Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tapasztalatok jok? csökkent az egyfőre juto szélmennyiség?
Isten hozott a plexi mögött bújkálók táborában!...

Ja és az enyém nagyobb...
Puig... 25k körül van...
hello

mennyibe került a plexi? gyári?
nekem is olyan 5-6 ot eszik ha nem ráncigálod neki. persze ettől joval többet is tud enni kéztől függ...
ööö volt 100-120-as 200 km is abban a 420-ban... az első fele az olyasmi volt inkább.
hali, enyém 23,74 litert evett meg olyan 420 km-n 150-180-as tempóval... ilyent még amúgy nem csináltam vele, de jónak tűnik a fogyasztás a tempóhoz viszonyítva
aszem záros határidőn belül gumit kell cserélnem... 14.400 km van benne most

ja amúgy... felkerült a plexi a motorra kép lentebb
Az FZ1-ben is az a blokk van. Az utolsó húsz szelepes. Csak egy kicsit butítva...
hello nekem van egy R1es haverom , de neki egy deka csörgés nincs a motorjába, mondjuk 2006os 13ezer km errel.
Hát igazából ezt nem tudom, mert egy jóbarátom fényezte és ő nem kért érte pénzt, de annyira nem drága szerintem! Most fényeztettem le a dobozom tetejét és a hasidomot, ami üvegszálas volt és jó sok munka volt vele és a 2 együtt 10 ropi volt! Anyaggal együtt természetesen! Ráadásul ez a kék szín olyan, hogy fehérrel alá kell menni és csak utána mehet rá a kék réteg aztán a lakk! De ha jól emlékszem neked mást is kellene fényezni! Ha több mindent csináltatsz úgy jobban jössz ki, mert a kis munkákért többet kérnek általában, mint egy nagyobbért! Legalábbis nekem ez a tapasztalatom!
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy alakul a fogyasztása az FZ6N S2-nek? A gyári adat 5,5l / 100 km. Lazább motorozással (90-100 km/h) mennyit eszik, illetve tempósabb haladásnál. Eddig úgy néz ki, hogy FZ6N S2-es tulaj leszek, érdekelne minden vélemény a motorral kapcsolatban. (Főleg ha valaki esetleg próbált a konkurenciától is modelleket. :-))
Köszi előre is!

Zsolt
nagyon jól néz ki.egy ilyen fújás mennyibe lehet?
Szia!

Itt a kép!
1300 km van az enyémben, most vettem, és érdeklődnék, normális e a blokk kicsit csörgős hangja? a yamahánál azt mondták ez tipikus r1 es hang... "csörög, sattog" hát az igazat megvallva kicsit aggaszt.
hahó sziasztok!

van fent olyan vki aki látott már ezres fezert?
Majd dobok fel képet, csak most nem a saját gépem előtt ülök! Amúgy úgy emlékeztem, hogy van fent és azért nem raktam fel a múltkor!
Jááájjj de csúnya. Inkább küzdök a széllel.
Pintati az adrenalinőrült, gyilkolja a Fazert az E-Ringen.
Fogsz te még sírni a Fazerért...
Ezt nézted már?
http://www.givi.it/caschi_bors...
Még csak pár képem van róla. A szélvédelmet és az ülést visszasírom a Fazerről. A többi viszont kárpótol.
Nézz körül az ebay-en. Az itthoni bontók felejtősek, horror áron adják a cuccokat. Ahhoz túl nagy a horpadás (legalábbis kép alapján, hogy gittelni lehessen). Sok balesetmentes km-t hozzá.
Sziasztok fzs600....
Most értem haza, elmentem megviszlatni, és be is fizettem rá.
Jövőhét pénteken étvehetem....
Remélem nem nyúltam mellé!
Dobok egy képet a sérülésröl.
Aham, csak a fényezés...
2003?
FZ6 vagy FZS600?

FZ6 gyári új ár biztosan 6 számjegyű.
Sztem 30 rugó tuti van.Vagy több....