Te vagy a ragya a festék neve meg struktúr lakk.
Különben meg mind a kettőt kell fújni mert lehet szépet csinálni de nem lesz egyforma.
A lámpa javitás módja 1000majd1500majd2000 vizes csiszoló papirral kicsiszolni utána polir akár fogkrémmel is lehet.
hát jol poruljártál...
kormány végsulyt szertem ujra kell fényeztetni,nem nagy pénz
ahogy láttam fékkar elhajlot,szerintem csere,(bontobol),nem hajligatnám vissza,megrepedhet ,eltörhet,csunya lehet,,,,
bukogombát egy esztergályosra rábiznám,szeritnem helyre tudná hozni,,,,
tükör az kérdéses,passz meg a fejidom is,,,
mindemellett lenne egy komolyabb gondom is.öcsém állóhelyben megborította -ha nincs a gomba...persze a fényszórók nem ettől karcosak,de ha lenne rá mód a karcmentesítésre nagyon boldog lennék.a lényeg hogy a müanyag részekről el tudom-e távolítani a sérüléseket?2 napja nem tudok aludni.ha bármi megoldást ismertek én megköszönném már a cserén kívül
lehet arra esély,hogy valamely forgalmazó kölcsönöz nekem plexit egy próbára,vagy ilyet ne is kérdezzek,hátha körberöhögnek.kissé húzós az ára,hogy talán jó lessz
Ilyesmire gondolsz? Mert én is ilyesmit nézegettem, de nem találtam Mo-i forgalmazót. De ha valaki tudja, honnan lehet rendelni, akkor megoldódna ez a problémám is
Sok minden sajna nem látszódik belőle. Ránézésre csak egy kis plussz plexilap a normál szélvédő tetején - valójában már maga a szélvédő is egyedi, azzal együtt rendelhető.
Az 2004-06 Fazerre ez a megoldás jobb. Szerintem.
Különben meg mind a kettőt kell fújni mert lehet szépet csinálni de nem lesz egyforma.
A lámpa javitás módja 1000majd1500majd2000 vizes csiszoló papirral kicsiszolni utána polir akár fogkrémmel is lehet.
próbáltam hívni a plexist,de még nem tudtam elérni.a tükör ügyben keresek egy fényezőt és majd meglátjuk
http://www.tom-tech.hu/ bukógombát meg itt csináltattam
A tükör az nehezebb dolog, valószínű a ragyás műanyag autólökhárítófestékkel lehetne lefújni.
hát jol poruljártál...
kormány végsulyt szertem ujra kell fényeztetni,nem nagy pénz
ahogy láttam fékkar elhajlot,szerintem csere,(bontobol),nem hajligatnám vissza,megrepedhet ,eltörhet,csunya lehet,,,,
bukogombát egy esztergályosra rábiznám,szeritnem helyre tudná hozni,,,,
tükör az kérdéses,passz meg a fejidom is,,,
sok sikert!
Az 2004-06 Fazerre ez a megoldás jobb. Szerintem.