Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyujtáselektronikát átirni ezt verd ki a fejedből szerintem a szervizbe sem tudnák.
"Az FZ6 nyomatékban ugyanazt a 63,1 Nm-t tudja, mint az S2, de a gyújtáselektronika beállításának köszönhetően teljesítménye 20 lóerővel kevesebb. Ugyanabból az R6-ból származó, 600-as, soros négyes blokkról beszélünk, csak az eltérő gyújtástérképnek köszönhetően lett más a két motor karaktere. A maximális nyomatékot mindkettő 10 000 fordulat/percnél adja le, de akadnak azért különbségek is jócskán."
Hmmm...nemtudom mekkora meló lenne a gyújtástérképet átírni..
http://totalbike.hu/tesztek/yamahafz6t/
Most totál elvesztettem a fonalat..tehát, akkor S2-ből nincs is 78 lóerős verzió? Mert ez nem S2
Igen az s2 nek rendes mutatos a ford szám jelzője.
Azt nagyon megköszönném!Ma hívtam Horváth Csabát a Yamaha Cityből,de elfelejtettem megkérdezni...de így is lesz olyan tel.számlám,hogy nemigaz,úgyhogy tényleg hálás lennék!
Még egy kérdés: 2007-től van az fz6-osoknak mutatós fordsz. mérőjük? Az az S2 tipusjelzés? Ezt nem nemtudom sajna...előre is köszi a segítséget!
Hát erre most nem tudok válaszolni utána kell érdeklődnöm.
Azért kérdezem,mert számomra ez egy egy lehetőség.
Újan vennék fz6-ot 25kw-os papírokkal,hivatalos gyári fojtással,ami egy olyan műanyag valami,ami megakadályozza a gázkar teljes fogását.DE:
És itt jön a csavar: 25kw-s papírokkal KIZÁRÓLAG a 78lóerőset lehet kérni.Tehát 78 lóerőt vissza kapni az nem nehéz,de a többit hogy lehet,na az a kérdés. Elektronikán belül mi? Injektor térkép? Speckó ECU?
Jol gondolod elektronikusan van leszabályozva én már láttam 30 akárhány lóerős változatot is amit a korl jogsival lehet vezetni.
csak keményen az adatlapokkal
ha kell bevetjük a különleges kommandó másik két emberét is.
Ezt értem,de nem ezt kérdeztem Hanem azt,hogy mik a tehnikai különbségek egy 78lóerős és egy nyitott fazer között...pl más injektor térkép,gázmarkolat fojtás,teletömött kipuff rendszer,vagy mi?
Nyilván a nyitott jobb,pont ezért kérdezem
OK! Majd holnap bepótolom de most mennem kell. Lehet Holnap veszem a motort.
Te sem adsz meg magadrol semmi adatot igy hogy várod hogy válaszoljunk ?
Mennyi az a nemkevés Km? Ugyanis szeretém ha az enyém egy jó pár 10 ezret kibírna ha vigyázok rá.
No akkor most már szedjétek össze magatokat ki kéne tölteni az adatlapot( ejnye bejnye )
Szerintem bőven elég az a lóerő amit a 600as tud igy is gázadásra idegbeteg modon reagál ha keményen adagolod a gázt nagyon hirtelen történnek az események csak az a probléma hogy sokszor hirtelen le is kell fékezni ehez kellenek a reflexek meg az hogy előre láss !
Nemsokára te is kapsz az arcodba a hasonlóan bő adatlapodért mint az enyém
próbálok Karu mesterhez igazodni tömörségben:
98 Le-s király

na jó azért kicsit részletesebben:
én még nem vettem észre, hogy gyenge lenne a váz (pl. még nem tört ketté alattam a motor)
alul gyenge? ööö hát ez relatív biztos nem véletlen pörög 14 ezret a motor... olyan 8-9-től vadul be a dolog és 14-ig tombol... nem kell beparázni rajta, hogy "gyenge" motorozható alacsonyabb fordulaton is... én sem pörgetem a gépet 7000 fölé úgy átlag (persze mikor rámjön az öt perc akkor azért húzom a gázt én is )
ja és vannak itt olyanok akiknek nem kevés km van a motorjában (Karu, Krisztián, TJ) majd ők megmondják az élest
Az előző hozzászólást nem én irtam be hanem Krisztián fz6 nálam járt az elvetemültaz én gépem előtt ült attol függetlenül nekem is ez a véleményem ha fazer akkor legyen 98 lóerős majd te eldöntöd hogy kihasználod e ezt a tellyesitményt.
Sziasztok.A motorvásárlás küszöbén állok.A motor persze fz6n a 98Le -s.
Egy két dolog viszont van amiben kételyen támadt.
Ezért szeretnélek titeket kérdezni, hogy nektek mi a véleményetek.
Először is azt hallottam,hogy gyenge a váz ugyanis 3 részből áll amiket csavarok fognak össze.
A másik pedig hogy alacsony fordulatszámon gyengécske. Eről a két dologról mi a véleményetek?
A mostani motorom dt 125R.
Előre is köszi nektek.
Köszönöm a kimerítő választ
Más valaki?
a 78 LE-s szar!
Üdv minden Fazer tulajnak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,remélem valaki tud majd segíteni:
Arra lennék kíváncsi,hogy konkrétan mi tehnikailag a különbség egy 78 lóerős fojtott és egy nyitott fz6 fazer között? Neten nem találtam infót. Előre is köszönöm
Rc modell?
Autó?Repcsi?
Ez azért nem ilyen egyszerű. :-) Pénteken rendeltük meg, de az egy hét a világ másik végéről akkor is kafa.
idézve