ja amit nem mondtam... voltam múlt hétvégén Saloban és nézegettem útközben a benga árakat... 1.43 és 1.38 között volt szinte mindenhol... itt Helsinkiben is simán lehet találni 1.38-ért...
szállás... Crowne Plaza... 131 euro egy éjszaka reggeli van benne
majd nézek valami épkézlábabbat...
Na jó éjt nektek!
Az előbbi miatt men anyira nem agódtam hát nem tudok vele mit csináli csak kíványcsi voltam mert valaki meg azt mondja az a legjobb ha hidegen elindul"hamarabb felmelegszik".A másik nekem sem motult sem Castrol nem kapot a gépem hanem simán yamalube-ot.Ez rosszabb minőségű lehet?
én ülök... Helsinkiben... az egy szem madár vagyok aki minimum még egy hétig nem tud motorra ülni... bár jövő héten ilyenkor már otthon leszek (kicsit több mint egy hetet ) és végre mehetek egy két kanyart
azzal nincs semmi gond, de akkor döntsd el, hogy most minden alkalmat amikor meg fogja valaki rángatni a gázod krizis helyzetként kezelsz és utólag aggódsz rajta vagy megmondod neki, hogy azé ugyan várjon már amíg nem lesz üzemmeleg a gépegység...
amúgy szép a gép
Te tiszta kész vagy... megértem, hogy aggódsz a motorod miatt, de azért ennyire nem kellene emésztened magad ilyesmin... amúgy melyik motorodról is van szó? mert képet nem látok a profilodnál
szállás... Crowne Plaza... 131 euro egy éjszaka reggeli van benne
majd nézek valami épkézlábabbat...