. Lazább motorozással (90-100 km/h) mennyit eszik, illetve tempósabb haladásnál. Eddig úgy néz ki, hogy FZ6N S2-es tulaj leszek, érdekelne minden vélemény a motorral kapcsolatban. (Főleg ha valaki esetleg próbált a konkurenciától is modelleket. :-))
Köszi előre is!
Zsolt
Itt a kép!
van fent olyan vki aki látott már ezres fezert?
Ezt nézted már?
http://www.givi.it/caschi_bors...
Most értem haza, elmentem megviszlatni, és be is fizettem rá.
Jövőhét pénteken étvehetem....
Remélem nem nyúltam mellé!
Dobok egy képet a sérülésröl.
FZ6 vagy FZS600?
FZ6 gyári új ár biztosan 6 számjegyű.