Fz6-hoz (04-07) keresek műszerfalat. Tudtok nekem mondani Mo-n bontót vagy embert akinek lehet?
Ill. Usa-ban már találtam csak nem vagyok benne biztos, hogy állítható a mérföld / kilométer a kijelzőn.
Át lehet ezt állítani? A válaszokat előre is köszi...
Tükrönként egy-egy csavar. Felül, a belső oldalon: horizontális beállítás, alul a két szélén: vertikális beállítás (óramutató járásával egy irányban csavarva megy a sugár lefele).
Jó ötlen, főleg ha van 50kg.-os szerelő !
De félre a tréfával, igaziből teljes menetsúllyal kellene, dobozokkal, ami úgye vicces lenne.
Azt hittem van egy csavar ( amit egyenlőre még nem vettem észre ), amin beállítom úgy 30m-re előre az aszfalton ?
Tud valaki segíteni a fényszóró beállításával kapcsolatban ( Fazer S2 ).
Az a gond ,hogy szinte mindig két személlyel megyek, és a kollégákat vakítom,én meg látom ,hogy a fák tetejét világítom.
A könyv szerint - szakszervízben, de oda egyedűl szoktam járni :(
Az évadnyítora nem jelentkeztem előre, de nagyon ott szeretnék lenni ( 2fő ).
A korona váltása a határon, szerintem se jó megoldás !
Akinek kell ,vegye meg előre ( szerintem )
mert még akkor indultunk motorozni... szombat is király volt akkor mentem egy Szekszárd-Szálka-Bonyhád-Szálka-Szekszárd-Dunaszekcső-S
zekszárd kanyart, vasárnap meg Szekszárd-M9-Sükösd-Soltvadkert-Sükösd-Baja-Bátaszék-B
onyhád-Komló-Sikonda-Pécs-Bonyhád-Szekszárd kanyart
felétek mi volt a "termés"?
A határátkelőhelyes találkaponton oda van írva, hogy itt lehet pénzt váltani.
Azért szerintem ne mindenki ott váltson, mert tavaly csak 18 motor volt, de vagy 40 percig váltottuk a lét. Most az 50 motornál minden közös progi megakasztja rendesen a gurulást.
Egyszerre nyomod a két gombot, amíg villogni kezd az óra. A rövidebbel lépteted, majd a hosszúval átváltod a percre. Majd ha azt is beállítottad, akkor megint a hosszú.
Kérdésem van. Hogyan kell fzs600-on órát állítani? A 2 db gombot minden kombinációban próbáltam, de nem jött be (kézikönyvem meg nincs és a neten sem leltem pedig végigtúrtam...)
Nemannyira a fordulatszám, inkább a gázkezelés számít. Kicsit ráterhelsz a váltóra felfelé, gáz egy pillanatra visszavesz, majd ráhúz - máris eggyel magasabb fokozatban van a vas. Az életben gyorsabb, mint leírva
Én legfeljebb 1-ből 2-be teszem kuplunggal, a többit mindig nélküle.
Fz6-hoz (04-07) keresek műszerfalat. Tudtok nekem mondani Mo-n bontót vagy embert akinek lehet?
Ill. Usa-ban már találtam csak nem vagyok benne biztos, hogy állítható a mérföld / kilométer a kijelzőn.
Át lehet ezt állítani? A válaszokat előre is köszi...