Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehogy már azt hidd hogy én nem adok a véleményedre.
Ami jó az jó.
2008. május 6.-a. Feljegyezni a dátumot! Ilyet ritkán ír nekem a Karu.
Hivj fel 309542660
shoxba vettem,,,, akkor eredeti?
annak kéne lennie,,,
Ha az a konzól eredeti Givi akkor ne sértődj meg bénázol keress valakit aki segit te meg maradj manager
Igaza van Krisztiánnak a gyári egy fos forintot nem ér.
Nekem is először olyan volt.
Most Givi tartó és V46 dobozom van.
hello

nah most nálam az nagy helyzet! vettem én egy givi tartot,de cask tartot ,és egy kappa dobozt, úgy gondoltam a dobozhoz adnak alapbol egy plaknit,,, és majd összerekom,,, elkezdetem felszerelni a tarto konzolt, mit ne mondjak egyedül nem ment, nem azért mert béna voltam vagy hülye hanem az a ivelt részét az also lefogohoz nem tudtam egyszerűen becsavarozni, olyan volt mintha az ivelt cucc rosszul lenne kiöntve, madj felrántottam magam és azt gondoltam eladom és veszek egy gyárit amit egy manager is feltudd szerelni
de most azt a dobozt feltudnám tenni a gyárira is,nem? kettő márete,mármint a plaknirésze azonos méertű?

tehát a givihez kéne még venem egy plaknit, meg két kidobot szereznem akik ugy megnyomják hogy betudjam csavarozni a két csavart:) ha jol gondolom
Hidd el, cuccolásban van egy pici tapasztalatom.
Használd a "válasz erre" gombot.

Ha kiadok vagy 70 ezret egy dobozra, akkor érdeklődöm, nézelődöm, tájékozódom. De vannak itt egy páran, akik miután látták a givi rendszerét azt vették meg, illetve eladták a gyárit.
Ha csak dísz kell, jó a gyári, ha használni, cuccolni is szeretnél akkor felejtős a gyári.
neked is volt iylen gyári tartod? vagy honnan vannak ezek a fényező tapasztalatok?
adtam fel hirdetést veszek gyárit,ahhoz képest egy emberke se jelentkezett:S
A kapaszkodóra kell felszerelni, műanyag a műanyagon, nevetséges 5 kg-os teherbírás. A doboz pattog a tartójan, ugrál, menet közben hülyén néz ki. Mellesleg ha leszereled a kapaszkodóról, akkor jön vele a fényezés is.
Sokan eladták a gyári dobozt, a givi az atombiztos, fém a fémen, teherbírása kb 3-szorosa a gagyi yamahás doboznak. Először nézz meg egy givi rendszert, esetleg kappát, aztán válassz. NE VEDD MEG A GYÁRIT!
Sziasztok szeretnek erdeklodni a 2001-2004es fzs 1000 fazerrol! Lehet hogy ilyen lenne kovetkezo motorom. Erdekelne fogyasztas, kezelhetoseg, futomu, fentartas stb...

Elore is koszi!

Udv: Csiki
hello krisztianfz6
mi a bajod a gyári doboztartoval?én pont most akarok venni:D
Sziasztok!

Valaki tudna nekem feltenni Givi hátsó doboztartó szerelési útmutatót? Holnap lesz időm és felszerelném! De egy kép is elég az űlés alatti részről! Meg egy oldalról! Előre is köszi!
Gyári doboztartó felejtős, csak dísz, de abból is a rosszabik fajta.
hello KARU

adatlap modositás megtörtén!

valamilyeyn formában megtudod mutatni azokat a tervrajzokat a gumbárol?
Megterveztem legyáttattam egy esztergályossal danamitbol .
Egy 8as menetes szár tartja őssze.
Motiváció, mi?!
Lehet, hogy engem is érdekelne. Plussz a láncfeszesség beállító csavarokra az a kis kupak is.
Karu
Tényleg megnevezhetnéd a forrást, mert én is keresek tengelygombát.
Fremailpeter ha akarsz tőlünk valamit előbb töldsd ki az adatlapod
Hali!
Megyek!
halo emberek!

fazer 600as hoz (2006) a kerekek tengelyére keresek bukogombát!
hol lehet beszerezni?menyniért?
givi doboztartorol mi a véleményetek?érdemes megvenni vagy inkább a gyárit?
segitséget előre is kösz
üdv.
hát ettől még statisztikailag elég keményen kihullanak az emberek a túráról
Nem, csak 1. A másik nem motorral esett.