De én majdnem!
Én mindig megvárom a két csíkot!
De a fene gondolta hog hozzányulnak.Valamenyi kenésnek lennie kell !persze nem a legjobb.
Baja nem lett!Legfeljebb belement vagy 200Km kopás.
ha akkor nem sz*rta össze magát akkor segond... már úgyis mindegy, de én ált. megpróbálok minimum úgy indulni a géppel, hogy egyesen legalább legyen a hőfokmérőm addig járatom és akkor indulandusz finoman (magyarul kb. 2000-4000-es fordulat na jó lehet akár 5000 is ) aztán az esetek többségében megszoktam várni azt is, hogy 2 vonás legyen a hőfok ami már kb. az üzemi meleget jelentené (persze ilyenkor sem üzemi meleg az olaj) és akkor is finoman az elejét azért...
Hát már kb egy fél percig járt!A hőfokmérön már az eslő csik megjelent.Aztán mikor elmentem vécére Barátnőmnek a nagybátyja
rántot rá vagy hármat.
Szép mi?
Majd a nyár végén összesítünk. Mindent megveszel a motorra, de sajnos "mersz"-et nem kapsz pénzért, hogy hosszabb útra elindulj vele. Így marad neked a Börzsöny hetente 2-szer.
Motul a király van aki a Castrolra esküdözik és itt tejberizsezik a fórumon....
nekem 5100-es van a gépben és legközelebb is legalább ez lesz ha egy mód van rá.
Csakis Castrolt tegyél bele. Páran a Motult fogják ajánlani, de rájuk ne hallgass, ők még csak lelkes amatőrök. Nekik is azt mondták, hogy mások hallották, ahol az olvasta..hogy milyen a Motul. Szóval Castrol.
Aki tapasztalt ilyen ügyben írjon már pár sort a nyíltnapról, hogy milyen. Még nem voltam ilyen jellegű rendezvényen, és most erősen hajlok rá, hogy elmegyek.
Helló!
A segítsége(teket)det szeretném kérni. Most fogom 40ezres szervízre vinni az fzs 1000 yamámat, de nem tudom eldönteni milyen olajat vegyek bele, gondoltam a Motul 7100 Ma2 10w40 re vagy Castrol power 1 GPS 10w40 vagy talán Castrol power 1 racing 4t 10w50
Hallottam olyat h a motulnak az észter alapú olaja nem tesz jót a tömítéseknek... Meg most full szintetikusat vagy a GPS-t ami fél szintetikus azt használjak inkább:S Meg tényleg hangosabb lesz a blokk a full szintetikus olajtól?
Én mindig megvárom a két csíkot!
De a fene gondolta hog hozzányulnak.Valamenyi kenésnek lennie kell !persze nem a legjobb.
Baja nem lett!Legfeljebb belement vagy 200Km kopás.