Légyszi töltsd ki az adatlapod, úgy bárki szívesebben válaszol neked.
FZS = Fazer
1998-tól 2001-ig gyártották őket változatlan formában.
Színek szerint:
1998: arany, piros, fekete
1999: bordó, ezüst
2000: arany, bordó (milleneumi fényezéssel)
2001: fekete, kék, bordó
2002-ben volt modellfrissítés: változott a fejidom (olyan lett mint az ezresé), a tank formája és állítható lett az első rugó-előfeszítés (talán még az első féknyereg is változott).
Színek:
2002: sárga, ezüst, kék
2003: ezüst, bordó, kék
2004-ben volt a következő ráncfelvarrás, innentől hívják FZ6-nak.
A fogyasztás nagyon sok mindenen múlhat, én biztos nem ez alapján döntenék motorvásárlásnál…
Haladás van, szereztem egy 16-os gyertyakulcsot, és kiszedtem a gyertyákat. Teleköpködte, ráadásul nagyobb hőértékű van benne (NGK CR10EK)... Töltök egy kicsit akksit, aztán meglássuk...
Ha valaki tud,kérem segítsen!A Totalbike Népítélet külön jegyzi az FZS600 és az FZS600FAZER motorokat(1998-2002)között.A fogyasztásban az FZS600ra 1l-el kevesebbet írnak a tulajok.Ebből gondolom,h a 2motor valóban kettő.Ha valaki tudja mi a különbség kérem ossza meg velem itt:dhole@freemail.hu
Előre is köszönöm nagy segítség lenne.
Asszem Megvan mien olajat rakok bele...Castrol Power 1 Racing 10W50, tudok szerezni igen jó árban ha esetleg valakit érdekelne!2500Ft/l
Ha nem válik be akkor meg Motul és kész:)
Vettem pár napja egy fzs-600-at. Sikeresen lecseréltem a hűtővizet, és azóta b@szik elindulni.
Indító teker, szikra van, tankból kijön a benya. És most tanácstalan vagyok.
Reggel láttam a Hir tv-n egy kis részletet egy motoros magazinból, amiben pont egy Fazerrel oktattak pár embert! Egy rendőr volt az oktató, legalábbis a sisakja alapján! Látta valaki?
fönt északon nézek neked valami jégkunyhót 13,1 euroért amúgy elég sok motort látok az utcákon reggeltől estig kint állni... nem mondom, hogy hú de friss motorok (bár egy Triumph Street Triple is van köztük ), de annyira nem paráznak a fingek... na jó a városcentrumban azért zárták a bicikliket is meg láttam egy biciklikereket hozzáláncolva a tárolóhoz
mert az emberek szeretnek jampeckodni és a Motul azért "nagyobb" név mint a Yamalube.... meg hát tudod.. a Yamaha motort gyárt a Motul meg olajat... cipésztől cipőt szerintem
hogy az árakról meg a kereskedelmi hálózatokról ne is beszéljünk
Légyszi töltsd ki az adatlapod, úgy bárki szívesebben válaszol neked.
FZS = Fazer
1998-tól 2001-ig gyártották őket változatlan formában.
Színek szerint:
1998: arany, piros, fekete
1999: bordó, ezüst
2000: arany, bordó (milleneumi fényezéssel)
2001: fekete, kék, bordó
2002-ben volt modellfrissítés: változott a fejidom (olyan lett mint az ezresé), a tank formája és állítható lett az első rugó-előfeszítés (talán még az első féknyereg is változott).
Színek:
2002: sárga, ezüst, kék
2003: ezüst, bordó, kék
2004-ben volt a következő ráncfelvarrás, innentől hívják FZ6-nak.
A fogyasztás nagyon sok mindenen múlhat, én biztos nem ez alapján döntenék motorvásárlásnál…
FZ6/FZ1re való tankpad 5000-ért teladó,
bontatlan, bármelyik színhez "passzol".
Nekem 9000be került.
http://www.yamaha-motor.com/sp...
Jah...
Üljön fel rá, indítsa be, vezesse. Néha tankoljon. Kb. ennyi amit tudni kell róla
Tegnap óta én is büszke FZ6N tulaj vagyok....
Tudna valaki magyar nyelvű leírással segíteni nekem? Xema
Ha valaki tud,kérem segítsen!A Totalbike Népítélet külön jegyzi az FZS600 és az FZS600FAZER motorokat(1998-2002)között.A fogyasztásban az FZS600ra 1l-el kevesebbet írnak a tulajok.Ebből gondolom,h a 2motor valóban kettő.Ha valaki tudja mi a különbség kérem ossza meg velem itt:dhole@freemail.hu
Előre is köszönöm nagy segítség lenne.
Ha nem válik be akkor meg Motul és kész:)
Vettem pár napja egy fzs-600-at. Sikeresen lecseréltem a hűtővizet, és azóta b@szik elindulni.
Indító teker, szikra van, tankból kijön a benya. És most tanácstalan vagyok.
Help!
LAtesz
érdekelne, hogy hol vetted a Bagster felszereléseket és hogy mennyiben vagy megelégedve velük.
Üdv:
Giorgi
hogy az árakról meg a kereskedelmi hálózatokról ne is beszéljünk
Na jó éjt! köszi az eligazitást