Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De én majdnem!
Én mindig megvárom a két csíkot!
De a fene gondolta hog hozzányulnak.Valamenyi kenésnek lennie kell !persze nem a legjobb.
Baja nem lett!Legfeljebb belement vagy 200Km kopás.
ha akkor nem sz*rta össze magát akkor segond... már úgyis mindegy, de én ált. megpróbálok minimum úgy indulni a géppel, hogy egyesen legalább legyen a hőfokmérőm addig járatom és akkor indulandusz finoman (magyarul kb. 2000-4000-es fordulat na jó lehet akár 5000 is ) aztán az esetek többségében megszoktam várni azt is, hogy 2 vonás legyen a hőfok ami már kb. az üzemi meleget jelentené (persze ilyenkor sem üzemi meleg az olaj) és akkor is finoman az elejét azért...
Polo privát üzi !
Ehhez mit szóltok:
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki07011
9/
Így vigyázhatok rá!
Hát már kb egy fél percig járt!A hőfokmérön már az eslő csik megjelent.Aztán mikor elmentem vécére Barátnőmnek a nagybátyja
rántot rá vagy hármat.
Szép mi?
nincs kenés... csak nem már megint megrángattad hidegen a bajszát?
Szevasztok!
Srácok!
Mi zajlik le egy hideg motornál, hogy még nem lehet neki húzni?
ezek a Fingek is el vannak tévedve a vodkától...
Majd a nyár végén összesítünk. Mindent megveszel a motorra, de sajnos "mersz"-et nem kapsz pénzért, hogy hosszabb útra elindulj vele. Így marad neked a Börzsöny hetente 2-szer.
Kezjél el edzeni én idén már mentem 2000km tert te meg csak 22 tőt ez szégyen
Ok, próbáld meg. De előtte végy be egy kis erősítőt: http://www.indavideo.hu/video/... Szükséged lehet rá.
Összeverlek te kis szarházi Castrolos.
Körbe motorozlak a Motullal.
Motul a király van aki a Castrolra esküdözik és itt tejberizsezik a fórumon....
nekem 5100-es van a gépben és legközelebb is legalább ez lesz ha egy mód van rá.
Tejbegrízes!
Kabb be.
Csakis Castrolt tegyél bele. Páran a Motult fogják ajánlani, de rájuk ne hallgass, ők még csak lelkes amatőrök. Nekik is azt mondták, hogy mások hallották, ahol az olvasta..hogy milyen a Motul. Szóval Castrol.
Sziasztok!
Én megyek hacsak nem szakad az eső.
Aki tapasztalt ilyen ügyben írjon már pár sort a nyíltnapról, hogy milyen. Még nem voltam ilyen jellegű rendezvényen, és most erősen hajlok rá, hogy elmegyek.
Helló!
A segítsége(teket)det szeretném kérni. Most fogom 40ezres szervízre vinni az fzs 1000 yamámat, de nem tudom eldönteni milyen olajat vegyek bele, gondoltam a Motul 7100 Ma2 10w40 re vagy Castrol power 1 GPS 10w40 vagy talán Castrol power 1 racing 4t 10w50
Hallottam olyat h a motulnak az észter alapú olaja nem tesz jót a tömítéseknek... Meg most full szintetikusat vagy a GPS-t ami fél szintetikus azt használjak inkább:S Meg tényleg hangosabb lesz a blokk a full szintetikus olajtól?
hát... meogldom okosban jah amúgy egy sör a boltban olyan 2 euro minimum
Én úgy tudtam, hogy drága a pia a finneknél... Vagy hozott anyaggal dolgozol?
jézusom... fórumokozóknak na mind1...
kabbe