Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú miket kérdezel én még a honlapjukat sem találtam meg.
X-bike.
94 oldal a katalógus... Cikkszám?
X moto Csömöri u az ár az huzós.
Címe, cucc ára? (Kép?)
Találtam egy üzletet ahol van t elosztó külső menetekkel ellátvaés vannak hozzá külömböző hollandis csatlakozók egyens5-15-30-60fokos hajtással ebből már össze lehet hozni a gyári állapotot.
Keress rá erre e-bayen:
LED-RÜCKLICHT SCHWARZ YAMAHA FZ6
SCHWARZE SMOKE BLINKER YAMAHA FZ6
WEISSE KLARE BLINKER YAMAHA FZ6
(sorry, a linkek túl hosszúak, itt nem mutatja őket.)

Fékcsőből meg fekete műanyag borításost vegyél. Ha átszerelteted arra figyelj, szólj előre, hogy T elosztósat csináljanak.
Hogy néz ki mennyibe kerül, te milyen szinű fémfékcsövet raknál fel a fekete motorra ?
12. sajtónap, 13-16. ...
Füstszínű indexbúrákat nem teszel fel? A tiéden jól nézne ki.
Most már volt időm csinálni normális képeket.
Köszi TeeJay, arra gondoltam, tényleg, Interwheel... akkor marad márc. 12-16
Szia!

Igen voltam. Ahogy gondoltam elsősorban csoppereseknek volt érdekes. Inkább csak nézelődtem és sörözgettem. Összesen egy pár markolatot vettem.
Gondolom az Interwheelre gondolsz, de azt tavaly már meg sem rendezték. Kicsi az ország, kevés a motoros: nem bír el két ilyen rendezvényt a piac. Arról már ne is beszéljünk, hogy a háttérben hogy lett ez lerendezve.
Most már csak a BPMK van...
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de úgy emlékszek, hogy van külön motorkiállítás és külön motoros kiegészítők vására. Ha igen, meg tudjátok esetleg mondani, hogy az utóbbi mikor lesz? Tudom, hogy a motorkiállításon lehetőség van kiegészítőket is vásárolni, de tényleg úgy rémlik, mintha lenne egy külön vásár kifejezetten motoros cuccoknak.

Köszi a segítséget,

üdv:)
Neked is köszi...
Köszi........
Ja, 2 generációval fiatalbb a motorom...
Megelőztél!
BUDAPEST MOTOR KIÁLLÍTÁS
Nemzetközi motorkerékpár szakkiállítás
2008. március 12-16.

http://www.motor.hungexpo.hu/
Tudja valaki mikor lesz a BNV területén a motorkiállitás?
ocsó gomba mondjuk haver rendelt innen hamar megjött neki meg azt mondja egész jó.
amúgy LSL-ben lehet Kozmax tud mondani valamit
Fiúk, segítsetek már! Akartam a Fazer-re venni bukógombát, de az árak hogyis mondjam kicsit sem reálisak. A bolti ár negyedéből kilehet hozni, ha maszekba csinálok egyet.
Az érdekelne, hogy a gyári gomba mennyire áll ki a váztól, és mennyi a külső átmérője (a boltba mégse méregethettem tolómérővel .).
Neten láttam olyan megoldást, ami úgy van megoldva, hogy esés esetén, ha felakad valamibe a gomba, akkor inkább leszakad a csavarról, minthogy kitörné a vázat. Valami ilyesmit akarok összehozni én is. Itt van valami hasonló ötletnek.
Hali!Voltál börzén?Vettél valamit?
Én akkor pont polcokat gyártottam!A kormányod milyen széles?
Az a Bagster ...tényleg gyönyörű motor...