Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja amit nem mondtam... voltam múlt hétvégén Saloban és nézegettem útközben a benga árakat... 1.43 és 1.38 között volt szinte mindenhol... itt Helsinkiben is simán lehet találni 1.38-ért...
szállás... Crowne Plaza... 131 euro egy éjszaka reggeli van benne
majd nézek valami épkézlábabbat...
lesz nekem ott pár futóműalkatrész a rönyóhoz, azért le kell majd ugranom.
Yamalube... Yamaha... szerintem érthető... a gyári folyadékok
Érdeklődhetnél a benszülötteknél, hogy Helsinki környéken hol találni olcsó, biztonságos szállást 1 éjszakára. Lehet zimmer frei vagy kemping is.
amúgy jó éjt... megyek mert holnap (ma) megyünk a messzi északra
erre fogok tekeregni hát... legalább kihasználom a bérautót
Ezt hogy érted?
max ha eljössz velem dunaújvárosba.
A yamalube kb olyan minőségű, mint a motorod.
Na jó éjt nektek!
Az előbbi miatt men anyira nem agódtam hát nem tudok vele mit csináli csak kíványcsi voltam mert valaki meg azt mondja az a legjobb ha hidegen elindul"hamarabb felmelegszik".A másik nekem sem motult sem Castrol nem kapot a gépem hanem simán yamalube-ot.Ez rosszabb minőségű lehet?
ja... tök jó
nem megyünk el szombaton motorozni?
Hú, most nézem, szombat munkanap, a május 2.-át dolgozzuk be.
tényleg vasárnap lesz, jó hogy szólsz. fene, akkor át kell szerveznem mindent.
vakard ki légyszives a dátumot, ha szombaton lesz és 1 napos akkor én is csatlakoznék szívesen... köszi
úgy tudom, hogy szombaton lesz
basszus most bevillant, hogy az "Évadnyitó Fazer túra 577" is mostanában lesz... április 27... akkor kell jönnöm vissza azt ki szervezte vasárnapra?
Én ma illetve tegnap már lenyomtam 100km-t!
Én gondolkodom rajta!
Szívsen kipróbáltán a wr 250-est.
Nekem még a kerék sincs benne a motorba. Vagy másfél hete kivettem, azóta ott porosodik mellette.
én ülök... Helsinkiben... az egy szem madár vagyok aki minimum még egy hétig nem tud motorra ülni... bár jövő héten ilyenkor már otthon leszek (kicsit több mint egy hetet ) és végre mehetek egy két kanyart

ja... amúgy megrendeltem a plexit a motorra
Előtte említettem hogy "ammig villog nem szabad elindulni vele" de lehet nem azt figyelte
Köszi!
Amúgy lesz Tesztnap, hogy állsz vele?
azzal nincs semmi gond, de akkor döntsd el, hogy most minden alkalmat amikor meg fogja valaki rángatni a gázod krizis helyzetként kezelsz és utólag aggódsz rajta vagy megmondod neki, hogy azé ugyan várjon már amíg nem lesz üzemmeleg a gépegység...
amúgy szép a gép
Közveszélyes motorkímélő vagyok!
Biztos Kíváncsi volt.
jól van az!
Most dolgozzák fel a képeimet!
akkor toljad le azt a barátnőd nagybácsiját, hogy ha még1x hozzányúl letöröd a kezét....
máskor nem kell hagyni nekik lehetőséget
Csak a legjobbat szeretném a motornak
Na akkor teszek fel vagy2-őt
van az 400 is, de ki számolja...

Te tiszta kész vagy... megértem, hogy aggódsz a motorod miatt, de azért ennyire nem kellene emésztened magad ilyesmin... amúgy melyik motorodról is van szó? mert képet nem látok a profilodnál