Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mélységesen fel vagyok háborodva... én meg itt ültem és hegesztettem... remélem holnap még jó idő lesz és a táppénzes hétfőmbe bele fog férni kis motorozás

Éppen csak megjárattam a kicsikét, de baromi jó volt.
már meg is jöttél?
hát... ez szemétség... megjegyeztem
Kérdezd újra...
Jaaaa...
Értem.
mondjuk én is azért szeretném ha felszáradna rendesen az út... akkor talán megyek egyet
majors... semmi komoly infós izé nincs csak káromkodunk
Én nem, csak ehhez az informatikus izéhez nem tudok érdemben hozzászólni!
Bár máshoz se nagyon.
Nah, mocskos az út.
Tavaly hideg volt, de az nem érdekelt, viszont nem szeretném sós sárral összemocskolni a drágámat.
ti meg már el is mentetek motorozni?
5.2 -- 5.3... van még pár ilyen szutyok
Sima patch vagy komplett kernel újraforítás?
hát... még lábadozok : ha minden jól megy és jó idő lesz délután és a melóval is hamar végzek (AIX oslevel migration lesz ) no meg az út is felszárad akkor valsz. megyek egy kanyart
hát annyiért meggondolom talán, hogy eladjam az biztos, hogy olcsóbban nem adom oda senkinek és az is biztos, hogy bajban lennék, hogy mi a fenét vegyek... ez a gép bevállt tudom, hogy nincs vele semmi gond... félnék más használt masinába belevágni
Gurulsz ma?
pf.
De meddíg? Mintha azt olvastam volna, hogy eladó?
A nők bálványával, hogy is mernék?!
kicsi-csupasz-fazeres vagyok ne kötekedjél
De facto nem vagy fazeres. FZ6-os vagy.
No azért erre annyira írígy nem vagyok! Viszont én is majdnem új FZS tulaj lettem a Harmati révén, csak hiányzott ~400.000Ft De nem bántam meg
Nekem van egy sérült,de javítható fejidomom megegyeznénk rá
de én legalább Fazeres vagyok
Te mondtad!
öööö nagyon láma vagyok... 2x postolok meg meg is előznek
talán frissítenem kellene néha az oldalt
Szent grál esélyesebb... nem sok olyan motort lehet találni aminek az eleje ne sérült volna... aminek csak az oldala sérül még inkább javítják mint ami ripityára törte az elejét, de sok szerencsét tényleg
amúgy Yamaha Hilcz-nek hívják őket Kakasdon