Igen, végre felkerült. Nem volt nagy motorozás, csak a környéken rémisztgettük a varjakat. Lehetett volna pár fokkal melegebb, kicsit átfagytam a bőrruhában.
A tankbőr nagyon jól mutat! Az egész motor gyönyörű!
A teljesen hivatalos utmutató:
-1000km-ig félgáz, félfordulat tartosan. Gyakorlatilag 7ezerig forgathatod
-1000-től 1600 km-ig 3/4gáz és 3/4fordulat. Itt már párszor 10ezerig is elhuzhatod.
De a tartosan egy fordulatott is kerülni kell.
Nem tudom, hogy hol vetted át a mocit de azért ezt illik elmondani egy Új motor átadásakor
A fényezésük gyakorlatilag "egyedi", ha ilyet akarsz szerintem várj a kiállításig. Ha idén is kijönnek (valószínű), akkor esélyes némi árengedmény a helyszínen.
1958 óta gyártanak sisakot, de Európába nem nagyon ismertek: feltörekvő márka, inkább japó belpiacosnak mondanám (mintha az amerikai minősítésük nem lenne meg).
A gyártás már náluk is kihelyezve Kínába. A YW kizárolagos importőr.
Épp sisak vásárlás előtt vagyok, és a véleményeteket szeretném kérni. A héten voltam a Yamaha World-ben és ottt láttam Marushin sisakokat.
Tud valaki erről a márkáról valamit, mennyire biztonságos? Élőben elég brutálan néztek ki és árban sem vágnak hátba. Itt vannak árral együtt.
Üdv Mindenkinek a Fórumon.Új tagként lenne néhány kérdésem a tapasztaltakhoz.Kb 15-én átvehetem az új FZ6 Fazer s2-met és a bejáratással kapcsolatban szeretnék infókat.Minden tapasztalatot vagy tanácsot szívesen fogadok.A kommandósoknak üzenem,hogy képeim is lesznek ha már nálam lesz a vas.
Előre is kösz
A tankbőr nagyon jól mutat! Az egész motor gyönyörű!
Eddíg ez a leszebb Fazer amit láttam!
hmmmm haverok is mondták, hogy el kellene menni a kiállításra... egy sityakon én is gondolkodom
-1000km-ig félgáz, félfordulat tartosan. Gyakorlatilag 7ezerig forgathatod
-1000-től 1600 km-ig 3/4gáz és 3/4fordulat. Itt már párszor 10ezerig is elhuzhatod.
De a tartosan egy fordulatott is kerülni kell.
Nem tudom, hogy hol vetted át a mocit de azért ezt illik elmondani egy Új motor átadásakor
A gyártás már náluk is kihelyezve Kínába. A YW kizárolagos importőr.
Tud valaki erről a márkáról valamit, mennyire biztonságos? Élőben elég brutálan néztek ki és árban sem vágnak hátba.
Itt vannak árral együtt.
Üdv Mindenkinek a Fórumon.Új tagként lenne néhány kérdésem a tapasztaltakhoz.Kb 15-én átvehetem az új FZ6 Fazer s2-met és a bejáratással kapcsolatban szeretnék infókat.Minden tapasztalatot vagy tanácsot szívesen fogadok.A kommandósoknak üzenem,hogy képeim is lesznek ha már nálam lesz a vas.
Előre is kösz