Sajna én nem tudom magam szabaddá tenni, nem tudom minek erőlteti ezt a hétköznap dolgot. Na mindegy, majd egyszer én is eljutok oda. Viszont élménybeszámolót szívesen olvasnék ha valaki részt vesz a rendezvényen.
Hm! Dolgozok, de szabaddá teszem magam valahogy ha sikerül. Hétfőn megyek egyébként a 6 órás alapképzésre ugyanoda! Tehát ha nem jönne össze a kedd, akkor sincs nagy baj! De jó lenne mind a kettő!
Tegnap nekem is telefonáltak a Yamaha Hungáriától a nyíltnap miatt. Mi a lófüttyért kell ennek hétköznap lennie? A tesztmotorok ugyan nem érdekelnek, de sajátommal szívesen mentem volna pár kört a pályán.
ja... adatlapod töltsd ki gyorsan mert megharagszanak rád a csúnya adatlapkommandósok és akkor az lesz a legkisebb baj, hogy az a 2 deci olajad eltűnt a több mint 2 és fél literből
én 7.100 km-vel vettem, 10.000-nél voltam szervizben, azóta 3.000 km van a gépben, olajat néztem... nekem nem tűnt úgy, hogy falatozott volna belőle mondjuk majd a sok kms emberek megmondják náluk mi a szitu...
Jó reggelt! Sziasztok!
Van egy FZ6-om, amit egy éve vásároltam újan, 7000 km van benn és úgy két hónapja néha kivillant az olajjelzőm. Elvittem a szervízbe, hogy mégis mi van... utána öntöttek két deci olajat... A véleményetek szeretném megtudni,hogy EZ MENNYIRE NORMÁLIS?! Köszönöm előre is!
Ezek az első idomra való dexek. A jobb oldali egy kicsit karcos. A hátsók még a motoron vannak. Ha megelégszel az elsőkkel akkor 4.500, ha a hátsók is kellenek, akkor 9 rugóért leszedem és adom mind a négyet.
Én 5-7000-enként cserélek olajat, ilyen gondom nem volt soha.
Van egy FZ6-om, amit egy éve vásároltam újan, 7000 km van benn és úgy két hónapja néha kivillant az olajjelzőm. Elvittem a szervízbe, hogy mégis mi van... utána öntöttek két deci olajat... A véleményetek szeretném megtudni,hogy EZ MENNYIRE NORMÁLIS?! Köszönöm előre is!