Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Audio CD-t lehet vele írni, akkor legközelebb azzal írjam és akkor le tudom játszani sims CD lejátszóval?
meg volna abszolút hallásod is
Azon kívül, hogy kötözködsz, ez tyúk vs. tojás kérdés. Ha audio geek volnék akkor volna olyan cuccom, hogy...

A program azon kívül, hogy nem free (...), alapvetően Windows platfomra készült. Bár az eredeti méret felére be tudja zúzni a zenét, de már a mérete miatt sem túlságosan hordozható, és akkor nem beszéltünk arról, hogy más platformok mennyire kezelik ezt a kevéssé szabványos dolgot...
A Vorbis egy free hordozható szabvány, minőségében messze veri az MP3-at. Régebben Palotai a mixeit ilyen formátumban publikálta, de a pár éve, az MP3 lejátszók terjedésével átállt VBR-es MP3-ra.
azt mondja van különbség 100 ropis cuccon abszolút hallással az mp3 meg ape között ha kiírod audio cd-re
de megnyugtatott csak audióbuziknak feature tényleg... azt is hozzátette, hogy ő már vén f*sz (40) és ha fiatal lenne akkor jöhetne mp3
azért gondolsz valamit/valakit geeknek mert Te nem vagy képes rá és neked nincs hozzá cuccod? na jó csak kötekszem
mondjuk engem sem hat meg egyébként különösebben... ha hallgatok mp3... 128kbps minimum, 44kHz-en és akkor már nem vészes
Mert lossless. Mivel nincs abszolut hallásom és több százezres audió berendezésem, ezt már csak geek dolognak tartom.
nekem ilyen audióbuzi haverom ape-t tol ha már "tömörít"
vorbis
ape?
Ha már MP3 akkor inkább VBR...
128 kbit... szal kbps a per sec kedvéért
64 kbit mégjobb
szerintem 128kbit 44 kHz-en azért nem olyan vészes már... bele tuti nem halsz
Azért az MP3 tömörítésétől is erősen függ. Egy 128 bit rate-es (IT-s sütemény bitrétes, höhö ) baromi szarul szól. Még a 160-asban is lehet hallani néha furi dolgokat. De egy autóban, rosszul elhelyezett hangszórókkal, menetzaj mellett annyira nem észrevehető.
hát... ha nem audiofil akkor jó eséllyel nem fog belehalni a különbségbe tényleg
Köszönöm szépen véleményed és segítséged
Nero Expressben ne keresd. A start smartod indítsd, abban van ilyen funkció, vagy ha magát a Nero burn ROM-ot, akkor azt kézzel beállítva tudsz ilyet csinálni.
Ne adat CD-t csinálj, hanem audio-t. Viszont így csak 74/80 percnyi zene lesz a CD-n, rosszabb lesz a minősége mint az eredeti cd-nek, amiről grabbelték anno a zenét az MP3 tömörítés miatt (közép kat. kocsiban lévő "hifi" rendszerbe elég).
valamilyen nerot-t, én adat cd-nek írtam ki, és nem olvassa a kocsiban a lejátszó
Korzika b+, a cikk amit írtál róla... Már elfelejtetted?!

MP3: audionak kell megírni. Milyen író proggit használsz? Ált. van "audio CD készítése" funkció (Make audio CD).
Mi?

Nem tudod, hogyan lehet MP3-at átkonvertálni úgy, hogy egy MP3-at lejátszani nem tudó CD lejátszóval le tudjam játszani a zenét?
Akinek egy komp előtt alvás meglepő, az ne akarjon prédikálni...
sok láma
nyáron otthon kell motorozni... mindenki nyaral, üresek az utak... boldogság
Az osztrák szakasztól nem is tartok, de az olasz részt újra tervezzük. 700 km egy nap nem fog összejönni, mert állandóan megállunk fényképezni.
:-) nagyon felkapott hely, egyebet sem fogtok csinálni, mint az araszoló autókat előzgetni, már ha nem jön szembe semmi túl forgalmas hely, oda vagy tavasszal mennék vagy ősszel