Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használd a válasz erre gombot.
Ha jól tudom Szegeden van Yamaha, Suzuki, Hyosung márkaker, hívd fel őket, hogy van-e az adott boltan neked kellő szín. Vagy rendelj a netről (pl. nagyvas.hu).
na csak sikerült... :) ok, hogy lehet kapni, de hogy kell feltenni azt a csíkot, hogy ne legyen hullámos?
kitöltöttem de nem menti el, és nem értem miért?
Vegyél rá karbonmatricát...
azt mondod? hát nem tudom... a bukócsövet valami feketére lenyomatom... aztán meglátjuk...
Nem értékítélet volt, hanem a gyakoriságára utaltam. Te vegyél fehér felnicsíkot.
én nem vagyok közönséges ezek szerint mondjuk gondolkodom rajta, de most a plexi projecten pörgök meg a bukócsövet akarom lefújni
Welcome!

Tötsd ki az adatlapot, plz.
Felnicsík a legközönségesebb dolog, legtöbb motoros boltban lehet kapni.
pl.: hogy tudnék csíkot a felnire, mert az gyárilag nincs rajta
Hi, Srácok! én új vagyok még itt, üdvözlök mindenkit... vettem egy fz1 et és lenne pár kérdésem
Másra tartogatom a szabikat.
Oké, de mostmár gyere Te is a Hringre, én most indulok!
Nem-nem, a Castroltól jóval fehérebb a lánc, mint a tied.
Igazad lehet, csak ez a láncspray nem Castrol, RETECH SUPER LUBE.
Hajtógáz elpárolgása után, egy csepp sem jön le, semmilyen tempónál!
Az ára kicsit húzós, de jó!
Ja, szubjektív.
A Castrol láncspray hígfos, de egy előnye van: szép szürkésfehér a lánc tőle.
KInek a pap. kinek a paplan! De olyan szép!
Az MT-s haveromét látnád, na az az igazi patikamotor!
Ajajj. Öregszel: patikamotor, Karunak is tetszik.
Én inkább hagyok rajta egy ki kenőanyagot tisztitáskor is: a fémtisztára puculás a normál felhasználásban felesleges, max évente egyszer.
Ennyi törődést igazán megérdemel a " Kicsike"!
Ez igy szép munka nekem tetszik
Én is ma tisztítottam,így sikerült:
Annyit szeretnék csak kérdezni, hogy tudna-e vki színkódót mondani 2000-es évjáratú ezüst Fazerhez vagy hogy hol lehet utánanézni.Köszi
Nemtudom miért de jóval nagyobb volt a láncfeszesség az előírtnál, láthatóan lőgott. Most 50mm. Előírás 45-55mm.
Mi az, hogy beállítottad a feszesszéget? Mennyi van abban a láncszettben?
Nekem 20e km után egy mm-t nem kellett még húzni. Ez nem MZ.
boboztok az árokban vagy mi?
Egy kis szakmai segítségre lenne szükségem:
A mai nap megtisztítottam a láncot, befújtam láncspével, beállítottam a láncfeszességet.
Az a gond, hogy menet közben nagyobb fordulatnál, mikor már elkezd húzni a motor a lánc elég észrevehetően "zúg".
Milehet ennek az oka?