nem érted, sokkal többen jönnek a fazer túrára 123.458-el többen. Jó sokan leszünk, a csapat eleje már odaért az 577-es úthoz, a vége még csak akkor fog indulni pestről
Igen az elektronikát nem birizgáltam. A bowdeneket lent a szelepnél kötöttem le és úgy rögzitettem, hogy tudjon akadálymentesen mozogni, mintha be lenne kötve.
Tudom! Közel annyian mint a Fazeresre, ezért írtam, hogy kezdhetsz félni! Állítólag(!) egész jó fej srác vagy, csak online van nagy szád. Pokróc stílusért -ha kikényszerítik- nekem sem kell a szomszédba mennem.
Eddig is magas volt a létszám. Nem hinném, hogy a belinkelt infónak köszönhetően jelentősen megugrana. Ez is Fazer fórum! Inkább attól kezdj el félni hányan kíváncsiak Rád a másik programban!
Köszönöm segítséged. A gyári dobhoz én sem nyultam volna hozzá de ha jol értelmezlek akkor csak a szervómotorbol kikötöm a két bowdent ami a szeleptöl megy fel és ennyi? az elektronikát hagyom rajta a motoron?
hát... én nagyon lelkesen tudok bólogatni ha mesélsz róla aztán megbeszélheted magaddal mintegy összegezve a tapasztaltakat... és amikor "felnövünk" és lesz nagy Fazerünk akkor már okosak leszünk mi is
Nincs itt semmiféle rasszizmus, a kistesó is egy nagyon jó paripa, de kistesó tulajokkal nehéz lenne megbeszélni, hogy mi történik ha kiiktatom az EXUP szelepet......
Az EXUP szelepről egész egyszerűen lekötöttem a bowdeneket. A szervomotorját nem szabad leszerelni, mert akkor hibakódot ir ki. A gyári dobot nem volt szivem szétvágni a szelep miatt, igy most Exup szelep nélkül üzemel. Több ilyen motort is láttam már sportdobbal, legtöbben szétvágták a gyári dobot emiatt, én ragaszkodom ahhoz, hogy bármikor vissza tudjam rakni az eredetit. Fogyasztást azóta nem mértem, de nem hiszem, hogy lenne eltérés. Legfeljebb minimális. A nyomaték magas fordulaton ugyanaz, kis fordulaton talán egy hangyafasznyival kevesebb.............A hangja viszont nagy élmény!
Én cseréltem dobot. Itt a fórumon sajnos nem nagyon hemzsegnek az FZ 1 tulajok, nem igazán van kivel tapasztalatot cserélni. Ha érdekel a véleményem szivesen megosztom veled.
Sziasztok!
Olyan motoros társam véleménye érdekelne,aki cserélt már kipuff dobot fz1 mocián.Pontosabban milyen lett a menetteljesítménye,fogyasztása,EXUP szelep szerelése.Én most szeretném lecserélni 1 Leo Vince dobra
amúgy Fazeres túra durva lesz majd 30 motorral... lehet el kellene mennem nekem is
az EXUP szelepet hogyan iktatad ki?Nyomaték? fogyasztás? mi a véleményed?
Olyan motoros társam véleménye érdekelne,aki cserélt már kipuff dobot fz1 mocián.Pontosabban milyen lett a menetteljesítménye,fogyasztása,EXUP szelep szerelése.Én most szeretném lecserélni 1 Leo Vince dobra
Meg persze le kell forrasztanom az összes csatit hogy legközelebb ne csússzon szét a nagy sötétbe!