Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Júniusban megyünk a cimbikkel a Garda tóhoz. Az a létszám is csak kicsit marad el a Fazer túra létszámától. Az sem lesz egyszerű.
nem érted, sokkal többen jönnek a fazer túrára 123.458-el többen. Jó sokan leszünk, a csapat eleje már odaért az 577-es úthoz, a vége még csak akkor fog indulni pestről
Igen az elektronikát nem birizgáltam. A bowdeneket lent a szelepnél kötöttem le és úgy rögzitettem, hogy tudjon akadálymentesen mozogni, mintha be lenne kötve.
Tudom! Közel annyian mint a Fazeresre, ezért írtam, hogy kezdhetsz félni! Állítólag(!) egész jó fej srác vagy, csak online van nagy szád. Pokróc stílusért -ha kikényszerítik- nekem sem kell a szomszédba mennem.
akkor nézd meg
Eddig is magas volt a létszám. Nem hinném, hogy a belinkelt infónak köszönhetően jelentősen megugrana. Ez is Fazer fórum! Inkább attól kezdj el félni hányan kíváncsiak Rád a másik programban!
jó sokan leszünk
Köszönöm segítséged. A gyári dobhoz én sem nyultam volna hozzá de ha jol értelmezlek akkor csak a szervómotorbol kikötöm a két bowdent ami a szeleptöl megy fel és ennyi? az elektronikát hagyom rajta a motoron?
Igy is lehetett volna, de itt nincs visszaút...................
hát... én nagyon lelkesen tudok bólogatni ha mesélsz róla aztán megbeszélheted magaddal mintegy összegezve a tapasztaltakat... és amikor "felnövünk" és lesz nagy Fazerünk akkor már okosak leszünk mi is
Nincs itt semmiféle rasszizmus, a kistesó is egy nagyon jó paripa, de kistesó tulajokkal nehéz lenne megbeszélni, hogy mi történik ha kiiktatom az EXUP szelepet......
Az EXUP szelepről egész egyszerűen lekötöttem a bowdeneket. A szervomotorját nem szabad leszerelni, mert akkor hibakódot ir ki. A gyári dobot nem volt szivem szétvágni a szelep miatt, igy most Exup szelep nélkül üzemel. Több ilyen motort is láttam már sportdobbal, legtöbben szétvágták a gyári dobot emiatt, én ragaszkodom ahhoz, hogy bármikor vissza tudjam rakni az eredetit. Fogyasztást azóta nem mértem, de nem hiszem, hogy lenne eltérés. Legfeljebb minimális. A nyomaték magas fordulaton ugyanaz, kis fordulaton talán egy hangyafasznyival kevesebb.............A hangja viszont nagy élmény!
micsoda rasszizmus... kistesó nem tesó?

amúgy Fazeres túra durva lesz majd 30 motorral... lehet el kellene mennem nekem is
Hali!
az EXUP szelepet hogyan iktatad ki?Nyomaték? fogyasztás? mi a véleményed?
Én cseréltem dobot. Itt a fórumon sajnos nem nagyon hemzsegnek az FZ 1 tulajok, nem igazán van kivel tapasztalatot cserélni. Ha érdekel a véleményem szivesen megosztom veled.
Nem is, csak tényszerűsítettem a becslésed.
Sziasztok!
Olyan motoros társam véleménye érdekelne,aki cserélt már kipuff dobot fz1 mocián.Pontosabban milyen lett a menetteljesítménye,fogyasztása,EXUP szelep szerelése.Én most szeretném lecserélni 1 Leo Vince dobra
Messze van még sajna. Szeretnék menni, remélem nem jönne közbe semmi.
Irgum burgom. Gyertek Matskával!
És én még fel sem iratkoztam. Még nem tudom, hogy elmegyek-e.
B+, már 29 motor?!
motorozz.hu a túrák között
Nem is néztem még neki!Abba nem csak víz van?
Merre?Mikor?És hány km?
Meg persze le kell forrasztanom az összes csatit hogy legközelebb ne csússzon szét a nagy sötétbe!