Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia

azért cseréltem ki, mert azt hittük azért koppan le olyan könnyen, mert a rugók el voltak fáradva, ugyanis kb 10cm-re elő voltak feszítve valami esztergált hengerrel... sajnos nem láttam bele...
Mindenből gyárit raktam bele, de már csak ez a lehetőség maradt, mert ott megy a csillapítás (a mi elgondolásunk szerint), elég jól lögyög a felső teleszkópszárban ez az alkatrész, mintha annak a műanyag "dugattyúgyűrűnek" nem is lenne szerepe... sajnos a kereskedés nem tudja megmondani a gyári méreteket... megvenni azért meg nem veszem meg, mert 25ezer darabja...
Valaki nem tudná megmondani ennek a teleszkópnak a pontos működését?
Jól megszívtam vele, az biztos
Ma én is motoroztam Jézusommal és Kamilboyjal Hollókőn jártunk.
Mért cserélted ki a rugokat és milyenre?
GYári eredeti dolgokat építetté be?
Ma én is kerültem egyet, csak 80 km-t de nagyon jó volt! Rengeteg motorossal találkoztam........
De nem is ezt írtam nekik,hanem csak azt,hogy behozatalt vállalnak-e.Teljesen mindegy,azért egy cégnek nem ilyen stílusban kellene válaszolnia.
Úgy értem nem helyizik forgalomba azt sem, amit ők hoznak be.
Lehet, hogy eldumáltatok egymás mellett. Nem honosítanak.
Jó fejek ezek az emberek
Írtam neki,hogy foglalkoznak-e motorbehozatallal,erre ennyi válasz:
"sajnos nem, még a sajátjainkra sem
ady"

Szeretem az ilyen üzletpolitikát
A mai jóidő eredménye: Sirok-Ózd-Putnok-Bánréve-Tornalja(SK) Nagyon jó idő volt
Sziasztok

Lenne egy kérdésem. Fz6s-em van, 2004es kiadás, olyan gond van vele, hogy az első teleszkópja nem csillapít, sajnos már úgy vettem, hogy bütykölték az elejét. Kicseréltem benne a tömítéseket, a csúszógyűrűket, a rugókat, az olajat újra és eredetire, de sajnos még most sem csillapít, picit fékezek és lekoppan. Márcsak egyvalamire tudok tippelni, ami szerintem nem eredeti, ez a rugótányér, amit itt a fényképen mellékeltem, esetleg valaki nem tudná nekem megmondani a gyári méreteit? nagyon megköszönném, az a 3 méret, amit rárajzoltam, már sokat segítene....
köszi
T
És, ha nem ujjat veszel, akkor kell hozzá egy zár szett is
Update has been made :)
A Suzuki ECU-ja félig nyilt: gyári értékek +/-30%-ig állíthatók.
Igen,ez is megoldás,vagy szerezni egy komplett FZ6 vez.elektronikát..de az meg megint horror árban van.Amúgy úgy tudom semilyen gyári ECU-t nem lehet felülírni.
Irgalmatlanul sokat szívok a jogsim miatt,egészen elképesztő,pedig nagyon sok lehetőséget megvizsgáltam.Köszönöm a segítséget és a weboldalt,majd írok mi van (persze csak ha érdekel).
Köszi mindent!
Annak gyakorlatilag 4000 a minimális fordulatszáma amivel már lehet gurulni egyenes úton haladáskor.
Értelemszerűen a powercommandert bezerzés után, fékpadi teszt előtt be kell szerelni a motorba, nem a padlásra feldobni...
Mivel a Yamaha zárt ECU-s motorokat gyárt, ezért sok meló volna.
Előszőr is venni kellene egy powercommandert, aztán felkötni egy padra a lovat és egy szabadfutásos tesztet végigfuttatni. Ez a legegyszerűbb módja, de ez messze van a tökéletestől. Ha egy alapos programot akarsz iratni, akkor költségben az R6 körül jársz. Az meg azért mégiscsak egy R6.

FZ6 változatok:
FZ6S S2 (2007-) 98LE (Stage 2 - néhol HG azaz High Grade jelzővel illetik)
FZ6N S2 (2007-) 98LE
FZ6S (2007-) 78 LE
FZ6N (2007-) 78 LE
FZ6S (2004-2006) 98LE
FZ6N (2004-2006) 98 LE

Néhány piacon létezett (-ik?) 25kW-ra fojtott változat - mondjuk nem értem minek: a gép tömege nem változik, egy 250-es v. 400-as 25kW-os mocival jobban jár az ember...
Aki leszervezi és behozza a motort,mert nekem erre nincs kapacitásom,kisbuszt nem tudok kérni senkitől stb. milliárd dolog. Erre gondoltam
Konkrétan mivel?
Puskát kellett volna hozni b+.
Tudom,eredetileg én is R6-ot szerettem volna,de sajnos Magyarországon ezt nem tudom elintézni.Nyáron megyek haza 2 hónapra,és nem lesz időm Németországba kimenni motort venni,pedig ott van mindenből 25kw.Nem tudtok nekem egy olyan személyt ajánlani,aki ezzel foglalkozik?
TeeJay! Találtam megint egyet!
autó, 1/8-as buggy és truggy
Tök mindegy hány LE-s, átlag motoros úgysem tudja kihasználni a 100-at, nem nagyon járatjuk tartósan 12ezres fordulatnál. Erre a célra az R6-ost kell megvenni.