Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehh, "szakértő"... nahagyjuk:). Osztom Raido véleményét, "informatív" volt nagyon...
Én nem fáztam igaz csak egyszer mentem egy kicsit ugy 170 körül
Igen, végre felkerült. Nem volt nagy motorozás, csak a környéken rémisztgettük a varjakat. Lehetett volna pár fokkal melegebb, kicsit átfagytam a bőrruhában.

A tankbőr nagyon jól mutat! Az egész motor gyönyörű!
Látom elkészült az also spoilered merre jártál?
Szép idő volt ma, én is tekeregtem egy picit.
Én is igy gondolom nagyon sok rajta az extra őssze sem merem számolni közel van a millához.
Naggyon jól néz ki a motorod!
Eddíg ez a leszebb Fazer amit láttam!
Ma voltam motorozni a Börzsönyben 170km mentem nem volt hideg.
hát tényleg elég rövid volt túl sok érdembeli dolog nem volt benne, de hát biztos csak ennyi idejük volt vele foglalkozni
Ma az m1-en volt egy rövid bemutató az fz6-ról, döntsétek el milyen. Itt megnézhető.
Még nem vette át.
HR-esek rágják a fülemet, hogy vegyem ki a tavalyi szabikat. Lehet, hogy pénteken megyek ki kiállításra. Legalább nem lesz annyi embör.
ja, de majd dupla olyan hosszú a neve

hmmmm haverok is mondták, hogy el kellene menni a kiállításra... egy sityakon én is gondolkodom
Szerintem mz/x rokona.
hát milyen rendes úriember... lehet még felveszik az adatlap kommandóba ha ennyire igyekvő
Akkor márciusra is kell plussz pénz. Veszek csizmát, meg kesztyűt.
Ott leszünk
Ha sisak vásárlás elött álsz én azt javaslom hogy nyithatót vegyél Shubert C2 Nolan N102 vagy az uj N103.
A teljesen hivatalos utmutató:
-1000km-ig félgáz, félfordulat tartosan. Gyakorlatilag 7ezerig forgathatod
-1000-től 1600 km-ig 3/4gáz és 3/4fordulat. Itt már párszor 10ezerig is elhuzhatod.
De a tartosan egy fordulatott is kerülni kell.

Nem tudom, hogy hol vetted át a mocit de azért ezt illik elmondani egy Új motor átadásakor
A fényezésük gyakorlatilag "egyedi", ha ilyet akarsz szerintem várj a kiállításig. Ha idén is kijönnek (valószínű), akkor esélyes némi árengedmény a helyszínen.
1958 óta gyártanak sisakot, de Európába nem nagyon ismertek: feltörekvő márka, inkább japó belpiacosnak mondanám (mintha az amerikai minősítésük nem lenne meg).
A gyártás már náluk is kihelyezve Kínába. A YW kizárolagos importőr.
Épp sisak vásárlás előtt vagyok, és a véleményeteket szeretném kérni. A héten voltam a Yamaha World-ben és ottt láttam Marushin sisakokat.
Tud valaki erről a márkáról valamit, mennyire biztonságos? Élőben elég brutálan néztek ki és árban sem vágnak hátba.
Itt vannak árral együtt.
Sziasztok!

Üdv Mindenkinek a Fórumon.Új tagként lenne néhány kérdésem a tapasztaltakhoz.Kb 15-én átvehetem az új FZ6 Fazer s2-met és a bejáratással kapcsolatban szeretnék infókat.Minden tapasztalatot vagy tanácsot szívesen fogadok.A kommandósoknak üzenem,hogy képeim is lesznek ha már nálam lesz a vas.
Előre is kösz
Nem is rossz. Remélem a mai nappal Nekem is kezdődik a szezon, elvégre már február van...
Gizi már túl van 400km-en az idén és a Fazer is csapkodja a 300-at. Lesz ez töb is ha elmarad a hétvégi égizuhany!